Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 197 928
  • 727
  •   2
Отговори
# 480
  • на последния етаж
- поредно био разочарование, няма да купя повече.
- хубава маска, бих купила отново.

# 481
  • Варна
И аз да се включа с някои наскоро приключени продукти  bowuu

Страхотен шампоан! Изпробвала съм доста, но този оглавява класацията за покоряване на буйната ми грива!
https://www.google.bg/search?q=eugene+perma&espv=2&biw=1 … ella+shampoo&*&imgrc=NBYA2Fb7MOxT2M:
Интимен гел на любимата ми българска козметика! Препоръчвам!
http://bilkalifestyle.com/?page_id=731

Гел-скраб за лице! Също препоръчвам, въпреки че четох много мнения за този продукт и някои от тях не бяха много добри. Но все пак очакванията на всеки са различни!
http://bilkalifestyle.com/?page_id=686

ББ крем. Честно казано не съм доволна от този продукт на Билка. Леко ми сивее лично на мен и консистенцията не ми допадна.
http://bilkalifestyle.com/?page_id=683

Крем за лице- хидратиращ. Много недоволна останах, че спряха серията, тук-там още може да се намери някоя останала бройка. Този крем е перфектен за моята комбинирана кожа.
https://www.google.bg/search?q=%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%B0+%D … rc=MZ-akf48lD3ADM:

# 482
- Нощен крем за всички типове кожа.
Изключително недостатъчна грижа за зимния период за сухата ми кожа, супер много ме е яд, че го купих. Беше комплект с дневен крем, но реших пък, че той категорично отпада за ползване. Щом нощния ми е недостатъчен за през деня, представям си дневния - изобщо няма да се усети. Подарих го още с отварянето на кутията на комплекта.

- любим, любим шампоан, прекрасен за сухата ми и къдрава коса. Определено ще повторя. Heart Eyes

# 483
  • Варна

Много ми хареса, почиства и освежава лицето, като едновременно с това го оставя меко и полирано. Мисля да си я поддържам налична постоянно.

Не ми допадна този крем. И с нощния от серията беше същото, ще се придържам към другите продукти на Фитокод, които знам, че добре ми понасят.

Измива чудесно, справя се с грима, а не изсушава кожата изобщо. Но попадне ли в очите е бедствие, заради това няма да го поръчвам повече.

Страхотен за студено време, в най-мразовитите дни беше удоволствие да го ползвам вместо измиващ продукт. Усещах го богат като формула и много щадящ лицето. Ароматът е силен, но това не ми пречеше и бих го ползвала отново.

Върши добра работа между две посещения в салона, трябва да си купя нова опаковка.

# 484
  • sofiq

мнението ми за всеки продукт:
Скрит текст:
  - alverde Sensitiv 3in1 Reinigungsschaum - пяна за измиване на лице,която премахва и водоустойчив грим,подходяща и за чувствителна кожа.Много ми хареса,измива наистина много добре и премахва остатъците от грим.

- avon planet spa treasures of the desert - почистващ продукт за лице ,има фини пилинг частици.Не се разбрахме с този продукт,след употреба не усещах кожата на лицето чиста,а напротив сякаш имаше мазен филм,затова отива в коша почти пълен.

- estee lauder take it away - лосион за отстраняване на грим,опаковка от 30 мл.,много  ми харесва,маха грима много лесно,не дразни очите,това ми е втората опаковка която изхабявам,определено пих купила пак.

- skincode essentials - трите продукта са част от комплект за път който си купих,съдържаше нощен крем 25мл.,серум за лице 15мл. ,гел за около очи 15мл, и дневен крем 25мл.,дневния още не съм изхабила,затова не присъства тук.Много ми харесаха и 4-те продукта,нямат аромат,попиват бързо бе да оставят следи.Само околоочния гел ми идваше лек.Търсих да си купя още един комплект,но за съжаление навсякъде е изчерпан.

- uriage isoliss - крем за лице при първи бръчки 5 мл.,Много приятен лек крем,попива бързо,не оставя мазан филм,подходящ за смесена кожа също.

- la roche posay hydraphase intense и   hydreane legere - 3мл. ,доста малко количество за да преценя ,но все пак от малката проба доста течни като консистенция,не са особено икономични,без аромат което много ми хареса.
 - avon naturals body care - шоколадов скраб за тяло ,много приятен продукт,аромата е доста силен,но не се задържа върху кожата .Частиците са фини,което го прави подходящ и за чувствителна кожа.

- versace crystal noir bath & shower gel 50ml. - част от комплект който си купих с голямо удоволствие,съдържаше парфюма versace crystal noir ,лосион за тяло и този душ гел.За съжление аромата се различава от този на парфюма,което ме разочарова,доста силен и траен е иначе.

- galenic argane млечен крем за суха кожа на тялото 30мл.,това отново е продукт част от комплект на марката с мини продукти който си купих одавна,всички други продукти одавна изхабих,последен остана този.Не можах да го харесам,прекалено силен аромат,дори и като крем за ръце не можах да го доизхабя.

- Cien - ролка против изпотяване.Не ми хареса,не спира потенето изобщо,сякаш нищо не съм слагала .Не бих повторила покупката.
 - Христина шампоан ускоряващ растежа - това е един от най-ужасните шампоани които съм ползвала,след него косата стой като мръсна,твърда и на клечки ,без никакъв блясък.Отива в кофата почти пълен след след 2-3 ползвания.

- Balea балсам за накъсана и изтощена коса - харесвам много продуктите на марката,но този балсам определено не ми допадна.След употреба усещането е все едно не е слаган балсам.

- loreal professionnel absolut repair - маска са силно изтощена коса.Никак не е лоша тази маска,не прави чудеса,хидратира и омекотява сухите дължини,незнам бих ли я купила пак,има доста маски с подобен ефект на доста по добра цена.

- linea bio macadamia - за мен е истинско бюджетно откритие,за цена 4-5 лв. се справя много по-добре отколкото тази на Лореал например.Успява да направи сухите изтощени дължини меки ,лесни за разресване  и видимо по живи.Много добра маска която поднових още преди да е свършила напълно.

- biopoint cristalli liquidi  30мл. - маска с леноно семе и серамиди,не съм впечатлена ,не бих купила в пълен размер

Линк към цялата статия:

http://tediata.blogspot.bg/2017/03/empties-vol3.html

# 485
  • на последния етаж
- нелоша маска, но и нищо особено.
- нищо особено, хубав цвят.
- любим рол-он. Ще купя отново.

# 486
# 487
  • При децата ми

Тук по принцип споделяме впечатленията си от продуктите, иначе темата няма да е полезна за никого и губи смисъла си.

Може ли отзиви за спирала?

# 488
  • Варна

Тук по принцип споделяме впечатленията си от продуктите, иначе темата няма да е полезна за никого и губи смисъла си.

Може ли отзиви за спирала?
Здравей,благодаря за уточнението.
 Спиралата ми хареса ,но не до толкова ,че да ми стане любима и да я купя отново. Така и не си намерих "моята" .
Миксата ми хареса макар ,че я купих заради помпичката ,че ми е по-удобно .
СС крема го купувам за трети път , доволна съм!
Кристалите също ги купувам за пореден път  Peace

# 489
  • на последния етаж
- нелош измивен продукт, но ми лютеше на очите. Няма да повторя.
- много ми хареса, бих купила отново.
- страхотна спирала, ще купя отново! Simple Smile
- страхотен цвят и текстура!

# 490
Сапуна на А-ДЕРМА наистина е супер,имам изхабени поне 3,само той ми действа добре на кожата  Hug

# 491
Средство за разгримиране и измиване на лице.
Подновявам за пореден път. Най-доброто за мен - не люти на очите, извима всякакви видове ФДТ и грим, банасира РН и няма нужда от друго средство след това. Съществува в два варианта - като пенещ се гел и нещо като тоалетно мляко. И двата вида вършат същата работа.
Скрит текст:

# 492
  • Варна

1. Refan, масло за тяло с шеа - страхотно, много хидратиращо, попива бързо, ароматът е изкушаващ. Определено е попадение и пак ще го купя.
2. Zoya goes pretty, масла шеа и лавандула - въпреки че продуктът е многофункционален и може да се ползва за лице, тяло коса, аз по-скоро не бих го ползвала отново. Изключително бавно попиване, неприятно тежко усещане.
3. Clarins, лосион за тяло - много неприятен ми беше и не успях да го изхабя до край. Много рядък като консистенция и недостатъчно хидратиращ.
4. Yves Rocher, душ гел с макадамия - обожавам я тази серия Heart Eyes, ще продължа да купувам пак и пак.
5. John Frieda, шампоан за изтощена коса, който изобщо не ми хареса - много рядък, губеше се в дланта ми, приличаше точно на айрян. Претенции към измиването нямам, но при това изобилие от шампоани, няма да повторя покупката му.
6. Uriage, мицеларна вода за чувствителна кожа - една от любимите ми, почиства страхотно, не дразни, не лепне, страшно приятна е.
7. Nivea, дезодорант - не е лош, не оставяше бели следи.
8. L'Oréal False Lash Wings  - чудесна спирала, много добре ми подрежда миглите, добавя и малко дължина. За жалост обаче изсъхва бързо и няма как да бъде ползвана повече от месец - месец и половина.
9. L'Oreal Paris Volume Million Lashes Fatale - не ми е най-любимата на света, но тушът е достатъчно гъст още от самото отваряне, а цветът - наситено черен. Купих си още една.

# 493

Redken Blonde glam шампоан/балсам - Серията вече не се предлага,подновена е с нова Blonde idol.Нищо особено,размотавах ги от едната баня в другата и така 2г наред.Харесвам Редкен,може би най-ползваната ми марка за коса след Алтерна,но тази серия е провал за мен.

Vichy Purete thermale 3in1 solution micellaire - мицеларна вода.Хареса ми и бих купила отново.Почиства грим,освежава кожата.Ухае приятно и не люти на очите.

NUXE Reve de miel face cleansing and make up removing gel, dry and sensitive skin - измивен гел.Не е лош,но не е най-доброто,което съм ползвала.По-скоро бих купила отново,защото не пресушава кожата,а самата формула е по-гъста и мазна.

NYXE Reve de miel hand and nail cream -Това е 4-тият и последен крем за ръце.Спомням се,че когато го купих за първи път,бях толкова очарована,че на следващия ден се върнах и си взех още 3.Имаше някакво намаление на марката.Крема е средна хубост,при много суха,грапава кожа не се спрява добре,но ако търсите лека хидратация и бързо попиване,върши работа.

ZOYA 3in1 formula - любимият ми лакочистител.Почиства лака от раз,оставя нокътната плочка мека като след крем,предполагам,заради глицерина в състава.

Nivea Extended Moisture hand cream - крем за ръце за много суха кожа.Формулата е мазна и гъста.Състав -100% химия.Намерих крема в колата,почти празен и е стоял там поне 2-3г.Сред изобилието на по-изчистени формули,не смятам,че скоро бих посегнала към крем на Нивеа.

Fekkai smooth hair frizz control polish - кристали за коса,които по описание,приглаждат,правят блясък и имат термо защита.Отвратителен продукт,имам чувство,че мажа готварско олио на косата си.Изхвърлям ги.

Keratin complex infusion therapy - кератинов крем финиш за коса.Хареса ми,всички протеинови продукти са храна за косата ми.

Peter Coppola legacy keratin concept Infusion anti frizz cream - Отново кератинов финиш за коса,но този тук не ми хареса.Има консистенцията на лигав,хлъзгав гел и не виждам ефект върху косата ми.Помпичката се счупи на 5-тото ползване.Още повече,застоял е и го хвърлям без капка колебание.

Dove - 2 мини душ гела,които ми пращат редовно в една бюти кутия.Харесва ми това,че са супер пенливи,кремообразни и ароматите им са разкошни.Не харесвам това,че са химични и единствената причина,поради която отказвам да ги ползвам/купувам.

Schwarzkopf Essence ultime  Diamond Color&Radiance шампоан и балсам,пак получени във въпросните кутии с Дав душ геловете.Има снимка на Клаудия Шифър,формулите били разработени с нея.Е,откога пък Клаудия разбира от химия и се къпе с дрогерийни марки? Хайде,моля ви се..евтини ПР-и.
Въпросните продукти не ми харесаха,слабички.Шампоана - ок,пени се добре и толкова.Балсама - все едно нищо не съм слагала на косата си.Не съм впечатлена и не мисля,че бих купила нещо от марката.

Nioxin scalp therapy fine hair #3 -шампоан и балсам за фина коса.Марката е интересна,защото е медицински ориентирана към конкретни проблеми(косопад,проблемен скалп,изтънена коса и тн.).Нямам голям опит,но досега което съм ползвала,ми е харесало.

# 494
  • Бургас
Отдавна не съм споделяла изразходвани продукти. Тези са моите за Февруари.
http://linasfavoritestuff.blogspot.bg/2017/03/2017-empties-february-2017.html

Общи условия

Активация на акаунт