Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 197 932
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
  • В къЩи.

Още една много сполучлива покупка. От не знам колко време не съм свършвала ФДТ докрай. Ще повторя, страшно комфортно усещане на леко суха кожа, светъл, свеж, неутрален цвят, издържлив, не ароматизиран, съответно не ми дразни кожата, както много много други...

За каква кожа е подходящ ФДТ?

# 466

Видях дъно на парфюм, невероятен кеф.  Mr. Green

# 467
  • София
Много, много ми хареса! Правеше кожата ми да изглежда сочна и свежа. Ще взема пак.

# 468
  • Варна

За втори път го ползвам, но ми се струва, че вече не ми е достатъчен като грижа. Лицето ми се чувстваше така, все едно нищо не съм нанасяла върху него. Ако отново посегна към марката, то ще е с избор на друга серия.

Не ми се получи да го ползвам вместо дегримьор, не ми хареса върху кожата на лицето и го доизхабих върху косата. Не ми е незаменим продукт.

Не ми харесаха тези нови маски на Гарние - листът е изключително напоен с течност, която никога не се абсорбира от кожата на лицето. Стоях по-дълго от указанието, но попиване нямаше, ефект след свалянето - също.

Точно на обратното мнение съм за тази маска - богата, добре подхранваща и омекотяваща. И освен това изключително евтина. Заредих се с още няколко бройки и мисля редовно да си я ползвам.

И тази не е никак лоша - освежаваща и хидратираща, като цяло ме изненада доста приятно.

# 469
  • Пловдив

Крем за ръце на Dove. Приятен, омекотяващ. Кожата на ръцете ми не е суха, така че не им трябва и по-специална грижа.

Двуфазен лосион на Нивеа за премахване на грима. Останах доволна. Вече определно съм голям почитател на двуфазните продукти и с нетърпение чакам да привърша мицеларната вода, която ползвам в момента Mr. Green

Сух шампоан на Батист. Абсорбира замърсяванията, но не придава нужния обем. За сметка на това е много икономичен и си взех и друг на същата марка.

Флуид на Фитокод. Ползвах го като нощна грижа лятото. Тези дни забелязах, че още седи в шкафа, а срокът му на годност е отминал, така че замина в кофата Laughing Не смятам да повтарям. Нищо особено не беше за мен.

Лосион за тяло на Ейвън с аромат на какао. Миришеше много приятно и е с лека консистенция. По-скоро бих го ползвала летните месеци.

Ампули за коса против косопад. Изхабих опаковката за месец, но не забелязвам промяна. Може би ще взема още една опаковка, и без това ще я ползвам повече време, тъй като пише след първия месец ампула да се слага само веднъж седмично.

# 470
# 471
  • In transit

Седяха в шкафа от времето когато в айхърб правеха подаръци Simple Smile Тая зима ръцете ми много изсъхнаха въпреки ежедневните грижи, които полагам за тях. Сетих се за ръкавичките и съм много доволна.  Ръцете ми се оправиха много бързо, стават за няколко пъти да се ползват. Heart Eyes Ще си купя отново.

тоя мус го купувам за втори път, приличен е, харесва ми как мирише и, че не ми изсушава кожата. Но е малко скъп като продукт. Няма да си купя трети път.

# 472
  • Велико Търново
И аз използвах две от маските на Гарние - не съм доволна по абсолютно същите причини като Тайга Peace

# 473
  • на последния етаж
- хубава нощна грижа, с удоволствие бих купила отново.
- този продукт ми хареса, но дразнеше очите ми, макар че не съм го ползвала върху тях. По-скоро не бих купила отново.
- много хубав балсам, ще купя отново.

# 474
  • При децата ми
Тази маска свърших преди повече от месец:

Ами, хубава е маската, ноо за мен беше доста голяма, като количество! Ползвах я година и половина и определено ми е много! Освен това слагах почти на всяко миене на косата и на дъщеря ми от нея. Crazy

От същата серия-този балсам:

Същата работа! Балсама, както и маската са с много гъста консистенция и е нужно малко количество да се нанесе. Омекотяват косата и приглаждат добре. Икономични продукти са. Скоро обаче не бих повторила. Просто има много други, които искам да пробвам.

Този крем спечелих от игра тук във форума. Беше в комплект и околоочен и измиващ гел за лице. Simple Smile
Много ми хареса! Heart Eyes Хидратира добре, оставя кожата свежа и сочна. В момента ползвам и околоочния, който също ми допада много. Бих повторила след време.

# 475
  • USA, Steak State

Много лек, страхотно усещане на чистота и свежест. Много ми е тъжно, че свърши. Определено намерих своят дневен крем. Но смятам да изхабя каквото съм натрупала преди да се върна пак на него.
Препоръчвам на дами с мазна кожа.

Много забавна маска. Почиства и освежава страхотно. Ще подновя тези дни, но ще опитам друг вариант със същата идея. Тази сякаш спря да се пени хубаво след като разпечатах и използвах опаковката. Само първият път направи голяма пяна.

Ужасно изкуствен аромат. Нямах търпение да приключа с него.

# 476
  • USA, Steak State

Не можах да я харесам тази спирала. Суховата ми е някак, добавях и рициново масло за да мога да я нанасям. Радвам се, че свърши.

Тази вече ми допадна много. Но все още не намирам по- добра от Dior Show Backstage

# 477
  • При децата ми
Ужас! ooooh! Объркала съм темата! Crazy

Извинявам се!

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 21:15 от Hrispa76

# 478
  • София
Честито!
Няма нищо общо с темата, обаче.

# 479
  • Street of Dreams

Oтчитам първо две душ-пени на Ритуалс - Hammam Delight, ухаещ на евкалипт и розмарин и Dao, с аромат на бял лотус и нещо китайско. Писала съм достатъчно пъти защо ги обожавам и купувам пак и пак. Все пак, ще се радвам да пуснат скоро нова линия, не само коледни и летни limited editions.

Шампоанът на Лореал от дрогерията ме изненада много приятно. Намерих го в бюти кутия и откакто го пробвах, само него използвах. Предназначн е за мазни корени и сухи краища, а моите краища са мнооого сухи напоследък. Резултатът е напоена коса до върховете, мека и лесна за разресване. Все пак, към края косата ми сякаш свикна с него и нямаше такъв ефект. Без силикони.

Флуидът на любимата на мнозина българска марка Фитокод не ми хареса. Донякъде хидратираше и успокояваше, но до там, освен това го подозирам в излизането на две-три пъпки.

"Радостта от живота" на Кнайп също намерих в бюти кутия и да ви кажа, за мен няма такъв ужас. Обикновен душ-гел с ок, натурален състав и една ужасно силна, удряща в носа лимонова миризма, която дори не мирише на истински лимон, а на нещо изкуствено.

Балсам N4 от комплекта боя за коса, предназначен за освежаване на цвета между измиванията. Зарадвах му се, като го открих вътре, защото червеното много бързо пада. Но и той не помага особено - абсолтно минимално пигментиране. Вече не съм червенокоса и не и трябва.

Крем за лице на известна тук марка, който се опитах да харесам, нали е натурален. Но уви, мазнееше на кожата ми.

Лак за нокти, който не знам откога и откъде имам. По едно време се лакирах всеки ден и купувах често лакове. Този, колкото и красиво да изглежда в шишето, е пълен боклук. След първото нанасяне изглежда, сякаш съм топила пръстите си в мерло - лека и прозрачна пигментация във вишнево-лилаво. Трябваха ми 5 слоя, за да покрия напълно ноктите си и дори тогава резутатът не е добър.

Общи условия

Активация на акаунт