Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 197 937
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
  • на последния етаж
- не ми хидратираше достатъчно този крем или не му е сега времето, не знам.
- цвят Audrey, нелошо.

# 451
  • In transit
Много хубава тема, цялата я изчетох. Много сте полезни!  Hug

ще се включа с няколко продукта, които изхабих:

много приятен серум. Лека консистенция, попива добре, хубав аромат. За съжаление ми идва лек за зимата, по скоро бих си взела отново като дойде лятото.

Страхотен продукт. Много ми хареса, попива добре, увлажнява добре и мирише страхотно. Идеален е за нормална към суха кожа. Бих си взела отново, ако пуснат някоя промоция  Grinning

Третия продукт от комплекта беше този SOS крем. Може би аз не разбрах точно идеята му, но не ми хареса. Лека почти гелообразна текстура, бързо попива, но оставя един лепкав филм на лицето, който ми седи цял ден. Даже не успях да го доизхабя.

Много икономичен, добре подхранва, не дразни. Бих си взела отново.

Поредна опаковка, която използвам. Най-добрия фон дьо тен за мен(не съм специалист, но от тия които съм пробвала). Идеално изравнява тена без да си личи, че има нещо от отгоре. Икономичен е, само не ми харесва опаковката, че отдолу остава 1 пръст, който не може да се изпомпа.

# 452
  • USA, Steak State

Не ми харесаха, няма да повторя.

Вече свърших един от пакетите. Най- добрите кърпички, които съм ползвала досега. Определено няма да ги сменям скоро.

# 453
Пробвай и техните бебешки -също са много хубави. Аз ги купувам за чистене на всичко - оставям по колите, в кухнята, по баните. Когато нямам от тези за лице, използвам бебешките и вършат много хубава работа:

Последна редакция: ср, 25 яну 2017, 20:08 от Melany99

# 454
  • Варна

Няма да стане любимата ми мицеларна вода и по-скоро не бих я купила отново. От други съм доста по-доволна.

Спомен от лятната ми био мания. Много некомфортен на лицето, тежък, плътен, бял, не се разнася и омазнява кожата ми допълнително. Опаковката е реално пълна, след два опита се отказах да ползвам крема и със сигурност няма да го купя пак.

# 455
  • на последния етаж
- нелошо мляко, но за цената си не и нещо кой знае какво. Не бих купила отново.
- нищо особено.
- поредна опаковка. Любим продукт!  Heart Eyes

# 456
  • Варна

Свеж, хидратиращ и много приятен лосион, който купувах през лятото и после забравих. Ароматът е естествен и автентичен, попиването е бързо - хареса ми, бих го подновила пак.

Един от най-любимите ми кремове за ръце, редовно си го купувам.

Много хубав и също толкова евтин серум с био състав. Хидратира мигновено и усещам леко стягане на кожата. Под крем се държи чудесно, ползвах го през деня и нощем. Заслужава внимание и като цяло марката ми е интересна.

Ефективен балсам, справя се с изсъхнали устни. Ароматът на розово масло е доста силен, но те всички продукти на Алтея са така.

# 457
  • USA, Steak State

Вече подновен. Любим продукт без който не мога.

Ароматът не ми стана любим (от време на време се пробват с нови аромати, формулата си е същата), но това си МОЙ продукт против изпотяване, който не заменям.

# 458
  • на последния етаж
- поредно био разочарование - тежка консистенция, трудно попива, ужасен аромат, никаква хидратация. Няма да повторя!

# 459
  • Варна
- поредно био разочарование - тежка консистенция, трудно попива, ужасен аромат, никаква хидратация. Няма да повторя!
За тази серия в аптеката ми казаха,
Че е за доста зряла кожа, т. Е. За жени около 50 г.

# 460
  • на последния етаж
Ами то и другата серия Aqua Vita е същата, а уж е за млада кожа. Не е за мен био козметиката и това е.

# 461
  • Варна

Приятен и нежен, без да блести с кой знае какви други достойнства, харесваше ми да го използвам и мисля, че по-скоро бих го купила пак.

Любимата ми измежду трите маски на Лореал, ще я ползвам отново с удоволствие.

Ползвах я на много големи интервали и реално не мога да преценя действието ѝ. Не е лоша, ухае на розова вода, консистенцията беше доста рядка.

Откакто съм го открила, не съм му изневерявала с друг.

Много сладурски душ гел, чудесно се вписа в декемврийското коледно настроение. Прави богата пяна и не дразни кожата, друго не очаквам.

# 462
  • на последния етаж
- с това май се изчепват миналогодишните ми гръцки запаси. Не ми хареса. Няма да повторя.
- любим нощен крем. Това ми е трета или четвърта опаковка. Ще си го купя отново.

# 463
Изключително доволна от този спрей за разплитане на косата от Ейвън

То уж за деца ама ми върши страхотна работа. Има лек аромат и не утежава по какъвто и да е начин косата. Разресването става мн лесно с него. Поръчах го след доста добри коментари за него в темата на Ейвън

# 464
  • Бургас
Първите празни опаковки за 2017-та са вече факт!
http://linasfavoritestuff.blogspot.bg/2017/02/january-empties.html

Общи условия

Активация на акаунт