Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 3

• 197 927
  • 727
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Отдавна не съм споделяла изразходвани продукти. Тези са моите за Февруари.
http://linasfavoritestuff.blogspot.bg/2017/03/2017-empties-february-2017.html

Не знам дали е тук мястото да напиша и аз за водата за уста Листерин.
Направи ми зъбите много чувствителни.
Обаче, докато се усетя, че е от нея, сигурно изхабих две опаковки.
В момента, в който я спрях и всичко се нормализира.

# 496
За водата за уста Листерин като цяло или тази показана на снимката?  newsm78 в момента ползвам друга и съм доволна , но в шкафа седи една синя на Листерин като свърша сегашна да я пробвам

# 497
  • Варна
Всичките цветове, включително и показаната.

# 498
Листерин мисля че съдържат алкохол,а той изсушава устата и ако искате да освежите дъха си-постигате точно обратния ефект.Търсете без алкохол,аз сега съм с Аквафреш 24ч. защита срещу захарите,и е хубава,имам още малко от нея и пак ще си я купувам Simple Smile

# 499
  • Street of Dreams

Шампоан за обем от бамбуковата серия на Алтерна. Добре ухаещ, силно пенлив и икономичен. Не знам защо, но безсулфатните шампоани винаги ми правят проблем на скалпа - в най-лошия случай стават дори ранички. Затова не бих купила отново.

Интимният гел на Фитокод е любимец на който го е пробвал - не бих го сменила никога, ако имаше откъде да го купувам постоянно.

Другото, което никога не сменям е дезодорантът на Hidro Fugal - върши си отлично работата, без парфюм, сякаш чиста вода.

Paula's Choice Resist, серум с ретинол. С такова вълнение и очаквания подходих към първия си продукт с ретинол. От една страна козметичката ми разказа за чудодейните му свойства и колко подходящ би бил за мен, от друга страна многото доволни из този и други форуми (и конкретно от този на Пола'с). Ефектът след 2 месечно интензивно ползване (всеки ден дебел слой) граничи с нулата. Нямах никакви странични ефекти като зачервявания, белене на кожата или слънчеви петна, както се очакваше, но с него и без него - все тая.

La Theorie Des Volcans скраб/маска за лице - продуктът, оставен на лицето като маска, променя цвета си от розов в сив. Това било знак за детоксикация, което аз смятам за трик. Като маска не ме впечатли никак, но като измивен скраб - много ми хареса. Кожята на лицето "светва" след него. Бих закупила, ако го видя някъде.

Избелваща паста за зъби Blend-a-med в две части. Няма да я повторя. В основната паста има частици, които са големи и груби като брокат - неприятно, драскащо по зъби и венци. Другият продукт е ок, но е досадно - все едно два пъти си миеш зъбите.

Капките за бързо съхнене на лака от Еssence са отлични - винаги си ги купувам и не виждам причина за по-скъпи.

Измивен гел за лице от "домашната" марка на Дъглас Glean and Neat - средна работа: мазна перлена паста, лека миризма, средно измивна, не изсушава, но пък пари в очите. Капачката се счупи от едно падане в банята, плюс това е невъзможно да се изразходи до края. Не бих купила повече.

Спирала CoverGirl, американска дрогерийна. Много кофти.

# 500

1. Valnea душ-пилинг с зелен чай и зехтин - не ме очарова, никаква работа не върши + неикономичен
2. Avene Eluage матираща емулсия - не съм доволна - нанася се лесно, но първия час опъва много, а след няколко - кожата сериозно се омазнява; за база за грим не става, бб крем и фдт просто се плъзгат по повърхността и не се задържат
3. Terra Amazonas Calendula крем за чувствителна кожа с невен - натъпкан с хубави съставки, доволна съм като цяло, купих го втори път; кожата с него изглежда като блърната, за нощен, шия и деколте е идеален! за база под бб крем или фдт - с някои продукти е ок, но не "работи" с всички /което май е нормално/
4. Lumene нощен, изсветляващ, с вит. С - не дразни, кожата е добре хидратирана и не много мазна сутрин, следващата зима ще го взема отново

1. Chi безсулфатен ш-н с масло от чаено дърво - за мен беше премиващ, на девойките ми им беше твърде бързо омазняващ - несполучлива покупка, не се оказа подходящ за нито една от нас
2. Zaja душ-гел с портокал и шоколад - без особено действие, но чуден аромат
3. Kerastase олео релакс - любимото ми олио за коса  Heart Eyes
4. Phyto хидратиращ б-м от типа "знаех-си-че-не-трябваше-да-го-купувам" - нищо на прави за косата ми

# 501
  • Canada
Взех го на сляпо, не беше лош, но за момента не бих повторила  Peace

Хареса ми, скоро ще го подновя пак  Heart Eyes

И него ще подновя  Heart Eyes

Цветът в ляво, ултра, мега любим, ежедневната ми гримова униформа  Mr. Green
Скрит текст:

# 502
  • Варна
bubanka, от къде е крема с невен?
Заинтригува ме " шия и деколте".
Търся за лятото, кожата ми там е нормална и маслата през този сезон ми идват тежки.

# 503
# 504
# 505
  • Варна

Шампоани и балсами от Natura Siberica - много харесвам козметиката на руската марка, купувала съм доста пъти и шампоани и балсами от различни серии. Тези тук също ме оставят с добри впечатления, но не успях да изхабя съдържанието на опаковките. През последните месеци сменям цвета на косата си всеки месец и се нуждая от друг тип грижа. Прехвърлям ги на майка ми и вярвам, че ще е доволна.

Yves Rocher Vanille Bourbon душ-гел - много ароматен, пенлив, не изсушаващ кожата. Употребата му ми беше приятна.

L`Oreal Nutri-Gold околоочен крем - много плътен, леко мазен, сравнително бавно попиващ и без аромат. През зимата  нямах никакви оплаквания от него, вероятно в топло време няма да ми е комфортно да го ползвам и се радвам, че свърши точно сега.

Dr. Konopka`s Age-Defying Active Face Cream - продуктите на марката са ми много интересни, защото са бюджетни, с 99% натурални съставки и еко сертификат от Cosmos Natural. Кремът е чудесно попадение, много приятен при разнасяне, лек, попива бързо, с приятен естествен аромат. През зимата имах нужда от серум под него, но се справяше добре и като дневна, и нато нощна грижа.
Бих си го купила и ползвала отново с голямо удоволствие.

Collistar двуфазен дегримьор за премахване на очен крим - не съм голям фен на този тип почистване, но лосионът не е лош и евентуално бих го купила в пълен размер.

Alteya Organics измиващ гел за лице с грейпфрут и здравец - идеално премахва грим и остатъците от него, но ми се стари премиващ, оставяше ме със скърцащо усещане, което избягвам. Много късно забелязах, че е обозначен като гел за мазна кожа и поръчах друг от серията.

# 506
  • на последния етаж
- подарък. Не беше моят аромат и не бих купила.
- страхотно червило - и като цвят, и като усещане, и като текстура. Бих подновила, след като поупотребя част от червилата, с които съм се запасила...

# 507
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Лита, кое е червилото?

# 508
# 509

Страхотен крем, много съм доволна. Изчисти ми кожата от гадостите, с които се борих повече от година. Определено ще го взема отово  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт