Кажете кой филм ви е накарал да се замислите над живота?

• 9 676
  • 88
  •   1
Отговори
# 60
Виждам, че съм разбунила духовете, затова се самоцитирам

....

Трудно е да накараш човек да разбере нещо, когато заплатата му зависи от това той да не го разбира.
Ъптон Синклер

# 61
Последният филм, който ме впечатли беше "Still Alice".

# 62
Убийството на Сорая
Хачико
Зеленият път
Адвокат на дявола

# 63
Убийството на Сорая
Хачико
Зеленият път
Адвокат на дявола

Убийството на Сорая, Хачико – не съм ги гледала, ама последнитe два съм и ме разтърсиха сериозно. Много големи филми, много дълбоки. Аз бих препоръчала Наруто, също така peaceful warrior, изкоплението шайшенг. Този последния показва бруталната воля на един човек ... много ме разтърси. Вертикална граница, Пач Адамс, а и матрицата първата част. Другите части са много тъпи, както винаги .. еми това се сещам за сега ....

# 64
Гледай ги първите 2  Peace

# 65

Ще ги гледам определено.. като знам другите два какви са... явно имаш вкус ... Бих те питала да ми кажеш за какво се разправят, само че ми направиха забележка в друга тема, че споделям съдържание на филма и било правило да не се споделя, та трябваше да се извиня ...

# 66
Point break
The green mile
White oleander
Sweet november
Now is good
San Andreas
Hunger games

# 67
Хачико е филма, на който съм плакала най-много в живота си, изключително тежък за по-чувствителните натури като мен. Но и много хубав и истински  Heart Eyes
Изкуплението Шоушенк е също невероятен! Обожавам филми, разкриващи силата на човешкия дух! Много ме беше впечатлил и сега отново ще го гледам, бях го забравила.

# 68
  • Варна
   Форест Гъмп,Странната история на Бенджамин Бътън,Сибирският бръснар,P.S:Обичам те,Наръчник по любов и Малена (италиански) и един по-нов: Хектор в търсене на щастието. Тези филми са ме карали да се замислям над живота!

# 69
  • Пловдив
"Тетрадката"  е е този филм,който ме накара дълго след това да мисля какво всъщност е любовта? Много силен и въздействащ филм  Peace

# 70
  • Велико Търново
"Тетрадката"  е е този филм,който ме накара дълго след това да мисля какво всъщност е любовта? Много силен и въздействащ филм  Peace

И аз много го харесвам Peace Сибирският бръснар - също Peace

# 71
И "Мостовете на Медисън"- за ненужните (или пък необходимите) жертви, които хората правят.  [/spoiler]
Един подарен живот някому.....  Струва ли си?И това,ако не е замисъл за живота то.....

Относно „Време разделно“ просто нямам сили да поставя пак диска и да натисна Плей

# 72
Мълчах, мълчах, но сърце не трае! Аз съм на мнение, че "Време разделно" и "Капитан Петко войеода" трябва да се въртят ноностоп по българските ТВ-та.

Сетих се и за "Сибириада"- много силно ми въздейства на времето... Пак на Никита Михалков.

# 73
 "Коса" е филмът, на който и досега плача всеки път. Той в огромна степен определи посоката ми на развитие в ранните младежки години, избора ми на приятели, на компания, на интелектуална среда, на бъдещи търсения и дори и сега на начин на живот, както и на някои ценности, които бих се радвала да предам на децата си.

# 74
  • Nice
Stepmom (защото никога не знаем какво ще ни поднесе животът, любовта към близките и компромисите които сме готови да направим заради тях)

Момчето в раираната пижама (ужасът видян през детски очи и '' неразбирането'' на ужаса, детската наивнот+ и книгата е въздействаща)

Да срещнеш Джо Блек (за любовта към живота и нещата които сме готови да направим, за още малко живот)

Общи условия

Активация на акаунт