Искам да кажа ... (66)

• 44 037
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Руми,хубави ботуши  Peace

Онна, много са ти хубави двамцата  Hug,русички и дългокоси!

Едвам гледам, все едно аз търчах снощи по корта  ooooh!.
Направих палачинки, изрязах нЕктите на котаната  Mr. Green и смятах да се завия презглава,ама ММ ме информира,че ще идват едни хора къмто 6 ч. дОма, та ще трябва да поошетам малко  Crossing Arms. Смятам и да докупя някои нещица,също така.

"Войните" ги пропускам одма, не го разбирам тоя филм  Naughty.Таткото се опитва да примами младежа да го гледат,ама не му се получава особено  Laughing. Ще кандиса,де,но като нищо ще иска компенсация  Mr. Green.

# 151
Руми, скрий се, че неблагородно ти завидях.  Hug

Надув, надув  Flutter

Като каза голямото дете и се сетих, че моето такова ми отмъкна апреските и едни зимни кецове.
А аз се готвих да им взимам нещата, когато влезнат в моите размери, пък то какво стана  Crossing Arms

пп: къде са на Она сладурчетата. Винаги ми е приятно да ги "видя"

# 152
  • Варна

Понеже с съм фен на сагата не го пропускам.
Много прилича на епизод 4 по сюжет. Хареса ми
да видя всички стари герой изтупани от нафталина,
Хилядолетният сокол, цялата магичност на първите
излезли епизоди. Върна ме пак в детските ми години,
когато гледах изумена и възторжена. Вчера обяснявах
на колежка /доста по-малка на години/,която недоумяваше
какво ме кара да гледам "Междузвездни войни"...
На цялата сивота на 80-те този филм си беше
шоколадово яйце + Кока-Кола в кенче от Кореком.

rummi_pl харесаха ми много, честито!
За обувки и ботушки мра... Crazy подариха ми едни страхотни
Гучи боти без пръсти, е още не съм ги обула. Срам ме е,
вчера ги разносвах в плик, за да се накипря за дискотеката
ама пусто не посмях в този студ, хем си бях лакирала
нокТите, че и чорапогащник без пръсти взех.
Харесала съм едни гумени от Фешън дейс с подплата
много им се чудя...  ей тези :

# 153
Добро утро!
Силвия, твоята дъщеря ми е любимка  Heart Eyes
Руми, много готини ботушите, завидях Simple Smile

Културната ни вечер снощи беше супер. Постановката беше малко странна, но ми хареса. Мая Новоселска е интересна актриса.
Заредих се яко с коледен дух, Васил Петров направо ми напълни душицата, магичен глас  Heart Eyes Обичам хубава музика, а да я слушам на живо ме екзалтира направо Simple Smile
Дръпнахме му един голям сън и сега кафе. Мъжът ми се качи на кантара и отсече, че след нова година сме на режим. Аз отказвам да видя какви сме ги сътворили по почивката. Предстоят празници и смятам да ям стабилно  Mr. Green
Елхата даде първата си жертва. Едни канбанки бяха бити и скрити под секцията. Много смешна котка имаме.
Мисля като се разсъня да направя едни меденки, въпреки, че знам, че по средата на процеса ще ми стане досадно и ще ми мине ентусиазмът.

Междузвездни войни не ме вълнуват изобщо, а на кино много мразя да ходя.

# 154

Понеже с съм фен на сагата не го пропускам.
Много прилича на епизод 4 по сюжет. Хареса ми
да видя всички стари герой изтупани от нафталина,
Хилядолетният сокол, цялата магичност на първите
излезли епизоди. Върна ме пак в детските ми години,
когато гледах изумена и възторжена. Вчера обяснявах
на колежка /доста по-малка на години/,която недоумяваше
какво ме кара да гледам "Междузвездни войни"...
На цялата сивота на 80-те този филм си беше
шоколадово яйце + Кока-Кола в кенче от Кореком.

rummi_pl харесаха ми много, честито!
За обувки и ботушки мра... Crazy подариха ми едни страхотни
Гучи боти без пръсти, е още не съм ги обула. Срам ме е,
вчера ги разносвах в плик, за да се накипря за дискотеката
ама пусто не посмях в този студ, хем си бях лакирала
нокТите, че и чорапогащник без пръсти взех.
Харесала съм едни гумени от Фешън дейс с подплата
много им се чудя...  ей тези :

Евил, точно така се чувствам по повод Междузвесдните Simple Smile. Нашите бяха взели билети за първата серия за кино Васил Левски. Беше посред зима, студ и сняг. Три пъти ходихме и спираше тока  Joy. Най-накрая го гледахме, а баща ми се зарече да не купува билети за другите епизоди, та ги гледах сама в провинцията.

Ще ходя да го гледам, ако "детето" се навие да дойде с мен.

# 155
  • Sofia
evil, аз нося подобни на мис 60. Даже в киша и сняг ги обувам  Peace Не топлят много,ама са лъскавки  Mr. Green, а и с допълнителна стелка стават като апрески  Peace. И аз ги заглеждах,ама ми е гузно, бая чифтове поимвам  Whistling.

# 156
  • Ямбол
За съжаление обаче изкуствената кожа е направо бич за краката. Все едно да ги увия с найлон. Е, вероятно има и качествени модели, но не знам дали бих уцелила такъв. За малката гледам да са с някакъв вид дишаща материя, за себе си и за големия обаче търся естествена кожа. Якетата са ни от плат.

# 157
Не си права за изкуствената кожа. Има невероятно качествена на цената на естествена кожа от живо драно китайско куче.

# 158
evil, аз нося подобни на мис 60. Даже в киша и сняг ги обувам  Peace Не топлят много,ама са лъскавки  Mr. Green, а и с допълнителна стелка стават като апрески  Peace. И аз ги заглеждах,ама ми е гузно, бая чифтове поимвам  Whistling.

evil, освен всичко друго са и удобни, хвърляй се смело  Peace

Гучито ми стана интересно. Имаш ли снимка под ръка.

# 159
  • Варна
Down Under разбра ме от раз  Wink
И аз ги заглеждах,ама ми е гузно, бая чифтове поимвам  Whistling.
Говори ми...  все се оправдавам като ученичка,
защо купувам обувки и ботуши...  Embarassed Ами НЯМАМ!
В колата са още, ще снимам като се върне Ловето.

# 160
  • Телиш/Плевен
Благодаря на Лале, Яна и другите изявили готовност да продължат рецептурната книга.
В следващата тема отново ще пусна линк към нея.
За мен е удоволствие. Heart Eyes
Честита нова придобивка! Hug

Само аз ли не се вълнувам от сагата Star Wars и ми е досадно?  Rolling Eyes
А аз се срамувах да си кажа, че нито един филм от сагата не съм изгледала. Blush

За готварската книга - половината рецепти, които Бубанка ми прати, тя вече ги беше добавила, така че аз добавих останалите. Ще изчакам и тези на Ванини и се захващам и аз с ровене по старите теми (в момента се сещам за крилцата с Пепси, за едни макарони с кайма, препоръчани от Лиляна и рецептите с меденки от миналата тема). Планирам до края на деня да направя и съдържание на темата в първия пост, но да не обещавам. Малката като заспи следобед ще се захвана, пък дано успея за днес, като не - ще допълвам във времето.

Последна редакция: сб, 19 дек 2015, 11:55 от Лале в дъжда

# 161
  • До морето
Добро утро!

Почвам отзад напред - тази година срааааам! само един чифт ботуши съм си купила, но заради бременността не ми се обикаляше по магазини. Еко кожа са между другото, но много топлят и са удобни, ама тя и цената им беше като за естествена! И аз имам едни гуменетки на мис 60, не само, че не топлят, ами направо ми става на кокал крака вътре, ако стъпя в сняг с тях, бррррр....

Вчера ме пуснаха до мола за 1 час да купя подаръци на децата и да си взема един чифт дънки заследраждане  Embarassed, обаче ММ ме ядоса по телефона и веднага го глобих един мъхест елек  Laughing

И накрая коледното тържество мина, Самуил се сърди през половината време и пропусна един танц, ама като дойде Дядо Коледа живна и му мина. А кифличките, ох кифличките - голяяяяяям успех пожънаха  chef Днес две майки от групата ми писаха да искат рецепта, а аз след малко ще правя пак, че за вкъщи не останаха.

А и малката вчера направи 1 месец, пфууууу, почти отгледана!

# 162
  • ту тук, ту там
Лале, страхотна си, че се нае да поддържаш "Готварската книга"! Аз лично много ти благодаря за старанието и за времето, което (ще) отделяш!  Hug

# 163
  • Бургас

Само аз ли не се вълнувам от сагата Star Wars и ми е досадно?  Rolling Eyes
А аз се срамувах да си кажа, че нито един филм от сагата не съм изгледала. Blush

Не си сама. И аз не съм гледала нито един филм от сагата.

# 164
  • ту тук, ту там
И аз не съм гледала нито един и нямам намерение да променям това. Не ме вълнуват грам. И съвсем доскоро мислех, че съм само аз така.

valerie писала ли е скоро?

Общи условия

Активация на акаунт