Искам да кажа ... (66)

• 44 019
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Телиш/Плевен
Лале, мисля, че тогава Ванини и още някой издирваха рецепти в темите, събираха ги. Или пък се пращаха на Бубанка. Така че все ще ги съберем.
Бубанка има събрани няколко, но ме помоли да проверя да не би да се дублира някоя (да я е публикувала, но да е забравила да си изтрие съобщението). Иначе каза, че уговорката е била всеки потребител сам да й праща рецептата си, но това не се е случило и май така е замряла темата. Но ние сега ще я съживим и поддържаме. И аз ще ровя из старите теми, все може да попадна на пропусната рецепта. Hug

Писали сме едновременно с Бубанка. Peace

# 136
  • Ямбол
Благодаря на Лале, Яна и другите изявили готовност да продължат рецептурната книга.
В следващата тема отново ще пусна линк към нея.

Сандо, късно е, чадо. Имам си вече Беко. Още не е монтирано и не мога да кажа как е, че техникът(мъжът ми) е ангаже до утре.
Понеже ходихме на няколко места след като купихме миялната и вероятно съм изръсила някъде гаранцията. Нали няма да е проблем да поискам да ми издадат дубликат?

# 137
Честито и добро утро.

# 138
  • Пловдив
Искам  Sleepingда спя, 1countingsheep да спя, sleepuu да спя smile3524. Обаче едни хора ще ме завлекат на откриване на ски сезона Tired #Puppy dog  newsm46

# 139
Добро утро!
Още преди кафето се нарязах порядъчно на неправилно поставен нож в миалната, поради което домочадието бе насолено преди да е закусило. Чака ме тежка събота с генерална репетиция, задължителен голям пазар, водене и взимане от РД, коледен празник, монтиране на етажерка и висящ стол и основно пренареждане на един брой детска стая.
Заради порязването ще трябва да мисля и за облеклото ми утре - ще съм на концерт и бях приготвила рокля без ръкави, сеща ще трябва да си скрия китките, порязването е много грозно.

# 140
  • Варна
Добър ви ден!
Изпуснах предната тема , тази обаче я прочетох.
Мина една тежка седмица, хем и работа до уши,
хем и от софра на софра вкл. и снощи. Отдавна
не бяхме правили такава пълна програма. Първо
кино, дългоочакваните "Междузвездни войни",
после механа. Завършихме в дискотека/клуб и се
прибрахме към 04ч. Сама съм,пийвам кафе и ми
е дзен...къщата на вили-мотовили... не ми пука.  Crazy
Ловето отиде на свинска смърт в съседите, ще
поблея още малко и ще ходя за чаветата... може
да им организирам ледена пързалка днес.
Още не съм пекла никакви коледни вкуснотии.
Трябва да се стегна и поне меденки да направя.

# 141
evil, как ти се стори новият Star Wars? Заслужава ли си?
И изобщо тези, които вече са го гледали може да споделят впечатленията си.

# 142
Само аз ли не се вълнувам от сагата Star Wars и ми е досадно?  Rolling Eyes

# 143
  • София
Едва ли си само ти, със сигурност има и други.
Аз не се вълнувам, но ми е интересно да гледам филма. Впечатления ще споделя във вторник.

# 144
Ние утре сме на кино.
Все ще е емоция някаква - пък ще видим каква  Mr. Green
Само се моля звука да е нормален, но съм убедена, че няма да е. Защо го усилват толкова много, направо вътрешностите ми подскачат в киното. Заради това спрях да ходя, но заради Star Wars ще се прежаля.

Пристигнаха ми ботушките. Мнооого ми харесват. Даже мисля утре да си ги обуя, пък под елхата ще сложа само кутията  Joy  Joy  Joy

# 145
Да се вълнувам и да размахвам светлинни мечове, не. Но бих гледала филма.

# 146
Руми, какви са ботушките? Аз, нали съм вманиачена по обувки, та все като чуя за нови и искам да ги видя. Да са ти честити! Както казва малкото ми дете: със здраве да си тропкаш.

Вероятно съм чешит, де, но никога не съм имала нещо искрено любимо- певец, група, филм, книга, нещо си там. Явно не умея да се отдавам.

# 147
  • Ямбол
Аз не се вълнувам, но бих го гледала. Няма да го изтърпя обаче на кино. Вкъщи по-нататък ще го гледам евентуално някой ден.

Като говорите за ботуши, от няколко седмици се каня да поръчам едни на щерката и все отлагам. Сега по празниците кой знае кога ще дойдат.

# 148
Каси, Готи са. Показах ги в миналата тема.
Харесват ми. Подметката е като излята. Като качество не знам как ще са - изглеждат обещаващо. Досега не съм имала нищо тяхно. Ето ги.

Скрит текст:

# 149
Руми, скрий се, че неблагородно ти завидях.  Hug

От две седмици не свалям едни ботуши, които поръчах и за мен, и за голямото дете. Реших, че хванати на промоция, не са голям риск. Е, оказаха се железни. Не ми трябва да са естествена кожа, защото такава не нося вече (само доизносвам три кожени якета, които имах, но повече няма да си купа нищо, свалено от гърба на животно) и ми е все тая в това отношение. То, като имаш 10 чифта обувки за сезон, и от пет лева да вземеш, няма да се скъсат, само могат да ти навредят на крака.

Общи условия

Активация на акаунт