Искам да кажа ... (66)

• 44 024
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Ша, мило, не ми се хвали с твоите гащи, щото аз ако туря подаръка от свеки- мрежестото боди с дупка, на ключово място  и се щракна, ще те отвея, като ланшки сняг:))) Никога няма да ме забравите  Joy Crazy

# 121
Аз съм оптимист в лошо настроение.
Коледни сладки имах 5 вида. Вече имам от 2 вида по десетина сладки. Чакам музата да правя още.
 Сега се поразрових в снимките да намеря коледни, и видях колко се е променила дъщеря ми през годините.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 122
  • София
Е няма такива очи. Peace

# 123
Да, аз я правих,  благодаря ти!
🍀
Благодаря за темата! bouquet

Ха сега! Чий елен е по-джижджан? Mr. Green

Аз искам да ви покажа прекрасната картичка от Алина! Алинка, ти ли си я изработвала?

Скрит текст:

# 124
Лиляна, с тоя Технополис, много ме ограничаваш. Ето нещо, същият продавач има и за частично и пълно вграждане, разгледай му обявите. Мисля, че по- добрия вариант е втора употреба на уред от Германия, и произведено за немския пазар, отколкото ново от Технополис, т.е. произведено за изт. Европа- https://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%9312871990 … 81-45%D1%81%D0%BC  По въпросът с Новогодишното бельо, препоръчвам БЕЗ, само по престилка  https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … sqyZ6Q6lkLPMMHwwQ    А може и само по парфюм.

# 125
Добър вечер след първата ми втора смяна -има още 2 и съм свободна до 3 янаури .
 И в понеделник дъщеря ми си идва и се събираме всички и започва едно сладкоправене и така нататък и съм много щастлива.
 Ябадабадууууууууууу.
    Едно ми е хубаво и весело и приповдигнато - нищо че ми дойде страшно завишена сметка за ток - нищо че синът ми е навъртял и той едни 40 лв телефони и нищо че януари заплатата ще иде за сметки - важното е да сме живи и здрави .Всичко друго се оправя .
 И както се казва в една притча - и това ще мине.
  Носете си новите дрехи момчета ........
  От утре започвам да подготвям какво да готвя за децата - особено за онова дето е прегладняло за домашна храна и заръчва грах яхния и картофена супа .

# 126
Лале, захващай се с готварската книга. Аз сащо мога да ти помагам. За рецептите аз писах, ще ти ти препратя. Имам още от една тема да ги извадя и тях ще ти пратя.

Естел, опитай се да ръдеш по ведра. Излез, ако можеш от тази дупка. Промени нещо. Hug

# 127
  • Телиш/Плевен
Силве, прекрасна дъщеря с прекрасни очи! Heart Eyes

Яна, Ванини, много се радвам, че искате да се заемете с книгата. Писах на Бубанка и чакам отговор.

Естел, не знам какво да ти кажа, надявам се да дойде друго време и да звучиш (а и да се чувстваш) щастлива и удовлетворена. Hug

# 128
И мен всяка година по това време ме хваща една депресия, слагам още година от горе. Бързоходке, и аз не искам да изтървам детето си в чужбина. Чудя се къде да го насоча, за да остане тук.

# 129
  • Euskal Herria
Лале, насреща съм да помагам.
Естел, дано по-бързо да минават тези настроения.
Сандоканчев, твоето дете е още малко, има време, докато дойде моментът да решава. Аз уважих избора на моите - дали в чужбина, или в България. Не е лесно, но за мен е важно те да се чувстват добре и да следват мечтите си.

# 130
Ооо, Янчеее, драго ми е. Децата имат много мечти, но нали ние сме тези, които трябва да пресеем нещата и да преценим, къде и какво. Моята още не мога да я определя, ту едно, ту друго, не знам къде да наблягам. Космите по краката бяха руси, вече са черни, дано не се накъдрят, като моите...хохохо, животът си тече, годините минават. Дано да не стане с 42- ри номер, като мен, хохохо.

# 131
  • Телиш/Плевен
Лале, насреща съм да помагам.
Hug

Бубанка ми прати няколко рецепти, утре ще опита да направи така, че да мога да публикувам в темата и се залавям. Последната прегледана от нея тема е от февруари тази година, но доколкото разбирам, Ванини е събирала разни рецепти, което улеснява нещата. А ако някой има любима рецепта и мисли, че може да бъде пропусната, нека пише (независимо дали тук или на лични до Яна, Ванини и мен). Hug Много се радвам, че ще допълним и продължим книгата. Точно от тази тема научих някои много хубави рецепти. Heart Eyes

# 132
  • Euskal Herria
Лале, мисля, че тогава Ванини и още някой издирваха рецепти в темите, събираха ги. Или пък се пращаха на Бубанка. Така че все ще ги съберем.

Сандоканчев, дъщеря ни знаеше още от 7 клас какво иска да учи и къде. И упорито следваше целите си. Изобщо не ми беше лесно да я пратя да учи навън, след като завърши. Много е амбициозна и си е избрала нелека специалност. Синът ни се насочи към определено мъжка професия и нищо извън нея не го интересува. Приела съм и неговия избор. Само да са здрави.

# 133
  • Tам през Атлантическия океан
Естел, опитай се да ръдеш по ведра. Излез, ако можеш от тази дупка. Промени нещо. Hug

На Естел и трябват от тези позитивните книжки , понякога много нахъсват и помагат.
Имах период където много ми бяха интересни и доста прочетох - себепознание , приложна психология и далеч не бях черногледа или па в дупка , просто такъв период за такива книжлета  Laughing
Даже в алтернативният дълго , дълго се подвизавах в една тема "Подсъзнанието може всичко"  Grinning  Hug
Че даже и карта на желанията съм си правила  Laughing Hug

# 134
Пратила съм линк до коя тема са попълнени всички рецепти и още няколко линка към постове с рецепти, които е възможно да не съм попълнила. С Лалето се разбрахме да провери дали дублират вече копирани рецепти или са останали непопълнени.

Общи условия

Активация на акаунт