Искам да кажа ... (66)

• 44 057
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Силве, извинявай, ама ми стана много смешно.

# 196
Куме, да беше загатнал предварително за традицията с полазването, така можеше да те налазим, че щеше да се молиш да си ходим smile3511

# 197
Радвам се, че ви харесва темата. Blush Hug

Лиляна, дано бързо се оправи дъщеря ти! Praynig

Силве Joy

Алина, тази тема ще свърши ли работа? Hug

Благодаря ти! 🍀

# 198
  • Пазете Гор
Първо храната, после кучето. Дано са повече папагалите, че като знам колко ядат каракачанските...

Не знам колко ядат, ама гледам напоследък един комшия с две такива кучета през 5-6 дена по една количка ако изкарва. То човек като ще рине толкова тор - по-добре една коза да си вземе, ако питате мен.

# 199
ББ, нали такова куче подари на Путин. Кой ли му изнася количките?

# 200
  • Пазете Гор
Вова П. го беше преподарил някому или на нещо като детски почивен лагер. Неотдавна на Лента.ру имаше статия за екстравагантните подаръци за държавните глави - и там четох за това куче. Ама ето че практически нищо не помня. Глава празна. Риба ли трябва да се яде повече, бобени кълнове ли, не знам - нищо не влиза в нея от години, а и онова, което беше вътре  (имаше, кълна се!), лека-полека взе да изфирясва.

# 201
  • София
Мой приятел имаше преди години каракачанка - невероятен красавец!
Ето нагледно:
Скрит текст:

# 202
  • Пазете Гор
Това ли били каракачанките? Хм, моят герой с количките гледа някакви други - доста по-едри, по-рошави, мязат на мечки. Овчарки казва, че са торопроизводителите му, но явно не са каракачански.

# 203
  • София
Куркума, има и по-рошави.  Peace

# 204
  • Euskal Herria
Разкошен ден беше днес. И съм много доволна - открихме румънски магазин, стабилно зареден. Всичките стоки - все едно от нашенски магазин пазарувам. Даже и бутилка вино ни подариха  Mr. Green. Най-близкият до нас български магазин е на 250 км. Има тук руски магазин, в който продават български стоки. Обаче работи само тогава, когато собственикът му реши  Laughing.
Тази вечер осигурихме киселото зеле за Коледа  Joy.

# 205
По въпроса със съблекалните- не ми се е налагало да водя сина си някъде със съблекалня. Освен на съответния спорт, но там все хора лично познати влизат.

Но преди седмица-две имах драма с влизането в тоалетна в МОЛ. Той влезе за малко в мъжката и хем зная, че се бави с копчета и др., но сърцето ми щеше да изхвръкне, докато го чаках пред вратата.
Не е лесно да ти е увредено мисленето. Rolling Eyes

Иска ми се да заспя и да се събудя някъде към 7-8 януари. Нещо много нанагорно ми дойде Коледната суета, макар у дома да се придържаме към санитарния минимум на еуфориите.

Направих АКК, за втори път го правя, но още не е дошъл момента да го разрежа. Ухае прелестно!
Чудя се за още едни сладки.
Искам през почивните дни хубава книга и хубави филми, зареждащи, но не дотам сериозни, не и глуповати, защото още повече биха ме уморили.

Ще обмислям.
А, да и  фирменото коледно парти беше безкрайно отегчително.

Весела подготовка! Simple Smile

# 206
  • Euskal Herria
Светкавица, отдавна му се чудя на този АКК. Струва ми се доста труден за правене. Или бъркам? Все си мисля, че ще забравя да го поливам.

# 207
Това случайно да не е Американски Коледен Кейк Grinning апропо - Английски май
На мен ми стои като недопечен -глетяв .
Инак мяза на един мой кекс със мармалад ,орехи и разни други добавки. Само дето моят не е с краве масло и има по -въздушна структура.

# 208
  • Mediterraneo
Само аз ли не се вълнувам от сагата Star Wars и ми е досадно?  Rolling Eyes

Никога не съм се интересувала от това нещо! ММ е в траур, откакто се познаваме, по този повод. Ще го пращам на кино с голямата щерка тези дни да си мине от реда, ама пък да не ходи и сам.

Аз имах планове да правя щолени, молени, разни кексове и пр., но ме изненадаха предпразнично и ще се скатая  Laughing 
Скрит текст:

Според мен е английски коледен кекс.

# 209
Турският Кангал е най голямото куче на света. https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … zCXnjUdbLM56O6mdw

Общи условия

Активация на акаунт