Искам да кажа ... (66)

• 44 063
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Английски коледен кекс.

Правя го за втори път.

Първият път беше разкошен!Никак не е труден, но изисква време и е "играчка", а на мен все времето ми е дефицитно.За печенето- като се прободе с клечка и клечката е суха, значи си е съвсем изпечен.Аз въобще не съм майсторка, не се хващам на сложни работи. Но този с този кекс не видях някакви трудности. В интерес на истината, когато го правих за първи път за всяко нещо се допитвах до Джемма, тя е автор на темата и ми казваше всичко.

Следващите години не съм го правила, защото все не мога да се наканя.
Тази година го направих пак.

Първия път го оставих в килера на майка ми, защото аз нямам килер. Сега, обаче го държа на терасата в една тенджера. Сещам се да го полея, определих си събота като ден за поливане.

Аз не правя украси и заливки, само кекс, поръсвам го с пудра захар.

Преди години правих едни сладки, по рецепта на свекървата на една приятелка, сполучливи са, но и те изискват време.

Другият проблем е, че у нас само аз съм неистов почитател на сладкото, другите опитват и толкова и познайте като се кача на кантара.

# 211
Моята се качва на кантара, преди, и след тоалетна. Не се ограничава, но си има начини да изгаря въглехидратите.

# 212
  • Mediterraneo
Моята се качва на кантара, преди, и след тоалетна. Не се ограничава, но си има начини да изгаря въглехидратите.

Намерили сте се вие двамата  Crazy

# 213
По моя край има една поговорка " Той Господ не е скитач, а събирач "
  Брат ми като малък я беше научил и мъдро -мъдро я  изричаше  с важен тон Grinning

# 214
По моя край има една поговорка " Той Господ не е скитач, а събирач "
  Брат ми като малък я беше научил и мъдро -мъдро я  изричаше  с важен тон Grinning

LaughingJoy Жарменчеееее, 21 наближава  Heart Eyes Като прочетох поста за дъщеря ти, ми избиха сълзи.... Ма мноУ ревлива съм станала от както имам дете ooooh!

# 215

newsm10  Почти се наака, като получи брюкселската Пантера. Пробвахме я, безупречна, истинска, но сега седи под елхата. С дребната днес навъртях сто километра да търсим ботуши. Иска дамски, но крачетата и още съчки. Взехме тия и съм доволен http://www.mr-shopping.net/images/products/the_north_face_womens … nbouli_773985.jpg  Последен чифт, наалени от 300, на 150.

# 216
Kristinnnnn  Hug
  Броим часовете откакто е купила билетите.

# 217
  • Euskal Herria
Най-хубаво е, когато семейството се събере.

# 218
Ох, Жужи, твоя проблем, няма да го преживея. И ние много държим на традициите, семейството да е заедно по празницитте.

# 219
Ох, Жужи, твоя проблем, няма да го преживея. И ние много държим на традициите, семейството да е заедно по празницитте.
Това ,ако беше към мен адресирано - нещо не го чатнах !@#

# 220

newsm10  Почти се наака, като получи брюкселската Пантера. Пробвахме я, безупречна, истинска, но сега седи под елхата. С дребната днес навъртях сто километра да търсим ботуши. Иска дамски, но крачетата и още съчки. Взехме тия и съм доволен http://www.mr-shopping.net/images/products/the_north_face_womens … nbouli_773985.jpg  Последен чифт, наалени от 300, на 150.

Много добър избор на ботуши за тийн Simple Smile ама 300 лв за ботуши   ooooh! Разбрах, че сте ги взели на намаление ама пак съм в потрес..... Със заплата на учител (около 600 лв) купуваш по един чифт ботуши на децата и ядеш варени киселици цял месец....

# 221
Имаз не харесвам Стар Уорс. Феновете му съвсем не ги разбирам.

Лале, благодаря за труда да подържаш готварската книга!

Китките ми са подути от масаж с някакво мазило. Не ме болят, но се чудя защо стана така. Дано бързо спаднат, че не мога да се гледам!

# 222
Това ,ако беше към мен адресирано - нещо не го чатнах !@#
Аз верно чета по диагонал, но останах с впечатление, че страдаш от раздялата с детето си. В тоя смисъл ти съчувствам, защото и аз, не бих го преживял.

Намерили сте се вие двамата  Crazy
  newsm10  Почти се наака, като получи брюкселската Пантера. Пробвахме я, безупречна, истинска, но сега седи под елхата. С дребната днес навъртях сто километра да търсим ботуши. Иска дамски, но крачетата и още съчки. Взехме тия и съм доволен http://www.mr-shopping.net/images/products/the_north_face_womens … nbouli_773985.jpg  Последен чифт, наалени от 300, на 150.

Много добър избор на ботуши за тийн Simple Smile ама 300 лв за ботуши   ooooh! Разбрах, че сте ги взели на намаление ама пак съм в потрес..... Със заплата на учител (около 600 лв) купуваш по един чифт ботуши на децата и ядеш варени киселици цял месец....
 Аз не съм учител, а бачкатор. Парите не са ми проблем, проблем ми е времето, което загубих, докато ги намеря. Ботушките са страхотни, детето си ги хареса, стоят и добре, Пак минах тънко, щот хареса едни чизми от 450, но крачето е между детска и дамска номерация, и не и пасна моделът. Доволен съм от покупката, дори са малко големи, но и догодина да ги носи.

# 223
Сандо, аз само си разсъждавах Peace Пък като се замислиш, не е нормална тая държава, в която обикновен бачкатор получава повече от учител......(пристрастна съм, родителите ми са учители) То от учител до учител има голяма разлика ама все пак... Със здраве да си носи ботушките твоята сладурана Peace

# 224
Сандо, аз само си разсъждавах Peace Пък като се замислиш, не е нормална тая държава, в която обикновен бачкатор получава повече от учител......(пристрастна съм, родителите ми са учители) То от учител до учител има голяма разлика ама все пак... Със здраве да си носи ботушките твоята сладурана Peace
  Някъде да съм споменавал, че съм " обикновен бачкатор"? И да ме извинява Люлю, че е учител, но на 80% от колежките и бих теглил чертата. Преместих " сладураната" в ново училище, ееее, няма сравнение със старото. Верно, от учител, до учител, голяма разлика.

Общи условия

Активация на акаунт