Правя го за втори път.
Първият път беше разкошен!Никак не е труден, но изисква време и е "играчка", а на мен все времето ми е дефицитно.За печенето- като се прободе с клечка и клечката е суха, значи си е съвсем изпечен.Аз въобще не съм майсторка, не се хващам на сложни работи. Но този с този кекс не видях някакви трудности. В интерес на истината, когато го правих за първи път за всяко нещо се допитвах до Джемма, тя е автор на темата и ми казваше всичко.
Следващите години не съм го правила, защото все не мога да се наканя.
Тази година го направих пак.
Първия път го оставих в килера на майка ми, защото аз нямам килер. Сега, обаче го държа на терасата в една тенджера. Сещам се да го полея, определих си събота като ден за поливане.
Аз не правя украси и заливки, само кекс, поръсвам го с пудра захар.
Преди години правих едни сладки, по рецепта на свекървата на една приятелка, сполучливи са, но и те изискват време.
Другият проблем е, че у нас само аз съм неистов почитател на сладкото, другите опитват и толкова и познайте като се кача на кантара.