Искам да кажа ... (66)

• 44 066
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Euskal Herria
То това е валидно за всяка една професия.

# 226
Сандо, аз само си разсъждавах Peace Пък като се замислиш, не е нормална тая държава, в която обикновен бачкатор получава повече от учител......(пристрастна съм, родителите ми са учители) То от учител до учител има голяма разлика ама все пак... Със здраве да си носи ботушките твоята сладурана Peace
  Някъде да съм споменавал, че съм " обикновен бачкатор"? И да ме извинява Люлю, че е учител, но на 80% от колежките и бих теглил чертата. Преместих " сладураната" в ново училище, ееее, няма сравнение със старото. Верно, от учител, до учител, голяма разлика.

Ми сподели де, какъв бачкатор си Laughing Извинявай ако съм те обидила!

# 227
Безсънието е страшно нещо. Пфууу!

# 228
  Спах след обяд, къв е проблема. Пак лягам, че утре бачкане яко ще има. Лека.

# 229
  Спах след обяд, къв е проблема. Пак лягам, че утре бачкане яко ще има. Лека.

Много хубави ботушки! И аз бих ги купила на тази цена

# 230
Ще се гръмна. Виктор става в 00:00, 02:00, 03:30, 06:00 и в 07:20. Всеки път изяждаше по 50 грама. На какво може да се дължи това - зъби?

# 231
  • До морето
А аз имам  чувството, че въобще не съм спала. Колко пъти ставахме и си хранихме тази нощ, нямам идея. Като заспи и пак приплаква, а аз съм в нещо като полусън.Сега се събуди в 7:05, допреди малко се разнасяхме,  в момента спи на корема ми, а моето време за сън мина!

# 232
  • София
vanini, педиатрите много обичат да обясняват всичко със зъбите. Според мен си е до дете. Едни спят по цяла нощ, други се будят. Гушкай си го и това е. Ще порасне и ще спи по цяла нощ, засега обаче така ще е. Търпение. Hug

Мале, ако някой ми подари куче, ще си тръгне с подаръка. Ама за млади влюбени не знам, сложно е.

Снощи хванах по тв един филм, Коледна песен ли беше, за Скрудж и духовете на кокедите. Е бива ли да рева на тоя филм? Не съм добре.

# 233
Моят син, откакто се е родил, се буди на всеки час. С такова нетърпение чакам и последния кътник, дано после се кротне. Единственото хубаво е, че нищо не иска - не искаше биберон, не пие вода, спря да суче на 4-5 месеца, но си се буди. Забравила съм какво беше това да спя непробудно нощем.

Чистата учителската заплата, дори и след последното увеличение, за което се скъсаха да тръбят, не достига 600 лева.

# 234
Това с бебетата и нрдоспиването не вярвам някоя майка да не го е минала. Моето дете се будеше за мляко до годинка и нещо. Освен това спеше леко и се будеше от всеки по-силен шум, въобще качествен сън няма майката и то не е сам в началото,, а  и после има такива моменти. Има жени спят и не чуват, но аз се събуждам от най- малкия щум, който тя издадеше.
Сандоканчев, твоята госпожица не беше ли онова малко момиченце от плажните снимки, какви такива тийн ботуши сте купили, а и харесала даже чизми за 450 лв, в кой магазин това? newsm78    Ти си от провинцията, това е сигурно, до София ли идвахте?
Не че нещо, но много се обърквам като те  чета с тези определения " мойта" " сладураната" ," наакала се" ,  за дъщеря ти ли говориш , не може да е жена ти, надявам се... Crazy

# 235
  • Бургас
Ще се гръмна. Виктор става в 00:00, 02:00, 03:30, 06:00 и в 07:20. Всеки път изяждаше по 50 грама. На какво може да се дължи това - зъби?

Същата работа. Не изяжда цяла доза и да заспива,ами през час по 60 мл. Не са зъби,щото сега няма изгледи да излизат. Ти какво мляко даваш?

# 236
  • София
Добро утроо,снощи гледахме Междузвездни войни,много ми хареса.Голям фен съм и чакам и продължение да има.Дразни ме това три д,само.

Отноисно най-голямото куче мисля ,че това южноафриканския бурбул,а не кангала. Laughing

# 237
Добро утро!
Комшията започна с ремонта в 8 часа  #Cussing out Разбирам, че това му е единствения почивен ден и няма как ама... 8 часа в неделя... от месеци...

Днес ще е ден за готвене. Ще правя добруджанки за закуска, после меденки, пилешка супа и пиле с ориз. Уморих се само докато го пиша... Ама няма как, понякога трябва да се готви.

На недоспалите  Hug

# 238
Привет-мривет,
отиваме на куклен театър. Не успях да прилъжа голямото да влезе с малкото, а аз да пообиколя два-три набелязани магазина.  Mr. Green
Снощи правих локумки- безформена маса много вкусни тесто и локум, мммм. Няма да ям обаче, нищо че не ги правя със свинска мас, защото бавно и славно заприличва на глиганче.

# 239
Това с бебетата и нрдоспиването не вярвам някоя майка да не го е минала.

Аз. И двете деца спят при мен, като му се досуче, суче,не ставам,не се местя,не светвам лампи, не се разбуждаме нито той,нито аз. Спим си по цяла нощ.Не се хваля, споделям действителността.

Общи условия

Активация на акаунт