Искам да кажа ... (66)

• 44 074
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Алечка, аз пък огладнях като те прочетох. Grinning  Приемаш ли гости за обяд? Wink

Ядене има за днес и не смятам да се въртя в кухнята. Ако мм иска да си прави нещо, нямам против. После той ще мие и почиства.

Много свежа и отпочинала се чувствам. Само времето да не беше такова мъгливо и мрачно.

# 241
Да, и аз очаквах днес да е слънчево като вчера, но.., нищо, времето ми е последниата грижа, обичам всякакво.
Ох, Кас, глиган и ти в едно изречение, моля те. Laughing
Дай насам  захарно -желираната маса, имам да качвам поне два кг., не знам къде ги свалих, но си ги искам обратно, не се понасям кльощ аз.

# 242
Кила лесно се трупат, поне за голяма част от жените. Радвам се, че съм в нормата и няма нужда да свалям. И тази година по празниците няма да се тъпча, независимо колко е вкусно. Макар че трудно устоявам на гозбите на мама.

И на мен времето не ми пречи, но друго си е да грейне малко слънчице.

# 243
  • София
Падна пак гадната мъгла.Много ме дразни.

# 244
Аз не  съм от тези , Цвети, трудно качвам и много лесно свалям, един ден да ми е нещо притеснено или да не ям и кило надолу. А никак не ми отива слаба.
Аз се надявам повече на сняг,  отколкото на слънчице, въпреки, че двете заедно са ми любимата комбинация,но не би.
Гледам и прогнозата за Германия,  но и техните температури полудяха вече и не е като предишни години,  така се надявам да завали сняг, там ще сме за Коледа. Heart Eyes

# 245
Аз пък след като спрях цигарите, качих 20 кила, от бременността още малко. Обаче ми е толкова кеф че не пуша и че имам бебе, че хич не ми дреме, че съм дебела.

# 246
Цвети, заповядай  Hug

Аз напоследък лесно дебелея, но го отдавам, освен на лакомия, на едно лекарство, което пия. Надявам се след празниците да успея да го спра и с една диета и малко движение да вляза във форма. Не се харесвам така налята, въпреки че преди получавах упреци, че съм прекалено слаба.

# 247
  • София
Аз като спрях цигарите нищо не качих , виж докат бях бременна доста качих,но ги свалих и сега държа едно ниво от 53 до 56 кг. Мисля,чче може малко надолу още ама не давам зор засега,лесно свалям и не го мисля. Grinning

# 248
  • Варна
При нас пече, ама и щипе... Пратих дребните
до селската бакалия за яйца и брашно, е познайте
дали направо не се върнаха с готово тесто.  Joy
Работата беше, яйца, локва и кал. Спасих каквото
можах. Направих коледните сладки. След обяд
ще ги украсявам, ако не се одупя да дремна.

# 249
  • Ямбол
За днес имах някакви планове свързани с движение, но ще ги отложа. От сутринта ме е хванало главоболието, същото като при дъщеря ми и дори се гади, както и на нея. Засега съм си поставила нейната диагноза и дано няма други поражения. Ще си лежим двете днес. Най-много при моментни проблясъци, да украсим, че съм ѝ обещала от много време. Трябва да се оправя възможно най-бързо, че утре съм на олимпиада квестор, а във вторник и сряда имам доста часове.

Шанталке, разбира се, че има деца, които още от бебета са си спокойни. Зависи от много неща и явно съм ги отгатнала, защото моите и двете деца бяха спокойни като бебета. Събуждали са ме само, когато бяха болни. Дори и зъбите не разбрах кога ги мъчеха. Единствено при кучешките зъби на малката помня, че я взех при мен на спалнята.

# 250
И Алина и Виктор спяха по цяла вечер. От около две седмици, Виктор започна да яде по-малко и съответно започна да се буди вечер за хранене, тъй като не му стигаше. Ако преди ядеше по 180-200мл. на ядене, сега изяжда по 110мл. Съответно яде по 7-8 пъти на денонощие.
Вие имате ли идея на какво може да се дължи това? Ще питам и педиатърката, разбира се.
Ето сега пищеше от глад и изяде едва 110мл. отново. След два часа и половина това ще се повтори. И така...

Лина, храня ги с Бебелан.

# 251
Ванини, ще мине този период, но ти съчувствам. Аз не съм имала проблеми с детето. Спеше от 40 ден по цяла нощ, но пък сега явно ще си плащам с безсъние като започне да ходи по купони Simple Smile.

Аз спах следобед и като никога съм свежа след това. Вчера правих пиле с ориз и "детето" изяде цялата тава  ooooh!. Днес правих крем супа и пилешка супа. Утре ще правя шишчета и ребра на барбекю.
(още не съм украсила елхата и не съм купила подарък за детето).

# 252
Ей, това да имаш читалище до вас и да има и свестни куклени постановки, си е чудесно направо.
Всичко друго приемам, но родители, високи по 190 см. на първия ред в читалищен салон- не.

# 253
  • Euskal Herria
Гледам и прогнозата за Германия,  но и техните температури полудяха вече и не е като предишни години,  така се надявам да завали сняг, там ще сме за Коледа. Heart Eyes
Една приятелка, която живее там, преди малко точно това ми писа - че най-новият вариант на песента "О, таненбаум..." била "О, палменбаум..." по повод температурите за Коледа - очаквали се 20-тина градуса Laughing.

# 254
  • Телиш/Плевен
И моето дете е спокойно, почти не съм имала безсънни нощи. Единствено през първия месец се будеше на 3 часа, после вече си спеше по цяла нощ. И сега е доста поспалива, по цял следобед спи.

Сестра ми и зет ми също имат каракачанка (само че не знам дали е чистокръвна, аз не разбирам много-много и не съм питала), бях я виждала само на снимки и през ноември като им бяхме на гости, ми се стори бая голямо животно, а е на 6-7 месеца, значи има още да расте. Laughing
Ето малко снимки:

Общи условия

Активация на акаунт