Искам да кажа ... (66)

• 44 075
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Много хубави кучета! Последната снимка пък е много мила, особено как котката се е сгушила в кучето.

# 256
Лале, страхотни са, а кучето ще расте още. Моето е проклетия и не ми се вярва да свикне с котка, а така ми се иска.

# 257
  • София
Аз не възприемам съжителство между куче и котка. Laughing

# 258
И моите деца бяха спокойни и спяха и денем по 2 пъти до 1 година.
Хора, кучето е на 2 месеца и е огромно. Черно- бяло и с много сладко лице. Нашето умря преди един месец, много ни беше мъчно,  и казах че не искам повече куче. Няма да го гледаме в апартамента. Само снощи беше в къщи.

# 259
  • Телиш/Плевен
Много хубави кучета! Последната снимка пък е много мила, особено как котката се е сгушила в кучето.
Hug
Да, това е най-гушливият котарак, който съм виждала. Постоянно се завира по хората, а като не го искат - по кучетата (винаги сме имали кучета на село). Laughing Понякога ме е яд, че тези моите вкъщи не са така. Макар че за малкия още има надежда, засега не е чак толкова своенравен като майка си.
Хайде още малко снимки и спирам да спамя вече. Blush

Даун Hug Като дойдат гости на село все им се чудят как се разбират и питат, ама никой не знае. Общо четири кучета сме имали дотук, само едно имаше проблем с котките и тогава така и не се задържа никоя из къщата. Но тези двете, а и това преди тях, много добре се разбират. Heart Eyes

# 260
На много места съм виждала съжителство между какви ли не животни, но явно трябва да са заедно от малки, или поне "по-опасното" да е бебе. Моята кучка е на 5 и надали тепърва ще свикне. Опитах се да осиновя един котарак, но не се получи Sad

# 261
Лале, много мили снимки!
Имах очакване за слънчев ден, а то - мъгла!
Чух, че в Люлин нямат ток от вчера  newsm78

# 262
  • Телиш/Плевен
На много места съм виждала съжителство между какви ли не животни, но явно трябва да са заедно от малки, или поне "по-опасното" да е бебе. Моята кучка е на 5 и надали тепърва ще свикне. Опитах се да осиновя един котарак, но не се получи Sad
Знаеш ли, може би това е разковничето. Сега като се замисля, кучетата винаги са били след котките. Изключение е само шарпеят, но тя по принцип е с благ характер и вероятно затова не създаваше проблеми. От около две години е напълно сляпа ( Cry ), така че на последната снимка, която пуснах, в нея се е сгушила котка, която тя дори не е виждала.

И да се редактирам, че допуснах грешка по-горе - пет са ни били кучетата, а не четири. И съотношението се променя - 2 на 3. Само че първото ни куче (болонка) ни го взеха точно, защото със сестра ми мрънкахме, че нямаме нито коте, нито куче. Така че реално котки не сме имали по това време, а и до края на живота й, така че не знам дали щеше да се разбира с тях. Кучето след нея категорично не се разбираше и постоянно гонеше и съседските, които се опитваха да припарят.

Шарпеят е с интересна история. Баща ми го намери преди години на път за работа. По същото време по плевенската телевизия вървеше обява за изгубено такова куче и наградата беше 500 лева. Ние имахме едно и категорично не ни трябваше друго, а 500 лева добре щяха да ни дойдат. Хубаво, ама като се обадих, една жена троснато ми заяви, че са си намерили тяхното и ми затвори. Thinking Все си мисля, че беше точно тяхното. Обявата вървя после поне още месец, аз опитах да се свържа отново и отново, но без успех. Според майка ми жената може би не е искала кучето и това е бил идеалният вариант да се отърве от него, а обявата са я пуснали, за да не се разбере, че е нарочно захвърлено. Sad Ние пък не можехме да го оставим и баща ми реши да го гледа и него на село. Много мило и дружелюбно куче (а и първото ни породисто такова), не знам как някой би искал да го изхвърли. И то посред зима, беше малко след Коледа и затова я кръстихме Мери (от Merry Christmas Grinning).

Извинете ме за дългия пост, просто стане ли дума за животни... Blush Много си ги обичам всичките, макар вече почти да не ги виждам. И селото (Телиш) много си обичам, но все по-рядко имам възможност да отида. Cry

# 263
Лале, много мила история. Сегашното ми куче е от приют, а предишното купих, но то си беше почти осиновяване. Беше последното кученце от котилото. Боксер, ама в ужасно състояние. Кожа и кости, с паразити, абе ужас. Разумът ми казваше, че не е добра идея, но сърце не ми даде да я оставя в този ужас. Два месеца я храних като бебе, защото повръщаше, но се оправи и стана най-милото куче. За съжаление се разболя на 9 години и още ми липсва. Настоящата е с коренно различен характер, но е много сладичка, като не се прави на пазач.

# 264
Почти винаги съм отглеждала куче и котка заедно.Винаги са били големи приятелчета,независимо кое е било взето първо.Даже обикновено стават партия в белите.Котката се качва по високите места и пуска храна на кучето. Laughing То пък от своя страна й отваря вратите примерно. Wink

# 265
Осмичка, как свиква например по-голямо куче с бебе коте? Наистина искам котка, но ме е страх да не я напада звяра.

# 266
Осмичка, как свиква например по-голямо куче с бебе коте? Наистина искам котка, но ме е страх да не я напада звяра.
Даун,много е индивидуално,няма формула,може и да не се разберат.Зависи от кучето ти.Аз на моите още като съм водила бебето съм им го показвала и давала да го душат и съм обяснявала,че е наш "човек". Laughing Първите дни не съм ги оставяла насаме и ги срещам малко по-малко.Най-важното е да не пренебрегваш "старото" и да се радваш повече на малкото. Обичала съм ги и съм си играла и с двете по равно и когато са спокойни и не усещат конкуренция се сближават и помежду си. Peace

# 267
Ние взехме на немската овчарка малко коте. Голяма партия бяха. И ние, като Осмичка процедирахме и кучето го прие, въпреки, че по принцип не харесва котки и ги гони. До животно си е май.
Аз много искам да си взема още едно коте или кученце, но се тревожа, че моят дзвер няма да приеме друго животно. Много е ревнива и обсебваща и сигурно ще го бие. А и мъжът ми никак не иска  Laughing

Сготвих всичко планувано и мисля заслужено да опъна кокал.

# 268
Уф, много ми се иска да пробвам, ама ме е страх. Кучката е голям дзвер, нищо че прилича на ангелче.

Сега трябваше да съм в Хонг Конг, но отказах. Не си падам по човека, който ме покани и макар, че беше делово, усетих и други нотки. Много ми е трудно да свикна с идеята, че съм необвързана.

# 269
Уф, много ми се иска да пробвам, ама ме е страх. Кучката е голям дзвер, нищо че прилича на ангелче.

Сега трябваше да съм в Хонг Конг, но отказах. Не си падам по човека, който ме покани и макар, че беше делово, усетих и други нотки. Много ми е трудно да свикна с идеята, че съм необвързана.

Никога не се притеснявай да прехвърляш подобни на мен. Аз съм обвързана, но сърцето ми е отворено за приключения. Разбира се, аз няма да го карам да купува билети на Пираня и домочадието, те сами ще се домъкнат.  Mr. Green

Голямото ме научи на Чичовото хоро и съм безкрайно горда от себе си.

Общи условия

Активация на акаунт