Искам да кажа ... (66)

• 44 680
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
  • София, Младост
Позагубих се, ама така е с тия коледни купони. Поне ви изчетох, каквото имах да казвам го забравих.. нищо и утре е ден!
Отивам да се гмурна в мъгалата на път за вкъщи  Mr. Green

# 361
  • Euskal Herria
Такова слънце се е показало тук, даже прозорците са открехнати. А аз продължавам със сладките и соленките.

# 362
Получих коледна картичка от съфорумка, никак не очаквах и много се зарадвах, картичката е прекрасна и вече краси секцията у нас. Благодаря за приятната емоция Heart Eyes

За съжаление разбрах какво ще намеря под елхата и ще трябва да изиграя голяма изненада, не се бяха организирали добре в конспирацията, може ли да поръчат до хотела, като пощата минава през мен:)
И на всиччото отгоре е нещо, което само според Мими е върха, ама ще си го нося щом е от тях, аз не бих си купила нещото:)

След три месеца компромиси в името на мира, днес не ми издържаха нервите и се изпокарах със свекървта. Яд ме е, че не устисках още две седмици, но просто прага ми на търпимост отдавна се премина. Сега ще има сръдни, цупене, драми, чудесна препразничана атмосфера....

# 363
  • Варна
Добър ви вечер!
Жаки като спомена за картичка... се сетих, че
и аз изпратих, а никой не я е получил... и да си
призная забравих да си напиша ника  Embarassed

Тежки ще са 3 те работни дни, ама ще се напъна.
Раздадоха ни Коледни бонуси, предвид тегавата
ситуация ... чест му прави на шефа. Казах си.

# 364
  • Ямбол
Тази година и аз не мога да се оплача от бонуси, но мен бонусите не ме топлят.

# 365
  • Пловдив
Аз днес получих ОЩЕ две картички от тук. Едната е на млада дама, 7 годишна Simple Smile

# 366
Моите шефове ни дават "коледните" бонуси през април. Трябват им три месеца да сметнат кой колко работи. Преди няколко години ни ги дадоха през август Simple Smile Преди това си ги даваха между Коледа и Нова година.

И аз забелязах, че Валери не пише вече. Жалко.

# 367
Много млада дама сме имали тук  bouquet

Искам пак да кажа, че идеята за размяна на картички е страхотна!

# 368
  • Sofia
И ние имаме и бонуси, и заплати заедно със СБКО  Peace  Ситуацията е по-добра с тях, отколкото без тях!

Лиляна, нямаме коледно бельо вкъщи! Обаче знаеш ли? Подсети ме за едно прекрасно яркочервено боди, което не съм обличала цяла вечност...  Heart Eyes

Синът ми преди малко ме помоли да направя соленки за училищното им тържество в сряда и сега умувам точно какво да спретна: мини-банички или добруджанки  Rolling Eyes

# 369
Тя, Лиляна, само пуска мухите, за коледното бельо. Пуснах две предложения- Само по престилка, или само по парфюм, мълчанието на агнетата, без коментар.

# 370
  • Sofia
Тя, Лиляна, само пуска мухите, за коледното бельо. Пуснах две предложения- Само по престилка, или само по парфюм, мълчанието на агнетата, без коментар.

Ако на Коледа сме сами с ММ, тогава избирам да остана само по парфюм  Heart Eyes

Но ако сме с детето, може би ще се пробвам с престилката  Laughing  Тъпото е, че нямам готварска престилка  Mr. Green  Така си готвя и никога не си цапам дрехите. Майсторка - какво да се прави?

# 371
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … sqyZ6Q6lkLPMMHwwQ  Тука има. Аз съм взел Русалката и Културистът. Парфюмите вървят комплект.

# 372
  • Ямбол
Е, не всеки може да си развява детайлите от интимния живот. А и не всеки има нужда да ги споделя.Никога не съм разбирала какво толкова изпитват разказвачите на такива неща.

# 373
  • Пловдив
Е, не всеки може да си развява детайлите от интимния живот. А и не всеки има нужда да ги споделя.Никога не съм разбирала какво толкова изпитват разказвачите на такива неща.
Нали знаеш ексхибиционистите с шлиферите по градинките? Е това е същото, ама словесно.

# 374
  • Ямбол
Нали знаеш ексхибиционистите с шлиферите по градинките? Е това е същото, ама словесно.
Всъщност и аз точно така си го обяснявам. Обаче ексхибиционистите са мъже и си избират жени да си го покажат, а тук повечето са жени и се показват на още повече жени. Това обаче не е мека китка, а си е опит за нещо друго, което разказващата си мисли, че другите не правят, само защото имат мозък да не си веят бельото навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт