Искам да кажа ... (66)

• 43 973
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Нито коледни меденки ще правя, нито имам специални коледни гащи Simple Smile

# 46
Нито коледни меденки ще правя, нито имам специални коледни гащи Simple Smile

Меденки правих, преди три години, но не мога да кача снимките от фейса  newsm78. Иначе за "празничното" бельо съм пълен пас. То ако ми го свалят само по празници си е за живо ожалване.

# 47
  • София
Коледни гащи нямам и няма да купувам, но за меденките и курабиите - мисля да се пробвам.

# 48
Много ме заинтригувахте с тези коледни гащи.
Ще взема да ида и да си купя...
Къде ги продават?

# 49
  • София
В Джъмбо би трябвало да има  Laughing

# 50
  • София
Като бях мома  Laughing на Коледа спяхме с червени гащи и който сънуваш, той ще ти е мъжа на живота  Joy
Като се събрахме с мъжа ми и му разказах, каза, че ще ми скрие червените гащи по призниците, нямало нужда вече  Laughing Така че това ни е семейния фолклор по отношение на коледните гащи Simple Smile

# 51
Ох, добре че ми каза, защото мислех да ги търся в магазина за фойерверки

# 52
  • sofia
Много ме заинтригувахте с тези коледни гащи.
Ще взема да ида и да си купя...
Къде ги продават?

Плетените, които Тонка показа или тези на Ша?

Плетените, ако не си ги плела ти, не важАт  Laughing
Пък другите, така и така се свалят бързо и никой не им обръща внимание (освен във форума).

# 53
  • София
Ох, добре че ми каза, защото мислех да ги търся в магазина за фойерверки

Shocked Беше шега. В Джъмбо дори и да има, сигурно са по 1 лев, т.е не стават.

# 54
Завърнахме се! Много хубаво беше в Трявна, убихме се от мързел и от ядене. И едно уютно и спокойно, няма туристи през седмицата, голяма романтика. Като истинска блондинка тази сутрин си забравих чантата на един стол пред кафенето, където закусвахме. Изпих си кафето, изпуших си цигарата и си се прибрах в къщата. След 40 минути ми светна, че ми няма чантата. На бегом отидох да си я търся, там си беше...  Embarassed
Котката ни беше сърдита като се прибрахме. Слава богу не е изяла елхата, но имаше един анцунг на мъжът ми бит и захвърлен насред стаята  Laughing

Утре ще правя меденки, че като ви чета направо съм изостанала вече. И коледни гащи имам, ама и без тях ще си получа подаръците тази година...

Довечера сме на театър и после в един пияно бар на Васил Петров. Нямам търпение, а имам и нов тоалет и искам да си го разходя. Та така.

# 55
Трявна е любимото ми място в България Simple Smile.

# 56
  • дядовата ръкавичка
Моят 15годишен иска лост и такъв часовник http://watchesbg.com/casio-g-shock/casio-ga-100-1a2-g-shock  Ще получи лоста - истински,  монтиран и циментиран в двора, плюс ръкавици за фитнес към него. Мислех да му взема и бодиборд, ама май по-добре за РД през лятото.
И аз не знам какво е фитбит и умен часовник  Thinking

Колко пъти съм си забравяла чанти, портмонета, торби с покупки, телефони ... не мога да ги преброя. Не е имало случай да не си ги намеря или някой да не ми се обади, че ги е намерил  Hug

# 57
  • София
И какви са тези умни часовници?
Умни не зная дали са, ама са доста скъпички  newsm78  http://smartwatch.bg/smartwatches-all?gclid=CPjGj9G25ckCFSQTwwodYmwHdQ

# 58
Трявна е любимото ми място в България Simple Smile.

И на мен много ми харесва. Едно спокойно и уютно такова. Бих живяла там.

# 59
Моят 15годишен иска лост и такъв часовник http://watchesbg.com/casio-g-shock/casio-ga-100-1a2-g-shock  Ще получи лоста - истински,  монтиран и циментиран в двора, плюс ръкавици за фитнес към него. Мислех да му взема и бодиборд, ама май по-добре за РД през лятото.
И аз не знам какво е фитбит и умен часовник  Thinking

Колко пъти съм си забравяла чанти, портмонета, торби с покупки, телефони ... не мога да ги преброя. Не е имало случай да не си ги намеря или някой да не ми се обади, че ги е намерил  Hug

Лостът е добра идея, но ми идва скъпо, защото монтирането ще е поне 700 долара. Часовник има Sad. Ще проуча за лоста, дали не мога да мина по-тънко.

Алечка, аз там ще се пенсионирам живот и здраве, ако доживея.

Общи условия

Активация на акаунт