Искам да кажа ... (66)

• 43 995
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Умен часовник се чудех дали да не СИ купя newsm78, ама като  си помисля за разликата между погълнати и разходени калории Stop, в полза на първите и... се отказвам  hahaha.Предпочитам да съм в неведение и самозаблуда  Whistling.

Онна,чудни къщички.
И моят син се е цанил да продава нещо  newsm78 на Коледния базар. Нещото ще трябва да го измисля и приготвя аз  Thinking.
Отиваме на математика след малко,а по нощите-на тенис...луд умора нЕма  Mr. Green
Задобрявам на фИтбол, доволна съм...инструкторката ме уговаря да я замествам чат-пат  Flutter.

Жаклин, Мър и Светалчо ми се губят тия дни  newsm78

# 61
  • София
Умен часовник се чудех дали да не СИ купя newsm78, ама като  си помисля за разликата между погълнати и разходени калории Stop
Е та чак толкова умен не ми е притрябвал! Не давам пари за джаджа дето ще ме сдухва постоянно.  Naughty

# 62
  • Sofia
Умен часовник се чудех дали да не СИ купя newsm78, ама като  си помисля за разликата между погълнати и разходени калории Stop
Е та чак толкова умен не ми е притрябвал! Не давам пари за джаджа дето ще ме сдухва постоянно.  Naughty
Joy баш си е тъй  Thinking Друго си е да ме уговаря :"Прекрасна си.Почерпи се ПАК!"  Mr. Green

# 63
  • дядовата ръкавичка
Лостът е добра идея, но ми идва скъпо, защото монтирането ще е поне 700 долара. Часовник има Sad. Ще проуча за лоста, дали не мога да мина по-тънко.

Защо толкова много  Thinking. То, вярно, че ние сами ще го монтираме, ще платим само материали - цимент, пясък.

# 64
Лостът е добра идея, но ми идва скъпо, защото монтирането ще е поне 700 долара. Часовник има Sad. Ще проуча за лоста, дали не мога да мина по-тънко.

Защо толкова много  Thinking. То, вярно, че ние сами ще го монтираме, ще платим само материали - цимент, пясък.

Няма как да го монтирам сама Simple Smile. Колкото и да съм оправна няма да се справя с копаенето и изливането на цимент сама, а подобни дейности са си скъпи тук Sad.

# 65
Умен часовник се чудех дали да не СИ купя newsm78, ама като  си помисля за разликата между погълнати и разходени калории Stop
Е та чак толкова умен не ми е притрябвал! Не давам пари за джаджа дето ще ме сдухва постоянно.  Naughty
Joy баш си е тъй  Thinking Друго си е да ме уговаря :"Прекрасна си.Почерпи се ПАК!"  Mr. Green
Като го прочетох това и като видях аватара веднага ми изникна ей тази картинка  Joy
Скрит текст:

# 66
Нямам коледно бельо. Това вместо запис.

# 67
Стига сте се "оплаквали" че нямате коледни гащи! Нито се снимате с тях нито ги показвате. Crazy Важното е, че Ша има! Тя поне ги показва  Joy Joy

# 68
Добре, че Ша има, че иначе щеше да покаже и липсата им.

# 69
  • София

Ооооооооооооо, НЕ Joy Joy

# 70

Следващата година си ми фаворитите за номинацията ... за добро чувство за хумор или както там се казваше Joy

# 71
Благодаря  bouquet

# 72
  • София
Искам да кажа Благодаря! на Сбъдваща мечти за рецептата за коледните мъфини. Много се харесаха. Правих ги за едни мили хора в знак на благодарност. Вече разпространявам рецептата под името Немски коледни мъфини  Grinning

# 73
Янтре, и аз мисля така, ама като толкова много го иска, баба и ще го подари.

# 74
  • Tам през Атлантическия океан
Не ми е коледно. Седя си на терасата с кафе и цигарка по една тънка блуза. Аз не признавам Коледа без сняг и студ Crossing Arms

При мен е така  Laughing ама ми харесва.

Привет ви  Hug

Пия си чая,  малко спокойствие , после нарамвам малкия и по задачки , надявам се да успея днес да направя баклавата  Wink

Общи условия

Активация на акаунт