Искам да кажа ... (66)

• 44 009
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Desss, много са ти хубави ботите, със здраве да си ги носиш.
Sunny,  Joy

# 76
  • Tам през Атлантическия океан
Мерсииии  Flutter Hug

Ох , лайкнала съм си една страничка на Санкт Петербург  Heart Eyes
и гледам прясно снимани красоти ...... ех ......

Скрит текст:

https://www.facebook.com/stpetersburgguide/?fref=photo

Последна редакция: пт, 18 дек 2015, 16:59 от Desss

# 77
Гена, тук съм, чета, но нямам нищо за казване. Ни коледни гащи, ни коледни курабийки имам за показване:)

# 78
JACKLIN*, а еленче? Поне еленче нямаш ли си?  Wink

# 79
  • Ямбол
Искам да кажа, че говорих с Бубанка за готварската книга на темата. Към момента тя няма възможност да я поддържа. Ако има някой желаещ, тя каза, че може да му даде права да допълва. Та, ако някой проявява интерес да я поддържа, да се свърже с нея.

# 80
Натоварен ден беше, ходих до съда, за ТЕЛК-а, дадоха ни 50% дано сега в следващите 14 дни няма неприятни изненади. Това вместо запис, обещах си да не ви изпускам, но напоследък не изчитам всичко Embarassed Чакам и снимките от коледното тържество на ДГ, белким те ме позаредят малко с коледно настроение.

# 81
А, и мой проблем е подарък за младеж (18 годишен!)
Коледа наближава, а аз нямам идея.
Down Under Wink
"...сборник по математика и ще залепя банкноти през 10 страници и ще може да го взима само ако е решил задачите..."
Това ми хареса. Банкнотите с каква номинална стойност ще са Wink
Часовник не се подарявал - било на раздяла.
Коледни меденки няма да правя и тази година.
И коледни гащи няма да имам.
Но и аз като Цвети*
"...Много ми е приятно да си купувам сутиени, прашки, боксерки и бикини. Разтоварва ме. Е, и като си купувам чанти, лакове и гримове също се разтоварвам.."
Добавям и шалове.

Прибрах се преди малко. Много ми беше студено навън. Купих си шапка, а такова нещо трудно понасям. Но наистина ми замръзна главата, ръцете ... всичко, което не беше под якето Sad

# 82
  • тук-там
Натоварен ден беше, ходих до съда, за ТЕЛК-а, дадоха ни 50% дано сега в следващите 14 дни няма неприятни изненади. Това вместо запис, обещах си да не ви изпускам, но напоследък не изчитам всичко Embarassed Чакам и снимките от коледното тържество на ДГ, белким те ме позаредят малко с коледно настроение.

Да не забравиш за новите облекчения за деца. 200 лв са.  Peace

# 83
  • Пловдив

Да не забравиш за новите облекчения за деца. 200 лв са.  Peace
НЕ са! Намаляват данъчната основа с 200лв, фактически са 20. Двадесет лева.

И аз мислех, че са 200, но не са. Подадох декларация заради принципа.

# 84
  • Ямбол

За децата с ТЕЛК са 200 лева.

# 85
  • Пловдив

За децата с ТЕЛК са 200 лева.
Е, поне е по-смислено от 20тте лева.

# 86
Тъкмо влизах да питам дали рецептите от тази тема ще ги има в книгата. Дано някой се навие да подържа готварската книга на темата.

Получих неочаквано коледен подарък. Не очаквах, но се радвам.

Вие имате ли коледно настроение?
На мен коледния дух ми се губи. Не ми се занимава въобще.

# 87
Нали си получила подарък  и си приятно изненадана, дай по-ведро, ти перманентно нещо все си в минорно настроение.
Аз не понасям да съм в лошо настроение, както Тоня писа, сама не се  трая да съм кисела.
 Peace

# 88
  • В Космоса
Ние днес украсихме елхата и вече и мен ме облада Коледния дух. Mr. Green

# 89
Чак сега? Нашата от Никулден е  готова Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт