Женски хитрости

• 35 071
  • 319
  •   1
Отговори
# 30
Напоследък си слагам крем за около очи с лек избелващ ефект над горната устна, където от едната страна ми се образуват малки лунички и петънца от известно време - това придава много по-свеж вид на кожата, в същото време сигурно има и подхранващ ефект (нямам бръчки там за щастие все още)

# 31
  • София
Авторке, и другите са го казали, но да повторя: ключът се крие в самочувствието. Аз лично съм отгледана от майка (а и баща) със завидно такова, която постепенно, но трайно ме научи на същото, още от дете. Съответно се харесвам много - не съм красавица в класическия смисъл на думата, но се възприемам като изключително чаровна мацка. И вместо да се вглеждам в недостатъците ми, като застана пред огледалото се радвам на положителните ми характеристики: гъста, красива коса, готин нос и усмивка, тъмни очи, малки ръце и ходила. Ето това виждам. Другото са незначителни подробности  Wink

Иначе от здравословна гледна точка, трябва да сваля няколко килограма, но когато най-накрая се наканя, няма да стана нито по-хубава, нито ще се заобичам повече.

Захаресвай се и се заобичай, момиче. Животът е твърде кратък, за да си го отровиш с мисли за целулит, стрии или несъвършен нос.

# 32
  • по пътя
+1 за Таис, не се ли харесваш нищо не може да те спаси.Ако Мерилин Монро или Дженифър Лопес или дори Моника Белучи са мислели за недостатъци, сега нямаше да бъдат такива звезди. София Лорен е с широк ханш, но едва ли някой го забелязва това. Винаги ми е правило впечатление, че ние жените си виждаме недостатъци и държим на неща, на които на мъжете не им пука. Жена, която е женствена, нежна, харесва тялото си и го обича, облича се според вкуса си и най-вече излъчва красота, не толкова външна, тя винаги ще изглежда прекрасна за хората около нея. За мен е важно как се чувстваш, защото това възприемат и хората около теб, не отделни детайли, а нещо цялостно, дори да нямаш целулит и да изглеждаш като модел, пак може да си непривлекателна, самотна и нехаресвана. Наскоро попаднах на някаква статия, в която се показваха огромните разлики между това, което жените харесват в жени и това, което мъжете харесват.Имаше сериозни разминавания, за които си струва да се помисли.

# 33
Абсолютно , самочувствието и изобщо усещането , че изглеждаш добре са "заразни" . Когато самата ти знаеш , че е така и другите го забелязват .

# 34
Абсолютно , самочувствието и изобщо усещането , че изглеждаш добре са "заразни" . Когато самата ти знаеш , че е така и другите го забелязват .
Не е баш така! Колко момичета /жени живеят в заблуда и изглеждат смешни Stop Но и много жени си измислят недостатъци.
Идеални хора няма. Хубаво е да се приемаш и обичаш какъвто си

# 35
  • Somewhere far away
Смешни са тея дето са с прекалено самочувствие без покритие. надути и превзети- ето такива хора никога не съм харесвала.
Едно е да се обичаш друго е да си дразнещо  надут.

# 36
По-добре надута патка срещу мен, отколкото шушумига.

# 37
  • Somewhere far away
Хаха -ами всеки си избира средата. Wink

# 38
Не можеш да си избереш средата, защото съществуваш в среда, която не зависи от твоя избор, като изключа приятелската, защото и семейната не е личен избор.

# 39
  • Somewhere far away
Дори и да съществувам в среда която не избирам- аз избирам кой да е в живота ми и да ми е близък.  Wink

Освен това говоря за средата която ти си избираш - аз не бих  допуснала в приятелската си среда момиче като горе описаното.

# 40
  • София
Айде пак, типично по бгмамски, се озовахме от ''здравословно самочувствие'' в ''надута и превзета" само с два скока, пардон, поста. Толкова ли е сложно за разбиране, че да имаш добро самочувствие, да се обичаш и харесваш, не означава непременно, че си ходещ идиот, с нос навирен до стратосферата и розово клинче на слончета под неонова поличка? Аман.

# 41
  • Somewhere far away
Ами и аз точно на това наблегнах в моя пост.  Laughing Joy
Но дамата след мен веднага раздели жените на две групи - "надути патки " и "шушумиги" и ме накара да обяснявам очевидни неща.

# 42
Къде се зачепкахте пък сега  Crazy
''здравословно самочувствие''  е мн хубаво казано, освен всичко останало, хората с такова по-рядко страдат от тревожност, депресии и подобни. Последните пък (тук май всички се съгласиха Simple Smile ) се отразяват на красотата и здравето.
М/у другото "розов клин на бели слончета" + "неонова поличка"  ми звучи като чудесен трик  bowuu за прикриване на всичко, което е от кръста на горе. Просто никой няма да му обърне внимание.

# 43
Малееее, колко отговори съм имала. От хубави по-хубави !
Много сте прекрасни всички. Естествено и аз:-)))
Днес ходих да си избирам рокля за празниците. Харесах си една бяла отгоре, черна кожена и силно разкроена  надолу. Къса. С ботуш...еми...убийствено изглеждах ! Ама ръцете ми едни такива...дебели. отпуснати Sad
Викам си няма да е тая. мерих друга по тялото. Жестоко седи, с 3/4 ръкав. Ама личи целулита по бедрата...
Излязох отвън пред магазина да пуша и да решавам. И...си тръгнах. Така го почувствах.И не съм тъжна. Дори не го мисля...
И да..ръцете ми са увиснали. Въобще кожата ми губи еластичност, виждам го.
И някак не ми е празнично:-(
Да, дрехите правят чудеса. Грима също. Гримирах се на сила. Изглеждам визуално доста добре. Всичко е заблуда.

# 44
Започни да обръщаш повече внимание на себе си и по малко на другите. Ако целулита те дразни - пребори го, ако е нещо друго - и него.

Общи условия

Активация на акаунт