Зимни намаления 2015/2016

• 152 568
  • 761
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Благодаря ви, момичета! Simple Smile

# 196
Много харесвам шаловете в Страдивариус, за разлиак от дрехите им
В момента шаловете им са на 19,99 (от 25,99 и 29,99 ) и според мен си струват. Има и от дебелите, които сега продават навсякъде, и по-тънки.

# 197
  • София
Звънях в Петек - няма да има намаления.  Peace
Да, няма да има за съжаление. Аз и без това не издържах и си закупих, каквото ми беше харесало Simple Smile

# 198
  • София
Виждали ли сте някъде намалени зимни шалове? Гледах в Бижу Брижит, но са по 40 лв.  Thinking
Вчера пазарувах в Orsay (на Витошка), доста неща бяха намалени, в т.ч. и шалове  Peace

Geox очаква ли се да има намаление след НГ, някой знае ли?

# 199
Здравейте! Относно намаленията ме интересува освен това, което е в момента, очаква ли се през януари да има ново намаление / т.е. това, което е намалено в момента, да бъде намалено с още някакъв процент през януари/, по- конкретно за Теранова ми е въпросът? И ако "да", то по кое време горе- долу го правят- в средата или към края на месеца?

# 200
Здравейте! Относно намаленията ме интересува освен това, което е в момента, очаква ли се през януари да има ново намаление / т.е. това, което е намалено в момента, да бъде намалено с още някакъв процент през януари/, по- конкретно за Теранова ми е въпросът? И ако "да", то по кое време горе- долу го правят- в средата или към края на месеца?

най-вероятно ще се вдигне намалението, да
по-скоро към края на месеца, но зависи
http://www.terranovastyle.com/bg_en/
можеш да им следиш сайта, където цените са актуални към тези в магазините

# 201
Благодаря, щом има такава тенденция, ще следя сайта Peace

# 202
Ако имаш магазин наблизо, можещ да идеш и да оставиш телефонния си номер. Ще ти пратят СМС  Peace

# 203
  • На черешата
Някой да е минавал през Манго? Само в Ринг мол ли го има?

В The Mall имаха намалени доста неща, но не всичко.  Peace

# 204

Geox очаква ли се да има намаление след НГ, някой знае ли?

Имаше мен това ме интересува?

# 205
В сайта на Бершка и Пул енд Беър ми показва, че намалението е до 50%. Някой знае ли дали по-късно ще намалят още цените или ако чакам само рискувам да се разграби? newsm78 По мой спомен започваха от 30% и после преминаваха на 50%. ooooh!

# 206
намаляват цените доста, да
естествено и бройките намаляват, мисля, че е Пул енд беър малко по-бавно от Бершка
миналата зима дочаках едни тениски Бершка последните седмици на намаление от 25 лв на 3,99 лв

# 207
Знаете ли какво е намалението в oviesse - детското?

# 208
  • Бургас
Днес бях в нашата Зара (Бургас). Търсех едно определено яке.
Ето това:
http://www.zara.com/bg/en/promocija/woman/outerwear/view-all/qui … 1504p2815867.html

В началото на намаленията миналата седмица го видях, в пълна номерация, но му се зачудих нещо  Rolling Eyes и не го пробвах. Днес бях решила да го пробвам и, ако ми хареса, да си го купя.
Ами... нямаше го, ама нито едно!  Shocked Попитах една от продавач-консултантите. Не били имали въобще такова яке, още по-малко с гъши пух. Ама никога не били имали.  Thinking Единствено с гъши пух имали от новата колекция.

Дали сте го виждали тези дни някъде?

# 209
Трябваше да й дадеш номера на продукта. И тя може да го провери в системата и да каже къде има такова яке.

Общи условия

Активация на акаунт