Зимни намаления 2015/2016

• 152 550
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
Нямам ФБ и все още не желая да имам .Ще ви бъда благодарна ако споменете за намалението на Пандора,когато започне.

# 181
  • Sofia
Относно английската Зара - на мен ми отказаха доставка до Габко, не бил домашен адрес. След като ми я анулираха я пуснах до домашен, личен адрес в Англия. Иначе имат пейпал плащане и си я платих без проблем.

# 182
А в Сефора дали се очаква някакво намаление?
Миналата година по това време и след Нова година пуснаха голямо намаление, имаше артикули на цени под 3-4 лв., главно  на тяхната марка, но не само. На избрани продукти има, но все още не е съобщено кога ще е сега

# 183

Българско, безплатно, супер полезно мобилно приложение за актуални промоции и оферти, покрива и детски магазини, и супермаркети, и парфюмерии, услуги, облекло, обувки и т.н. От половин година разчитам само на него, за да следя кампаниите по любимите ми магазини. Има версии на Android, iPhone, Windows Phone. http://beemr.bg - това е официалния му сайт, където има връзки за сваляне за съответната OS.

# 184
  • София
Миналата година по това време и след Нова година пуснаха голямо намаление, имаше артикули на цени под 3-4 лв., главно  на тяхната марка, но не само. На избрани продукти има, но все още не е съобщено кога ще е сега
от днес има намаление,но не погледнах на какво точно,звъннете и питайте Peace

# 185
  • Berlin
Тези дали ги има при нас в магазина - http://at-cdn.bata.eu/gallery/1/2/4/4/1/d.jpg ?

# 186
  • София
Миналата година по това време и след Нова година пуснаха голямо намаление, имаше артикули на цени под 3-4 лв., главно  на тяхната марка, но не само. На избрани продукти има, но все още не е съобщено кога ще е сега
от днес има намаление,но не погледнах на какво точно,звъннете и питайте Peace

Днес минах от там. Имаше някакви парфюми намалени, но не ги погледнах.
Гримове- предимно неща спрени вече от производство и със съмнителен срок на годност. изглеждаше много зле намалената стока- прашна и стара. От тяхната марка все още нищо намалено нямаше освен някакви балсамчета за устни. Сигурно след Нова Година ще е по-интересно. Бяла козметика намалена не видях. (paradise mall)

# 187
Здравейте, някой има ли идея кога ще бъдат големите намаления в Зара?

# 188
  • Berlin
Сега са на ок. -30%, постепенно увеличават, ама не знам на какво време, трябва да се следи.

# 189
  • някъде там
Някой да е ходил до Некст,нещо интересно да има?

# 190
Сега са на ок. -30%, постепенно увеличават, ама не знам на какво време, трябва да се следи.
Мисля, че е месец, даже бях питала дали щом сега са почнали на 27-ми и другия месец тогава ще пуснат до 50%. Остава ни само да следим сайтовете, там ще пише. Peace

# 191
Намаленията в зара са всяко седмица. Поне така беше миналата година!

# 192
  • София
Виждали ли сте някъде намалени зимни шалове? Гледах в Бижу Брижит, но са по 40 лв.  Thinking

# 193
Виждали ли сте някъде намалени зимни шалове? Гледах в Бижу Брижит, но са по 40 лв.  Thinking
В ХМ в момента тече намаление, но не се знае къде какво е останало. В онлайн магазина им също има. Peace

# 194
В Бенетон имаше намалени зимни шалове миналата седмица, но като цена не знам колко идват.

Общи условия

Активация на акаунт