Зимни намаления 2015/2016

• 152 542
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Всичко съм си купила. Само количката остана и Изо фикса към столчето за кола. Чаках, чаках някъде промоция, но ще ходя тези дни да купя и без. Иначе в магазина наистина няма нищо по - особено. От чужди сайтове излиза на същите пари + чакане и не знам в какъв вид ще дойде.

# 166
Ех, голям проблем излезе Laughing паднала съм Ви в очите, много съжалявам. Всъщност ваучера ми е подарък за коледните празници от роднина,  който няма нищо общо с разни далавери за безплатни ваучери и не е спечелен или нещо такова. Извинявам се, че ви паднах в очите отново. Не ми беше това целта,  ooooh! Peace,  просто паричната стойност бих я употребила в други магазини, не и в този.
Както и да е, весело Simple Smile))))

# 167
И аз се възползвах от намаленията .. Доста неща си купих, ама аз съм така, понеже в моя град нямаме такива магазини. Grinning Доволна съм, да.

# 168
Някой да е виждал намаление на бордни игри?
А Пандора правят ли намаление?

# 169
Фантасмагория имаха супер намаления покрай черния петък.  Дебна дали ще има януари,  че искам още две игри,  но... Не знам дали ще има.  Дано да.

# 170
Никога не съм попадала на намаление на Пандора.Държат си цените и това е.

# 171
На черния петък мисля че имаха 3 за 2

# 172
  • В полите на Витоша :)
Иначе преди 2 год. взех телефон от Глобул, който още с включването не работеше и отказаха да ми го заменят, пратиха го на сервиз.... и жалби писах, и какво ли не, нищо не стана. Много грозно впечатление ми направиха, голяма компания, а с долна политика.  ooooh!

Винаги досега са ми включвали телефоните още в магазина, странно как така не е изпробван още при покупката  newsm78

# 173
  • София
Аз, пък докато се начудя на едно кожено яке на Зара вчера, днес вече целият щанд с якетата го няма! Shocked Толкова разчитах хората да не гледат кожените якета през зимата Grinning, ама не било писано, явно! Яд ме е малко! ooooh! Tired
Поръчай го от Английската или френската Zara  Wink
О, не е болка за умирачка, както се казва. Grinning Просто импулсно решение, взето по- късно от моя страна. Благодаря ви, че вземате отношение момичета и се включвате с идеи! bouquet

# 174
Съжалявам за спама, моля, който е поръчвал от англ. или френската Зара да сподели кой куриер ползва за доставка до Бг...и изобщо как стоят нещата (може и на лични съобщения, за да не спамим тук).

# 175
  • Пловдив

А Пандора правят ли намаление?
Скоро ще има намаление, следи ги във Facebook. https://www.facebook.com/pandora.bulgaria/photos/a.9274106439763 … ype=3&theater

# 176
Някой да е минавал през Манго? Само в Ринг мол ли го има?

# 177
  • София
И в The Mall има Манго.

# 178
А в Сефора дали се очаква някакво намаление?

# 179

Благодаря за инфото! Уж следя, но не всичко ми излиза във ФБ.

За Зара, поръчките и доставките се интересувам и аз.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт