Зимни намаления 2015/2016

• 152 661
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Мда, един шал, който исках беше наличен уж в Сердика, но в магазина го нямаше. Момичетата го търсиха и в склада и казаха, че дори не са сигурни дали са го получавали. В крайна сметка ми намериха даже по-красив, пак от склада! Peace

# 226
Момичета, имам дилема. Понеже в близост нямам голям мол и трябва да пътувам специално заради това, се чудя кога е по-добре да отида: сега или да изчакам към края на месеца (нали тогава намалят още цените). Интересувам се от Зара, Бершка, Страдивариус и Пул енд Беър. Ходила съм един път по време на финалните разпродажби и доста беше разграбено, на късмет си пазарувах. Какво е мнението ви? newsm78 Благодаря предварително! Peace

# 227
Ако имаш да си купуваш много неща отиди сега. Ако нищо не си търсиш и просто така да разгледаш - отиди в края на намаленията.

# 228
  • There I was on a July morning
..............
Връщам се да споделя, за да няма други подведени като мен, че приложението не дава вярна информация. За съжаление! Stop
Още в първият ден от намалението исках да купя едни дънки за детето, но не намерих наличен неговия номер. Попитах момичетата в магазина и според информационната им система имаше такива, но не ги откриха нито по щандовете, нито в склада, а търсиха много, дори обиколиха с едно писукащо устройство навсякъде.

# 229
  • София
Пиша в случай, че някой има интерес към намаленията в Benetton. Миналата седмица закупих пуловери с 30% намаление от Сердика мол, днес на Цариградско, същите бяха на реални цени, т. е. намаленията им не във всички магазини са еднакви.

# 230
..............
Връщам се да споделя, за да няма други подведени като мен, че приложението не дава вярна информация. За съжаление! Stop
Още в първият ден от намалението исках да купя едни дънки за детето, но не намерих наличен неговия номер. Попитах момичетата в магазина и според информационната им система имаше такива, но не ги откриха нито по щандовете, нито в склада, а търсиха много, дори обиколиха с едно писукащо устройство навсякъде.

Което според мен значи, че са покрити в склада и не ги продават. Прекалено често ми се е случвало из намаленията в БГ, за да се изненадам. И особено в хм, оп, следващия сезон, пак на пълна цена.

# 231
  • 1st floor
В Хаус вчера напълних една торба с тениски за мен и ММ, суитчери и дънки. Имат -30% върху всяка намалена цена. От Rezered забърсах ръкавички, които на касата бяха с още по-намалена цена от вече намалената...В Мохито дебна едно портмоне, но не го намаляват  Crossing Arms. Чанта не успях да си харесам никъде... Tired

# 232
Здравейте момичета, има ли практика и оптиките да правят намаления по това време? Благодаря предварително.  Hug

# 233
"Уважаеми клиенти, Честита Нова Година! Каним Ви да се възползвате от нашата традиционна Януарска Промоция от 5-ти до 10-ти Януари 2016г. Предлагаме Ви в този период отстъпка от 30% на всички артикули извън Коледния каталог 2015-та и 5% отстъпка за артикулите от каталога. За аутлет-магазините, съответно 20% (от аутлет цените) на артикулите извън каталога и 5% на тези от каталога."  Комсед Peace

# 234
  • София
За много години, много здраве и късмет! Някой минавал ли е скоро покрая Musette, имат ли още -30% отстъпка? И моля дайте съвет къде има хубави пола, които да са изчистени и да стават и за костюми.

# 235
  • Berlin
В оптиките винаги има някакви намаления и оферти.

# 236
  • София
За много години, много здраве и късмет! Някой минавал ли е скоро покрая Musette, имат ли още -30% отстъпка? И моля дайте съвет къде има хубави пола, които да са изчистени и да стават и за костюми.
Вчера имаха отстъпка, но не погледнах колко процента.

# 237
  • София
Момичета, някой да е мяркал намалени дамски апрески или ботуши с дебела подплата? Simple Smile

# 238
Това с намалението в Бенетон е странно наистина Thinking

# 239
Момичета, някой да е мяркал намалени дамски апрески или ботуши с дебела подплата? Simple Smile
И аз си търся хубави и топли апрески.

Общи условия

Активация на акаунт