Зимни намаления 2015/2016

• 152 672
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Това с намалението в Бенетон е странно наистина Thinking
От любопитство и на сайта погледнах и там не са намалени ooooh!

# 241
  • София
В Хаус вчера напълних една торба с тениски за мен и ММ, суитчери и дънки. Имат -30% върху всяка намалена цена. От Rezered забърсах ръкавички, които на касата бяха с още по-намалена цена от вече намалената...В Мохито дебна едно портмоне, но не го намаляват  Crossing Arms. Чанта не успях да си харесам никъде... Tired
А в Мохито има ли намаление?

# 242
  • София
В Хаус вчера напълних една торба с тениски за мен и ММ, суитчери и дънки. Имат -30% върху всяка намалена цена. От Rezered забърсах ръкавички, които на касата бяха с още по-намалена цена от вече намалената...В Мохито дебна едно портмоне, но не го намаляват  Crossing Arms. Чанта не успях да си харесам никъде... Tired
А в Мохито има ли намаление?
да  Peace

# 243
В оптиките винаги има някакви намаления и оферти.
Това евентуално за слънчеви очила, за такива с диоптрични рамки мисията е почти невъзможна

# 244
  • Sofia
Моите очила купувах от Леонардо оптики, направиха ми намаление, след това също ползвах намаление, за диоптрични очила. Проверете и там.
Първоначално създават впечатление за скъпа оптика, но се оказа, че имат варианти за всеки бюджет.

# 245
Някой да е минавал покрай SLS скоро? В предната тема преди около месец са се коментирали намаленията, а сега как е?

# 246
Някой да е виждал тези боти на живо?
http://www.deichmann.com/BG/bg/shop/home-jeni/home-jeni-novo/000 … positionInList=58
http://www.deichmann.com/BG/bg/shop/home-jeni/home-jeni-novo/000 … positionInList=57
Интересувам се дали имат вата, искам стабилна обувка за студа. Видях, че са налични във Варна, но да се вдигна за едни обувки до там.  ooooh! Поне ако някой ги е виждал и може да даде мнение да знам струва ли си. Hug Praynig

# 247
Вчера наминах набързо през Ринг мола. В уаикики има намалени анцузи - горнище за 13 и долнище за 15. Материята им е приятна, преди бяха по 25 и 20 лева. Чанта си взех с 54% намаление.
Имаше и намалени джинси.

В Бенетон якетата са с 30% намаление. Аз си купих преди 2 месеца едно тяхно за 179, сега беше 129  Crossing Arms
И блузки имаше намалени, но нищо не ми хареса.

В English home всичко е на 50 %.

Последният път като бях в Парадайз мол видях, че предстои откриване на Forever 21. Някой, ходил скоро, да е забелязал дали вече са отворили магазина?  newsm78

# 248
От днес Бенетон е с 50% намаление

# 249
  • СОФИЯ
В Douglas има ли сега някакви намаления? Конкретно в The Mall ме интересува.

# 250
  • София
вчеря бях в Дъглас - нищо не ми направи впечатление! Нямаше намаления, обявени такива. В Сефора имаше разни боклуци само Simple Smile

# 251
Някой да е минавал край Carlo Fabiani ? Тези дни се очаква да започне намаление до 50%. Миналата година е започнало още на 04 януари.

# 252
Последният път като бях в Парадайз мол видях, че предстои откриване на Forever 21. Някой, ходил скоро, да е забелязал дали вече са отворили магазина?  newsm78
Ехее, ти ме шокира! Party Не съм се и надявала да открият в България, как са се излъгали? Mr. Green

# 253
  • Sofia

След 1 час ще ти кажа  Party

# 254
Не бях чувала Forever 21, но сега им погледнах сайта и имат страхотни неща. Дано асортиментът в магазина да е голям, а и да са качествени.

Общи условия

Активация на акаунт