Зимни намаления 2015/2016

• 152 700
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
  • Berlin
Неее, нещо много завъртяно беше и буквално си го преведох като човек, аранжиращ витрина. 😄

# 376
  • София
Visual Merchandiser

Аз да се оплача от намаленията.
В НМ изкарали старите боклуци както винаги.
Правех си сметка за едни палта-халати в Манго, бяха ги скрили.
Бях си харесала и чанта, шал и още нещо в Ню Йоркър - никакво намаление на аксесоари.

# 377
 Simple SmileПравила те може си имат, ама като видиш нещо в магазин и ти кажат не може да го купиш, остава горчив привкус

# 378
Аз пък никога не съм влизала в Massimo Dutti, заради тежката миризмата, с която "ароматизират" магазина. Само като мина покрай него и почвам да кихам като луда и много ме дразни. Не знам дали на някой му допада това, но все пак има и хора с непоносимост към такава тежка и натрапчива миризма. Няма шанс да прекарам повече от 30 сек вътре, а да не говорим да разгледам нещата или пък да пазарувам.

# 379
  • в града на вечния купон
В тоя ред на мисли аз вчера си хапесах чанта в Rezerved. Не е намалена и струва 79 лв. Струват ли си техните чанти?
да
Имам няколко и не са мръднал и
Но ги вземи на намаление Peace

# 380
  • София
Как са намаленията в kenvelo и по-конкретно за магазина в Сердика център?

# 381
  • 1st floor
В тоя ред на мисли аз вчера си хапесах чанта в Rezerved. Не е намалена и струва 79 лв. Струват ли си техните чанти?
да
Имам няколко и не са мръднал и
Но ги вземи на намаление Peace
Благодаря, но не изчаках намаление!  Simple Smile Толкова ми хареса и точно такава, каквато искам, че ако свърши, ще се гръмна! Та днес накарах ММ пак да ходим до там... Laughing
Вчера в Спорт Депо всичко на адидас беше на -50%. Днес е ред на Champion. Отделно си имат доста добри намаления и на останалите неща. Аз ще следя за деня на Пума, че съм хвърлила око на една чанта. Дано не съм го пропуснала, не знам от кога са започнали тези дни на марките с -50%. Laughing
Изпуснала ли съм деня на Рийбок? Следя една раница за фитнес...
Преди малко си отворих пощата и видях, че имам имейл още от събота. Инфото е за три дни - събота , неделя и понеделник. Утре ще са някакви марки, които никога не съм купувала и не ги запомних. Рийбок не е бил обаче на намаление -50%. Това със сигурност мога да ти кажа.  Peace Ще видим дали от вторник ще има още марки. Grinning Днес имаше страхотни детски памучни анцузи на Champion, но аз отидох твърде късно и нямаше номер за моя хубостник. Харесах си и едни маратонки, но се въздържах заради чантата на Rezerved. С тия намаления ще вземат накрая да ме изгонят от нас! Crazy

# 382
  • София
Аз пък никога не съм влизала в Massimo Dutti, заради тежката миризмата, с която "ароматизират" магазина. Само като мина покрай него и почвам да кихам като луда и много ме дразни. Не знам дали на някой му допада това, но все пак има и хора с непоносимост към такава тежка и натрапчива миризма. Няма шанс да прекарам повече от 30 сек вътре, а да не говорим да разгледам нещата или пък да пазарувам.
Подобно ! АЗ също изпитвам не поносимост към аромата на този магазин .

# 383
За Масимо Дути от известно време не съм поволна много от качеството, няколко блузи ми стават на малки дупки  Thinking от Зара зависи, вълнените им жилетки на второто обличане се завалват, сякаш съм  ги носила с векове. За Musette да кажа, повечето им модели са на -30, няколко на -50. Те нали са румънска марка, в техния сайт всичко е на -50, но при нас някой друг път. Продавачката каза, че по-голямо намаление не очакват.

# 384
В крайна сметка, след всичко изписано, не ми стана ясно, в Масимо дути има ли намаление  Grinning

# 385
  • Бургас
alvelina , има. От там съм купувала дънки. Харесват ми и ми пасват като модел / в много магазини моделите са такива, че правят едни ужасни гънки точно на чатала, поне при мен /. За друго - блузи и рокли - нищо не ми харесва. Синът ми има тениска и е доволен от качеството.

# 386
  • На черешата
alvelina , има. От там съм купувала дънки. Харесват ми и ми пасват като модел / в много магазини моделите са такива, че правят едни ужасни гънки точно на чатала, поне при мен /. .......;

И аз харесвам дънките им, не се нагъват и стоят перфектно.  Peace  Пепе джинс също са добри за дънки, нямам забележки и към тях.

# 387
Има ли намаление в Sisley, Calliope в Mall of Sofia?
В Сисли са обявили -50, в Калиопето са обявили до -70. Информацията е от преди 3 мин, слезнах да проверя специално Wink Вътре не съм разглеждал... това е по рекламите от външните витрини.
Много благодаря за информацията!

# 388
И аз рискувах и за първи път си купих тяхна чанта, но беше намалена на 40 лв. Надявам се да се окажат с приемливо качество за цената си.

# 389
  • София
Днес -30% в Спорт депо на Alpina и Stuf, скиорски и туристически марки са, но точно ми трябваха едни скиорски очила  Party

Общи условия

Активация на акаунт