Зимни намаления 2015/2016

• 152 590
  • 761
  •   1
Отговори
# 585
  • Berlin
Беки, може ли да дадеш примери за тези идентични артикули?

# 586
  • София
Здравейте, да сте виждали намаление на куфари някъде? Не държа да са хипер маркови Simple Smile

# 587
  • 1st floor
Според мен става въпрос в повечето случаи за Basic продукти, които всяка марка предлага. Например т.нар. боксьорски потници на Манго. С надпис, без надпис, всяка година ги има. Но има и малки разлики. Не вдигат просто ей така цената. С кожената пола най-вероятно повтарят модела. Защо не, ако е успешен?! В Теранова и ХМ вече могат да си правят каквото пожелаят (мое лично мнение!) ! Mr. Green

# 588
  • Berlin
A, за тези е ок, навсякъде ги има, не само в тези магазини. Аз мислех, че е забелязала нещо по-така интересно.

# 589
  • в града на вечния купон
Здравейте, да сте виждали намаление на куфари някъде? Не държа да са хипер маркови Simple Smile
в карфура  има намалени но  не са качествени  много.....

# 590
  • при моите любими

Имам на тази марка, не са никак лоши. Имат намалени неща. http://www.estilbags.com/

# 591
Скрит текст:

трябваше да снимам.
В страдивариус 1 към 1 шал от тези обемните. hm го изкараха есента и му се чудих, но ми направи дрехите в косми и го оставих. Не говоря за подобен. Това беше аксесоар-котва.

От аксесоарите до касата поне три артикула бяха абсолютно идентични - от типа портмонета и несесери. Еднаква форма, еднакъв десен, очебийно същите. 

В Зара една басик блуза, тип тънък пуловер е едно към едно от пуловер от hm (divided) купуван миналата пролет. Бейсик е да, но и не съвсем.

В pull&bear има на 90% като едни лачени оксфорд обувки от хм, но хайде там не е напълно идентичен артикулът, защото в хм имаше златен кант изцяло, а в p&b наполовина, така че не се брои.

Идеята ми е, че май просто няма голямо значение къде пазаруваме. Обслужването в Зара обаче е неизменно супер. В hm... зависи.

а в hm виждам едни фиби/брошки, с китки, много красиви. И намалени. До тях същите, но ненамалени. И питам защо така, намалени ли са, не са ли, какво. Казаха ми, че едните са намалени, защото са от старото количество, а другите - не, защото са от новото  Shocked излишно е да казвам от кое количество се възползвах. Разпознавали си ги по баркода..  тяхна си работа.

Аз обаче от всички намаления съм доволна. Вече. В началото беше трагедия. В Зара миналата седмица за 3 дни пуснаха страхотни неща от последния сезон. Свършиха за дни. В новата има няколо хубави неща, примирих се с пълна цена. В Oysho от няколко дни пуснаха няколко неща, които много мистично бяха изчезнали. Не знам защо ги бяха скрили, за да ги пуснат накрая...  Shocked

Най-хубавото намалено дамско бельо този сезон обаче не мога да повярвам къде открих! И тъмо му се почудих и от 30% стана на 50%..

# 592
Къде го откри? Simple Smile

# 593
  • София
Не е много по темата,но да попитам тук.Закрит ли е магазинът на Axel в МОЛ Парадайс?

# 594
Не е много по темата,но да попитам тук.Закрит ли е магазинът на Axel в МОЛ Парадайс?
Преди 10-ина дни някъде, бях в магазина, тъкмо опаковаха стоката. Казаха, че се местят на партера - някъде около Маркс и Спенсър. Скоро позната ми каза, че ремонта ще приключел към края на февруари.

# 595
Момичета, някой може ли да изкаже мнение за BALSAMIK.Качество, размери магазини...

# 596
  • 1st floor
Спорт депо от днес са във финална разпродажба.

# 597
  • София
В Мол България има ли нещо намалено 50-70%, мъжко?
Дебенханс, НМ например? Rolling Eyes

# 598
Marks and Spencer 3 за 2 от вече намалените артикули
В The Mall

# 599
Бенетон вече са на 60 %

Общи условия

Активация на акаунт