Зимни намаления 2015/2016

• 152 601
  • 761
  •   1
Отговори
# 570
Там няма разлика в цените когато има намаления с другите магазини,специално за тъмбърланд и кемъл,

# 571
Скрит текст:
Привет,
Решил съм да заделя една сума за обновяване на гардероба, но с нещо над (поне) средния клас.

Примерно харесвам Марлборо Класик, Масиму дути, Тимбърленд, Камел актив,.. и т.н. но са доста скъпи, има и по-скъпи от тях.  
Чат пат влизам в Дебенхамс - горе долу ми харесват, но примерно HM все повече ме дразнят с ниското си качество.
REM: Не държа да е марково, а да е с качествени материали направено.

Надявам се да има вече намаления от -50% поне.

Искам да си купя и зимни обувки.

Кои магазини, улици, молове са най-подходящите дестинации (сещам се само за Парадайс и Сердика център).

Има ли начин да се проследява кога пускат намаленията - онлайн?

До кога са намаленията? Rolling Eyes

Вече приключват намаленията. По-скоро са до края на януари, но може и до средата на февруари да откарат.
За съжаление никой не публикува в кой магазин кога какво по колко намаляват. В магазините на една и съща марка често различни артикули се намаляват, а онлайн пък е съвсем отделно - най-различни стратегии. Също и магазинът е уж от една верига, но асортиментът не е идентичен. В общи линии задаваш въпрос за много опитен шопахолик и генерално никой не може да се изкаже.

Преценяваш какво искаш и тръгваш.

Моето скромно мнение е, че качеството не е свързано с марката и цената. H&M имат и буклуци, и доста добри неща, просто трябва да се гледа. Waikiti и Celio имат много окей неща. От друга страна, за G-Star оставяш една торба пари и бързо-бързо заминават. Но във fan point продават и scotch & soda, които вече са добри. Там ако имаш късмет, може да има хубаво намаление.

Разходи се до Massimo Dutti, Но според мен там отдавна всичко свястно и намалено е изкупено. Това е един от магазините,  които се пазарува на пълна цена. На намаления има само боклуци.

# 572
За мъжко Springfield, Celio i Peek& Cloppenburg Peace

# 573
  • на Мелмак
Вчера в Ринга в Теранова видях старите панталони на дъщеря си като нова колекция.

# 574
  • София
Значи трябва да побързам, жалко за Масумо, но как да разбереш кога е 1вия ден?

Ако имаш карта за намаление (лоялен клиент) - нали се допълват отстъпките?

# 575
Вчера в Ринга в Теранова видях старите панталони на дъщеря си като нова колекция.
Simple Smile Подигравка е просто! Само дето не са почнали носени дрехи да ни пробутват за нова колекция!

# 576

Картите лоялен клиент дават отстъпки когато няма намаления обикновено, при намаления не ти дават допълнителен бонус

# 577
Че то на Теранова от години ми се струват едни и същи дрехите Joy явно дизайнерите им хич ги няма.
А в страдивариус чакам едно яке от есента и не го намалят, сигурно ще минава и в пролетната колекция Thinking

# 578
  • София

Картите лоялен клиент дават отстъпки когато няма намаления обикновено, при намаления не ти дават допълнителен бонус
типично за бг-търговци... smile3555

# 579
На мен пък за втори път ми се случва да си купя пола от намалението в ХМ и после я пускат отново в новата им колекция на редовна цена. В моя случай аз съм на далавера де, защото пак съм по модата, само че съм я взела намалена. Mr. Green

# 580
HandM имат някои модели, които ги повтарят в различен цвят поне от 3-4 години 

# 581
HandM имат някои модели, които ги повтарят в различен цвят поне от 3-4 години 
Моите поли са си идентични. Забелязах, обаче при едната от новата колекция(понеже е кожена, всъщност все още си я продават, а моята е на 2 години сигурно), че качеството е по ниско, самата пола стои по-тънка. Peace

# 582
Simple Smile Подигравка е просто! Само дето не са почнали носени дрехи да ни пробутват за нова колекция!
За Теранова това е редовна практика. Има едни панталони вече трета година са нова колекция, като  преди това са били намалявани на разпродажба Joy. За пуловерите - същата работа. Ама като има кой да купува.... ooooh!

# 583
  • Berlin
На кое кога започва намалението? Значи не четеш добре темата. Simple Smile

# 584
е, то и в Zara някои неща отново са в "новата колекция". Същото важи и за Манго. И това в европейските им сайтове. Политика. За абсолютно еднаквите артикули, но с етикет hm или съответно Zara/Stradivarius вече съм казвала.

Кожените якета в Масимо от сезон на сезон са почти еднакви. И изобщо състоянието е ясно навсякъде. Но при този широк асортимент, естесвено е наивно да очакваме нещо различно.

Намаленията във всички марки на Зара, което вкл и Масимо, започват на Коледа и постепенно се намаляват повече и се вкл нови артукули в намаленията.

Общи условия

Активация на акаунт