Зимни намаления 2015/2016

• 152 602
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
  • 1st floor
Утре в Спорт депо -40% на Пума.
Харесала съм си едни маратонки, които вече са с намаление, дали утре отново ще имат -40% или те не участват?
-45% е намалението.  Wink
Ако не са от новата колекция ще ги намалят. Peace

# 556
Утре в Спорт депо -40% на Пума.
Харесала съм си едни маратонки, които вече са с намаление, дали утре отново ще имат -40% или те не участват?
Ще са намалени от редовната им цена, не от намалената. Peace

# 557
Благодаря ви!

Ех, надявах се на намаление от намалената цена.  Mr. Green

# 558
Знаете ли дали някога правят намаление на Obag?

# 559
  • Sofia

Чела съм из други теми, че тази марка никога не прави намаления, ами дори цените им скачат прогресивно нагоре, от година на година. Whistling

# 560
  • София

И аз бях питала същото преди време.Отговориха ми,че не правят.

# 561
Дали са минали намаленията на Адидас и Найк в Спорт депо? Къде мога да видя кои марки предстоят да се продават с отстъпка?

# 562
Дали са минали намаленията на Адидас и Найк в Спорт депо? Къде мога да видя кои марки предстоят да се продават с отстъпка?
Техните минаха. Можеш да следиш сайта им и да се абонираш да ти пращат имейл за бъдещите отстъпки. Но по принцип сега си тече някакво сезонно намаление и почти всичко е с 20-30% намалено. В сайта им има цените и може да проверяваш наличности по магазин. Но това не е много надеждно.

# 563
  • София
Привет,
Решил съм да заделя една сума за обновяване на гардероба, но с нещо над (поне) средния клас.

Примерно харесвам Марлборо Класик, Масиму дути, Тимбърленд, Камел актив,.. и т.н. но са доста скъпи, има и по-скъпи от тях.  
Чат пат влизам в Дебенхамс - горе долу ми харесват, но примерно HM все повече ме дразнят с ниското си качество.
REM: Не държа да е марково, а да е с качествени материали направено.

Надявам се да има вече намаления от -50% поне.

Искам да си купя и зимни обувки.

Кои магазини, улици, молове са най-подходящите дестинации (сещам се само за Парадайс и Сердика център).

Има ли начин да се проследява кога пускат намаленията - онлайн?

До кога са намаленията? Rolling Eyes

# 564
Вчера бях в мола във Варна и почти всеки магазин е намаления от -50% така че може да се възползваш вече.
Останах изумена как в Бершка и Зара грабеха като луди дрехи за по 20-30 лв.  Crazy Crazy и отделно в самите магазини супер топло, силни ароматизатори и много хора идилията беше пълна.

# 565
  • Berlin
Ами моловете са най-подходящият избор. 😄 Парадайз, Сердика, Дъ мол, това е моята лична класация.

# 566
Ринг мол също има марки, които на друго място ги няма и смятам, че има и качествени дрехи. Намаление би трябвало да има в момента там.

# 567
  • някъде там
В Нескт всичко е на 50%, в Маркс и Спенсър също има хубави неща.

# 568
Привет,
Решил съм да заделя една сума за обновяване на гардероба, но с нещо над (поне) средния клас.

Примерно харесвам Марлборо Класик, Масиму дути, Тимбърленд, Камел актив,.. и т.н. но са доста скъпи, има и по-скъпи от тях.  
Чат пат влизам в Дебенхамс - горе долу ми харесват, но примерно HM все повече ме дразнят с ниското си качество.
REM: Не държа да е марково, а да е с качествени материали направено.

Надявам се да има вече намаления от -50% поне.

Искам да си купя и зимни обувки.

Кои магазини, улици, молове са най-подходящите дестинации (сещам се само за Парадайс и Сердика център).

Има ли начин да се проследява кога пускат намаленията - онлайн?

До кога са намаленията? Rolling Eyes

Марлборо, Кемъл, Тъмбърланд рядко правят големи намаления, това което е в момента 30-40% е максимума и чат пат нещо на 50 %.
Виж ринг мол notos gallery мъжкото е добре заредено, има и други марки освен изброените в този стил.
 boston има хубави ризи и в момента са на цена нещо 60-70 лв и са произведени в Португалия
Масимо дути само не ми се вписва стил към останалите марки, отделно при тях са доста умалени номерата, или не ас умалени, а всичко е вталено, докато другите имат и регюлър и слим и различни варианти.

# 569
  • Sofia
   Sofia Outlet Center също е добра алтернатива, щом се търсят маркови обувки на по-достъпни цени. Проблемът е, че често имат само по една бройка от модел, в определен номер. Но си спомням, че последния път, като ходих, имаше хубави намалени обувки на Timberland, Merrell и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт