Зимни намаления 2015/2016

• 151 935
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Мен ме устройват миналогодишни колекции ако има пролетно/тънко есенно Wink
От сайта на некст нищо не ми харесва, така че няма какво да ги гледам и на живо Wink

# 691
  • Berlin
май така се води, не знам. За първи път го посетих. 😄

# 692
  • София
В Sonw&Sun  в сити центъра имаше 50% намаление на всичко. Оправяха точно цените. Вярно, че не е голям магазина, но може някой да си хареса нещо.

# 693
Мен ме устройват миналогодишни колекции ако има пролетно/тънко есенно Wink
От сайта на некст нищо не ми харесва, така че няма какво да ги гледам и на живо Wink
ами да-никакъв избор...

# 694
Какво мислите за тези магазин във Фейсбук. Попаднах на няколко и си харесах определени неща, ама нещо ме е шубе да си поръчам...Размери, качество.. не знам.. Бих пуснала снимка на това, което си харесах, ама да не го счетете за реклама..

А иначе страшните зимни намаления имаше в Зара в мола...

# 695
  • Sofia
Какво мислите за тези магазин във Фейсбук. Попаднах на няколко и си харесах определени неща, ама нещо ме е шубе да си поръчам...Размери, качество.. не знам.. Бих пуснала снимка на това, което си харесах, ама да не го счетете за реклама..

Е, това не са истински магазини, тъй като най-малкото не издават касови бележки и не плащат данъци. Просто Facebook-страници, направени най-вероятно от някой частен продавач, със съмнителни търговски умения, с цел препродажба на стоки от Китай с убийствена надценка...

В общи линии, същите, които са из OLX и Bazar.bg, се подвизават и в тия Facebook-страници. Peace

# 696
  • София
как е положението в terranova ring mall?

# 697
  • Berlin
Angel Dust, ами те намалените в Некст ги нямаше на сайта. 😄Но имаше много приятни дъждоустойчиви якета на много приятни цени (от 100 на 30лв.) 😄

# 698
  • София
Ти предполагам за малките си гледала, ние сме в тийн възрастта и нищо приятно на външен вид не виждам в сайта им Wink както и миналата година, просто не ме кефят моделите им за големи деца нещо.

# 699
Пуснаха по-голямо намаление в Дика.бг. И се оказа, че дори нещо да го няма онлайн като размер е възможно в магазин да се намери.

# 700
Отваряте ли сайтовете на Бершка и Пул едн Беър
аз не намирам България

# 701
Отваряте ли сайтовете на Бершка и Пул едн Беър
аз не намирам България
Да, а също и на Oysho Crossing Arms Да не би да ги изтеглят от България Thinking

# 702
И аз от онзи ден търся и няма бг  newsm78 

# 703
Съмнявам се да се оттеглят, според мен са доста печаливши, може би отговорниците за БГ сайта се мотаят ако има ъпдейт

# 704

Е, това не са истински магазини, тъй като най-малкото не издават касови бележки и не плащат данъци. Просто Facebook-страници, направени най-вероятно от някой частен продавач, със съмнителни търговски умения, с цел препродажба на стоки от Китай с убийствена надценка...

В общи линии, същите, които са из OLX и Bazar.bg, се подвизават и в тия Facebook-страници. Peace

Този, където го гледах си имаше и уеб сайт...явно е някакъв нов.. Чудя се дали да рискувам.. Няма да слагам линк, само ще му кажа името - goldstore .. Мисля да пробвам и после ще споделя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт