Зимни намаления 2015/2016

• 152 729
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
  • Berlin
За намалението в Комсед пише -30% на продукти от Коледния каталог, какво означава това?

# 271
Пръстени имаше някой интересен, колиетата едни бяха много нежни и миниатюрни, други много големи и цветни. С около 50 лв бяха намалени, че и повече. Но имаше две големи витрини и няколко малки само с намалени неща . Почти половината магазин беше намален. На място е най-добре да отидеш.

# 272
Пръстени имаше някой интересен, колиетата едни бяха много нежни и миниатюрни, други много големи и цветни. С около 50 лв бяха намалени, че и повече. Но имаше две големи витрини и няколко малки само с намалени неща . Почти половината магазин беше намален. На място е най-добре да отидеш.

Мерси мноооого  bouquet

# 273
За намалението в Комсед пише -30% на продукти от Коледния каталог, какво означава това?
Намалението е -30% на продукти извън коледния каталог. Продуктите от коледния каталог
/маркирани с червени етикет в магазина/ са на -5%

# 274
  • Berlin
Ааа, това означава ли , че всичко е на -30% в магазина?

# 275
Да, намалението от 30% важи за всичко с изключение на нещата с червения етикет \от прословутия каталог/.

# 276
  • София
Някой да е минавал покрай SLS скоро? В предната тема преди около месец са се коментирали намаленията, а сега как е?
[/quote

Да аз снощи. Беше лудница и имаше намаление 50% и повече на отделни единични бройки. Страхотни неща купихме Simple Smile много сме доволни

# 277
На кой етаж в Парадайз би трябвало да се намира?
Пп. Открих го, пише coming soon, няма дата. Forever 21, forever21.com
Някой да ги пита във фейсбук Simple Smile
И аз ще чакам с интерес, някой да сподели като отворят  Simple Smile

# 278
  • Berlin
Благодаря Simple Smile

# 279
  • в града на вечния купон
А аз пък търся намалена чанта за през тялото /с дълга дръжка/. Ако има някъде намаление на чанти и си заслужава, свиркайте  Grinning Hug
виж в Zara
Днес  имаше куп подобни но  не  знам дали  на теб  ще ти харесат. newsm78

# 280
Разбрах, че Swarovski има до 50 % намаление - някой да е влизал в магазините им наскоро ?
Вчера взех едни обеци за майка ми от там..
За моя вкус бих казала, че има симпатични неща - няколко неща ми хванаха окото, но според мен намалението е по - скоро 30 %
В Парадайз май имаше по - голям избор, от колкото в the Mall

# 281
Здравейте! Някой знае ли кога е второто,допълнително намаление в Манго?Simple Smile

# 282
Здравейте! Някой знае ли кога е второто,допълнително намаление в Манго?Simple Smile
Днес пишеше, че е до 70 % надали ще има още.

# 283
А в Зара кога започва - 70?

# 284
  • София
Някой знае ли кога започват намаленията във Фурла и правят ли въобще голямо намаление?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт