Зимни намаления 2015/2016

• 152 718
  • 761
  •   1
Отговори
# 330
  • в града на вечния купон
Zara и другите към нея марки магазини днес е -50%

Но на определени неща............ не е на всичко

# 331
А има ли някой представа в Спорт депо дали се очакват още по-големи намаления, че съм набелязала някои неща и се чудя дали да чакам?

# 332
  • София
Zara и другите към нея марки магазини днес е -50%

Но на определени неща............ не е на всичко

Много ти благодаря  bouquet Сега видях, че и на сайта има промяна на цените въпреки че допълнителното намаление още не е обявено.

# 333
  • Berlin
Абе, то хубаво ги има нещата на сайта с цените, ама поне да знаеш в кой магазин какво има, защото имат различно зареждане. В понеделник ще се метна да огледам.

# 334
Някъде намалени ботуши? Има ли намаления в Компас и Nickels?

# 335

И аз да питам за ботуши , но в Humanic, CCC ?

# 336
  • софия
В Ринг мол в ССС има намаление от 30 до 70%, но лично на мен не ми хвана окото нищо или пък нямаше моя номер  Peace

# 337
В Карло фабиани и днес няма ново намаление.

# 338
  • София
Днес минах набързо през Ринга и ми направи впечатление,че намаленията са поизчезнали, вече има пролетни колекции.

# 339
  • Berlin
-40% на детски дрешки, дрехи за бременни чорапи и чорапогащи с клиентска карта в И за мама, в Скай сити, -20% на останалите неща, от 9то до 12ти.

# 340
  • Пловдив
в Дайхман има намалени ботуши.

# 341

И аз да питам за ботуши , но в Humanic, CCC ?

Nickels имат табели до -70%, но не ги видях...моделите, които края на есента бяха на 70 май и сега са на толкова

Хюманик са с намаление и още 50% на втория чифт (но боти, ботуши, апрески, без чанти)

# 342
  • Sofia
   Здравейте! Записвам се в темата с въпрос – някой знае ли кога пак ще има -30% намаление на парфюмите на Tom Ford, Estée Lauder и т.н.? Около 8-ми март, може би? Поне от миналата година се сещам, че именно около тази дата правиха голямо намаление. Благодаря! Hug

Последна редакция: сб, 09 яну 2016, 00:35 от The Black Cat

# 343
  • София
  Здравейте! Записвам се в темата с въпрос – някой знае ли кога пак ще има -30% намаление на парфюмите на Tom Ford, Estée Lauder и т.н.? Около 8-ми март, може би? Поне от миналата година се сещам, че именно около тази дата правиха голямо намаление. Благодаря! Hug
и аз така помня.

# 344
  • Sofia
   Супер, дано пак да има тази година, че трябва да купувам един скъпичък аромат на Tom Ford. Peace

Общи условия

Активация на акаунт