Зимни намаления 2015/2016

• 152 768
  • 761
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Намаление в Дъглас и БЗ ОТ 13.01 http://beautyzone.bg/catalogue/Beauty_Sale_2016.pdf

# 346
В The Mall съм и се опитвам да пазарувам, но половината магазини нямат ток и не рабоят Laughing

# 347
Масимо Дюти вече окончателно ме загубиха като клиент, дъщеря ми се беше харесала едно кожено яке, в сайта им седи намалено както и всички кожени неща , отивам вчера, от кожените якета само един модел черно и едно един бозав цвят намалено, а това дето си беше харесала седи в новата колекция на същата цена, а н сайта седи намалено, същото с коланите в сайта седят намалени на 39 лв, на място в магазина всички колани до един на цена 79лв.
От миналата година се бях заканила, ама тая година вече окончателно го зачерквам тоя магазин

# 348
  • София
Да, много им е странна политиката с намаленията на Масимо Дюти. За едни панталони обиколих магазините им в Сердика, The Mall и Парадайз. Във всеки беше различно - в Сердика го нямаше този цвят, в The Mall не беше намален, а в Парадайз беше сред намалените.

# 349
  • София
За мен Масимото винаги са ми били парцалаци на безпредметно висока цена. Скучни, бабешки модели на абсурдни цени! Никога не съм разбирала, какво намират хората в този магазин! newsm78

# 350
  • Berlin
Ами май просто се водят по-висок клас от Зара. newsm78 Но аз никога не съм влизала там.

# 351
За мен Масимото винаги са ми били парцалаци на безпредметно висока цена. Скучни, бабешки модели на абсурдни цени! Никога не съм разбирала, какво намират хората в този магазин! newsm78

Подкрепям  Peace

Извън Бг видях малко техни магазини и определено не бяха и особено посещавани ( цените за извън граница са си сигурно нисък до среден клас, в Бг при нас са си Доооста Високи )

Не марката прави дрехата и човека, а обратното Wink

# 352

аман от глупости!  На теб Лагерфелд лично ли ти шие или на Илиянци ти е по-уютно? Това е един от малкото издържани магазини в Бя от всички гледни точки.  Дооооста ви е кисело гроздето!

# 353
Ами, момичета, вкусове различни! Peace
Аз като съм гледала сайта на Масимо Дути винаги са ми изглеждали страшно луксозни нещата им, за цена да не говорим - далеч съм от тях. Laughing В магазин не съм се престрашавала да вляза, защото ми изглежда доста лъскав, пък и като знам, че не ми е по джоба. Mr. Green

# 354
Аз пък купих на майка ми яке за коледен подарък от Масимо Дути миналата година, от 250лв намалено на 100, ами далавера си беше Simple Smile Тя вече мина 50, та може и бабешкото да си и тичка тамън Simple Smile

# 355
  • София

аман от глупости!  На теб Лагерфелд лично ли ти шие или на Илиянци ти е по-уютно? Това е един от малкото издържани магазини в Бя от всички гледни точки.  Дооооста ви е кисело гроздето!
Как ще ни е кисело гроздето, когато ние не харесваме грозде  ooooh! Аз също нищо не съм си купувала от този магазин , защото не харесвам моделите, ама ти ако казваш че това са глупости-ще почна да ги харесвам  Joy

# 356
  • София
Определено в семейството на Зара Масимо Дюти е най-скъпата им линия дрехи.Аз обаче също не откривам нещо кой знае какво в тях.Спамим темата,но като цяло в последните 5 години качеството на материите и изработката не само в Зара,но и в Масимо Дюти е много ниско,а лично на мен компромисите с цел печалба за производителя не са ми любими.
Между другото редно е и аз бих постъпила така когато на сайта им една стока е с намалена цена,а в магазина не е, първо показвам в магазина написаното в сайта и ако не получа стоката на обявената цена, снимам етикета и пиша имейл на испанците.Чувала съм от хора,които са работили в магазините им,че ги дебнат точно заради такива български номерца и доста управители на магазини си отивали за неспазена политика на марката.

# 357
Те са на един собственик, зара я отсвирих, след като 2 панталона на малкия се сцепиха единия на първото обуване другия след първото пране..
Досега проблем с качеството на Масимо дути не съм имала, дрехите все пак са въпрос на личен вкус, и слава богу добре че не харесваме едни и същи неща, че сигурно униформени щяхме да ходим по улиците.
Но такива неща ме вбесяват, ще гледам аз на сайта ще се дигна да ходя до там, и реалността коренно различна.
За снимката не се сетих, ама ще си я запазя тая идея за друг случай.
А парцалки под път и над път, тъй че все ще намеря де да си похарча парите.

П.с. А за  Якето  за 100лв от 250 ми  естранно, редовно ги следях, щото вече спирам. Връхните им дрехи рядко са под 350лв и никога не правят намаление повече от 50%

# 358
Минах през ринга - в Н&м нЕма никой. Нищо намалено не ми хвана окото. Това, което търсих не беше, но ми трябваше и го купих.
Том Тailor 30 % на всичко (бях останала с впечатление, че е свършило това намаление, но явно не съм разбрала)
В Бенетон гледах детските - имаше доста якета и някои и други дрешки, но и пролетна колекция вече.

# 359
  • София

аман от глупости!  На теб Лагерфелд лично ли ти шие или на Илиянци ти е по-уютно? Това е един от малкото издържани магазини в Бя от всички гледни точки.  Дооооста ви е кисело гроздето!
Не. Не ми ги шие лично, но мога да го помоля да започне! Joy

Виж сега, ако на теб ти харесва дървените ламперии в магазина и това те кара да се чувстваш малко по-хай от обичайното- то, прекарвай повече време там, щом те радва! Grinning
Лично аз имам възможност да влизам по 5х месечно там, просто живея до Мола  Grinningи не ме притеснява да влизам там, съответно- не ме смайва обстановката. Свикнала съм да виждам много повече от това. Peace
За високомерното отношение на служителите, сгъващи вездесъщите скучни пуловери с хартия всеки път щом вляза, няма да коментирам Naughty. Предпочитам по-усмихнат и ведър и не толкова потиснат от работодателят си персонал!

В магазин на Масимо влязох за пръв път в Чавахир, ако ти говори нещо- първият най-голям мол на Балканите през 2006г в Истанбул, който навърши тогава точно 1 година от откриването си. Хора от групата, с която бяхме на екскурзията, ходеха там да пазаруват специално заради намаленията. Спомням си от центъра взехме специално такси за да го посетим и пазаруваме тогава там. Нашите спътници излизаха с пълни торби и кутии с обувки и ботуши от Масимото.
Естествено, реших, че аз също няма да съм по-назад и трябва и аз да се зарадвам с нещо Simple Smile. Е, да ама не! Дълбоко разочарована си останах и излязох и разбрах, че този магазин, никога, ама никога няма да бъде "моят" магазин. Насилвах се да си избера и харесам нещо- но няма нещо, което да оправдава парите си и да не съм го виждала в същият модел другаде. А аудиторията купуваща масово от там беше на средна възраст 60-65г. Възрастни господа и съпругите им. Wink

А ти си пазарувай със здраве щом ти харесва! Peace

Общи условия

Активация на акаунт