Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога ефективно да проследявам разпродажбите в магазини като ZARA, Bershka, Stradivarius и други?
Какви са впечатленията от намаленията в H&M?
Как мога да използвам ваучера си в Bershka?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога ефективно да проследявам разпродажбите в магазини като ZARA, Bershka, Stradivarius и други?
-
Какви са впечатленията от намаленията в H&M?
-
Как мога да използвам ваучера си в Bershka?
-
Има ли отстъпки в Bijou Brigitte?
-
Кога започват разпродажбите в ZARA?
)) Дано и за 8-ми март измислят някоя оферта при онлайн пазаруването например, защото в магазините не съм срещала такова нещо
Видях само март и ми се е приискало явно
Винаги е имало до сега, очаквам и тази година да има.
Просто ми е чудно, освен по случай 8-ми март, кога пак правиха намаления през годината.
В началото го имаше. но после сигурно решиха, че не им е изгодно. Може сега да ни изненадат, но нямам големи надежди.
Как си купувате дрехи без да мерите? Аз дори да си знам размера по дадена марка, някой път самия модел предразполага за друг номер. Или е просто въпрос на липса на време(да идете до мола).Честно казано не разбирам