Забременели след инвитро - тема 17

• 42 962
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Шмати, честито и тук. Много здраве и радост за малката кукла. На теб бързо възстановяване.

# 571
Шмати, честита радост! Да ти е здрава рожбата и много да те радва!

Бебе, готова ли си? Чакаме снахичката и ти пожелаваме спокойствие още малко остана.... Simple Smile всичко ще бъде наред! Прегръдки от нас! Hug bouquet

# 572
  • Живее на Луната
Шмати, честита радост, да ти е жива и здрава.
Данди, водих я при една фотографка Теодора, тя снима предимно новородени и наистина прави страхотни снимки. Доста се по измъчихме защото малката трябваше да спи, а тя се будеше често, но крайния резултат е страхотен. Може да разгледаш има сайт и фейсбук - pearl in the shell newborn photography

# 573
Шмати, честита дъщеричка, да расте здрава и щастлива, а на теб бързо възстановяване  bouquet

# 574
  • София
Честита рожба на мама Шмати! Жива и здрава да е малката!   bouquet
Белл, май пред на Сигридов кабинета имаше реклама на тази фотографка!? Ще я видя във ФБ и по-натам ще направим и ние фотосесия, но да оправим храненето, че всяко ни е час-час и половина.  Close
 Все се каня да те питам, но чаках да се съвземете с малката, как те изпусна този Сигридов с тая прееклампсия?
В тази връзка всеки път като хвана помпата и тегля една майна на Доктора, че ме подлъга с тва дребно бебе, което още няма сила са суче.  Twisted Evil
2 в 1, в София съм, но Франи е в Русе, а там нещо докторите са спрели развитие преди 30 год.  Sunglasses

# 575
Шмати, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава,и многооо да ви радва!
Бързо възстановяване!

Момчета,тези който сте ходили или все още ходите при др Михова,може ли да ми кажете при нея има ли прегледи между ФМ? Вчера бях на ЖК при др Димова,останах с добри впечатления от нея,но прегледа на бебка беше доста бързичък. И затова питам за др Михова дали може да се ходи поне един път в месеца,освен задължителните ФМ.

# 576
Честита рожба, Шмати Hug
Жива и здрава да ви е, а на теб бързо възстановяване  Simple Smile

# 577
Честито на мама Шмати! Да е жива и здрава малката принцеса, много радост и късмет да носи на цялото семейство! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 578
Честито на новата мама Simple Smile

Аз снощи вдигнах температура 38,7. Имам влажна кашлица и болка в гърлото. Пия парацетамол и чайчета. Мислих дали да ходя в спешното снощи, но според мъжа ми нямало смисъл. Температурата спадна вече.
В 14 седмица съм и последния ми преглед беше тази събота. Има доста да почакам до следващия...

# 579
От известно време вечер получавам нещо като задух/ може и от нерви да е/, дори в покой. Някоя от вас да е имала подобен проблем? Кръвно нормално, пулс нормален,чудя се дали пък няма връзка с бременността  newsm78

Нормално е, стига да не се стига до крайности. Ако се почувстваш зле, попитай лекаря си. В началото на бременността тези усещания си ги има. После май става още по-тегаво, когато плодът порастне и започне да притиска гръдния кош.

Честита рожба на Шмати !

# 580
Шмати, честита дъщеричка. Живи и здрави да сте всички.
Хайде, чакаме следващите две момичета - Бебе и Цвети. Стискаме палци.
Мимчо, можеш да кажеш на д-р Михова, че искаш по-често да ходиш при нея. Аз така и бях казала и тя ми казваше кога да ходя. Бях всеки месец на преглед.

# 581
Момичета помагайте, ужасно хрема ме е хванала,колкото от  носа ,толкова и сълзи. Знаете ли мога ли да ползвам някакви капки

# 582
  • Перник
KittyCatty, благодаря  Hug.
Момичета, някоя от вас с Хашимото и ходеща при Начев, моля да пише на лични, че имам нещо да питам да не спамим темата, благодаря.

# 583
  • България
Честита дъщеричка шмати  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug
Да ви е жива и здрава. Чакаме подробности, когато имаш възможност  bouquet

# 584
Шмати, честита рожбичка, да сте живи и здрави и по-скоро да се гушкате в къщи  Heart Eyes

Mim4oo, аз ходех всеки месец при доктор Михова, не съм я молила или нещо специално, просто след всеки преглед тя казваше - ще се видим следващият месец по това време и така се получаваше, че веднъж месечно при нея и веднъж на ЖК при Ташков и виждахме бебто на всеки 2 седмици. Прегледа струваше 40 лв. като всеки път оглеждаше важните неща на бебо + кръвотоци, води, плацента, малко по-набързо от ФМ, но пак доста подробно.

Общи условия

Активация на акаунт