Забременели след инвитро - тема 17

• 42 959
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Шмати честита дъщеричка! Да бъде много здрава bouquet
simonigracia аз от няколко дни съм така. Днес положението е по- добре. Слагам си капки Пиносол. Подходящи са за бременни. Пръскам си и морска вода и ям много мед и лимони. Гадната хрема продължи два дни и сега отшумява.
Сега ми се обадиха, че са ми готови изследванията от пренаталния тест : ще си имаме здраво момиченце  Praynig Най-после си отдъхвам и повече никога БХС няма да правя.

# 586
Относно хремата-аз не можех да се оправя с нищо друго и се принудих с капки. Имах муконазал и се пръсках с тях на 12 часа. Някъде четох, че можело. Може, не може-щях да откача без тях. Има капки, които са забранени, но има такива на които пише, че може по лекарско предписание.

# 587
честито на шмати за момата, да е жива и здрава! Simple Smile
аз да се похваля, че вчера ми беше последния преглед при д-р Стаменов в 11 г.с. и 5 дни, следващата седмица съм на ранна фетална морфология при д-р Михова и успях да запиша и ЖК при д-р Белкин. Сега съм в една чуденка: Стаменов ми каза да спирам лекарствата, аз му казах, че приемам фолиева к-на и утрогестан, за които ми потвърди да ги спра, но забравих да му кажа, че си бия и фраксипарин всяка вечер и сега се чудя за този фраксипарин, а имам хомозиготен генотип 4G/4G при изследване за тромбофилия/ newsm78
естествено, няма да правя нищо на своя глава и ще звъня в манипулационна да питам, но все пак да ви попитам на някой спирали ли са му фраксипарина заедно с другите лекарства, които приемаме в началните месеци? Rolling Eyes

# 588
Благодаря момичета ще пробвам само с физ.разтвор и мед и лимони, пък ако не помогне ще му мисля.

# 589
Naya фраксипарин ще ти остане докрая

# 590
  • София
Шмати, честита рожбичка! Живи и здрави да сте всички. bouquet

# 591
  • България
Naya фраксипарин ще ти остане докрая
Може по-натам да ти го разредят. Аз го редувам с аспирин,но може и до края така да остане. Все пак питай. Аз ако не бях питала , нямаше да ми кажат през вечер Peace Носи си и изследването за тромбофилия!

# 592
Честита дъщеричка, Шмати! Да сте здрави, силни и скоро да се гушкате в къщи! bouquet

# 593
Шмати, честита дъщеричка! Да е жива и здрава! На теб бързо възстановяване, чакаме те да кажеш с какви мерки се роди госпожицата, какво име избрахте и да разкажеш за раждането, ако имаш желание  bouquet

bon_boni, браво за хубавите резултати от пренаталния тест и честита мома  stork-girl

simonigracia, аз също бих препоръчала Стеримар. Ползвала съм го преди и съм доволна. Сега откакто съм бременна не ми се е налагало да го ползвам, но е само морска вода и знам, че няма проблем да се използва.

tsvety_t, bebe2015, вие сте следващите в списъка, момичета  Flutter Споделете как сте, готови ли сте с всичко?

Аз вече нямам търпение да завърша останалата подготовка за бебето, но знам че има доста време и не виждам смисъл отсега да пера, да монтирам коша в колата или пък да сглобявам количката  Crazy  Засега уж имам намерение да свърша тези неща като вляза в деветия месец, но дали ще издържа дотогава е съвсем друг въпрос  Laughing

# 594
Здравейте момичета и аз се нареждам в тази тема най-после.Късмет на всички.Искам да попитам за фраксипарина слагам го през вечер и го редувам с аспирин до коя седмица го слагахте ,аз съм 8 г.с и вече става нетърпимо ставам на буци подува се зачервено е и боли много.

# 595
Антеа, добре съм. Домакинствам, полежавам после пак си намирам какво да правя и така. Готова съм с всичко до най-малкити подробности. Нямам болки само дето коремът ми слезе вече много надолу.

Дивчо, как е зетят? Слушка ли? Кърмите ли се? Колики? Снахата е много, много кротка поне засега...

# 596
благодаря ви, момичета,
успях да се свържа с манипулационна, казаха ми да продължавам с фраксипарина до ранната ФМ и на нея щяло да се прецени дали да се прилага по-нататък и по какъв начин

# 597
  • Живее на Луната
Данди, и аз не знам защо Сигридов не ми обърна внимание че почнах да се подувам още в края на шести месец, а не е като да не му казвах всеки път. Посъветва ме да се движа повече и да не ям солено, но това не ме спаси от прееклсмсията. Малко съм му убедена за това, иначе бебето следеше много стриктно.
Катето също не суче и аз все съм на помпата. Първо беше малка и нямаше сили а сега я мързи. Иначе аз съм упорита и я мъча всеки ден на гърда но тя много малко успява да изяде. Лошото е че намалява кърмата така и много ме е яд.

# 598
  • На остров
Шмати честито  bouquet ! Бързо възстановяване и прекрасни дни у дома  Hug !

Бони супер за добрите резултати  bouquet и чесити панделки  Simple Smile !

Нежи аз съм с Хашимото  Simple Smile

# 599
  • Стара Загора
Честита дъщеря на мама Шмати. Здрава да расте и много радост да носи в къщи.
Бях на преглед миналата седмица (25г.с) и ми казаха че беба върви едра 750гр и трябва да внимавам с хапването. Вчера пуснах кръвна захар която е в норма,  което ме поуспокои че новогодишните баници и сладки не са толкова голямо прегрешение. Обаче миналата седмица след прегледа се прибрахме пеша в снега и поледицата. Вече цяла седмица имам болки при движение на свивките горе над бедрата и долната част на корема. Мислех че е мускулна треска от стягането- пазенето да не падна. Забелязвам че и таза ми като че ли бързо нараства тези дни. Имали ли сте такива болки в долната част на коремната стена от съкращаване на мускулите (при ставане от легло например)?  

Общи условия

Активация на акаунт