Таблети: ASUS vs. Huawei

• 8 486
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте  и честит празник.Не знам дали въпросът ми е за тук,но ще рискувам.Братовчедка ми има таблет Huawei MediaPad T1 7.0 Pro https://www.vivacom.bg/bg/residential/ustrojstva/tableti/tablet- … o.html#tab-prices,за който казва,че става.Реших и аз да си взема такъв,на мен ми трябва само за книги и влизане в интернет,така че не искам нещо засукано.Обаче се оказва,че този таблет го предлагат единствено във виваком,а аз не съм техен клиент.Затова пък от доста други места може да се закупи http://www.emag.bg/tablet-huawei-mediapad-t1-7-quad-core-1-2-ghz … 01w/pd/DS7243BBM/Въпросът ми е разликата между двата таблета  огромна ли е?Предполагам първият е по-добър,ама като го няма другаде.Дали вторият си струва?Благодаря.

Имат грешка в сайта на Виваком. Такъв таблет няма. Има без Pro в модела. На кутията на таблета на братовчетка ти какво пише?

# 16
Ами нейният е същият като този,който е от виваком,той от там е вземан.Пак ще попитам за името,но предполагам е същото.Но ако в действителност таблета се казва по друг начин,кофти няма как да се намери.Иначе той е 16ГБ,докато другия от втория линк е 8,и има разлика в камерите.Със сигурност има и други,но това на пръв поглед.

Последна редакция: пн, 02 май 2016, 22:17 от skofiild

# 17
И моя таблет е Asus,доволна съм.

# 18
Аз си купих преди 6 дена ASUS и не съм доволна!  Confused
Купих го понеже не ми се даваха много пари, а и ми хареса, че е 7 инча  Mr. Green Blush
Най големият проблем е, че имам проблем с интернета.  Rolling Eyes Ту имам интернет, ту почти изчезва.  ooooh! Днес консултантът в един магазин, след като видя таблета ми каза, че явно е дефектен и да съм го върнела или дала за ремонт. В магазина от който го купих някакъв многознайко започна да ми обяснява, че проблемът бил в интернета, а не в таблета. Да, но моят син с неговият таблет няма подобни проблеми  Rolling Eyes
Не знам какво ще правя - ще го връщам ли, ще го ремонтирам ли, но съм доста разочарована  Sad
Вторият проблем е резолюцията.
Иначе размерът определено ми харесва и на външен вид са го докарали, но заради характеристиките, а и заради проблема с интернета който аз имам, не бих го препоръчала!

Вчера си купих Samsung Galaxy Tab S2 и разликата между двата таблета е доста голяма.
При него нямам проблем с интернета и резолюцията е много по добра. Камерата също е много по хубава. Това за камерата според мен не е чак толкова важно, но интернетът и резолюцията не са за подценяване. Peace

Аз разбирам хората, които не биха искали да дадат много пари за таблет\компютър\телефон , но от моя опит мога да кажа, че накрая евтиното излиза доста скъпо и е по добре човек да изчака малко, а не да купува първото нещо, което му се е изпречило пред очите само защото е евтино.  Peace

Последна редакция: нд, 08 май 2016, 05:37 от B & C

# 19
От конкретните модели смятам, че Huawei e по-добрият, работи по-бързо, без лаг и забивания! ASUS също е много добра марка, не веднъж доказала се с качествени лаптопи, компютри и таблети! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт