По-бърз растеж на косата - тема 4

• 90 736
  • 720
  •   1
Отговори
# 165
Мното съм доволна он Тричуп ойл. Съживи ми косата и я омекоти. Ползвам го от месец и половина, в комбинация с хининова вода на Кокона.Смятам и че допринасят за засилен растеж.

# 166
  • в града на вечния купон
Здравейте. Хининовата вода дали не влияе на цвета на боядисана коса ?
изобщо няма  проблем
Аз ползвам  редовно,но няма ефект....

# 167
bebka_8 точно този не съм го ползвала. Ето този ползвах http://m.aliexpress.com/item/32231137252.html?productId=32231137252&productSubject=Mane-tail-arrow-n-classic-oil-fluffy-shampoo-conditioner-355ml-personal-care-2bottle-per-set-free&spm=2114.40010608.4.9.Tdqtmw&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail
шампоана и балсама. Не видях никакъв резутат, а и не мога да кажа, че ми правеше косата кой знае колко хубава. Отказах се от анималистичните продукти  Laughing
SINEOCKA_D как точно очакваш да ти се отрази на боядисаната коса?  newsm78 Тя се впръсква и се втрива в корените и скалпа и единственото отражение, което може да даде по отношение на боята е ако косата ти започне да расте по-бързо да се наложи да се боядисваш по-често.
Да попитам от олиото от амла има ли ефект?

Ще опитам и ще споделя Simple Smile Днес пристигна, ще си го поделим с колежка, че е 500 мл. С глас се смях в офиса на Еконт като си го взимах на описанието как точно се мие коня, според степента на замърсяване на козината хахахахах  bouquet

# 168
  • Sofia, Bulgaria
 Дано този да е хубав и да се хвалите после с гриви #Silly Пиши за резултати след като го пробвате  Peace
Аз в момента ползвам на Krauterhof шампоана и серума и се отразяват много добре на косата ми, но и мажа още 100 неща  Mr. Green Откъм растеж не мога да се похваля кой знае колко много.
Ani888 добре ме подсеща за тричуп олиото. Преди го бях ползвала, но не останах нещо впечатлена от вида на косата ми. Ще го извадя да го ползвам пак. Може сега като съм къносана по-добре да ми се отрази.

# 169
NoshtenYastreb,  ще ти помогне. Аз си слагам в корените и по дължините, като наблягам на връхчетата. Ако съм в настроение, мажа от вечерта, като слагам хавлиена кърпа на възглавницата и на сутринта измивам маслото. Ако нямам време, нанасям по същия начин, като слагам върху косата затоплена хавлиена кърпа и след час-два измивам:-)

# 170
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря, Ani888 bouquet
Ще пробвам да си увия главата и да я затопля. До сега само съм го мазала, без да затоплям.
Със сигурност няма да успея да спя с него, но ще престоя няколко часа.

# 171
  • в огледалото на живота

Да попитам от олиото от амла има ли ефект?
Зависи какъв ефект търсиш.
Аз ползвам такова на прах,както и брахми.
Скрит текст:
Добавям топла вода и рициново масло/или друго ЕМ/и си правя маска на главата минимум 2ч.

Определено косата ми живна;придоби блясък и лъскавина.За друго още е рано да обобщавам.
Ето и брахмито от същата серия:
Скрит текст:

# 172
  • Sofia, Bulgaria
~Dev~ мерси.
Аз доста тъпо съм си задала въпроса. Тази рецепта я четох в старите теми за къната, но аз вече имам купено ето това
http://www.zoya.bg/Масло-за-коса-с-амла-100-мл.4894?filters=_D0_ … _BC_D0_BB_D0_B0-s но миризмата му не ми пинася особено и се чудя има ли смисъл да се мъча да го ползвам. Търся общо подхранване на косата.

# 173
Маслото от амла мирише на... акита. Аз не го понасям, поне не самостоятелно. Преди две години, на майка го препоръчаха, за запазване цвета на косата, подхранване и превенция от побеляване. Е, не можахме да му издържим аромата. Вариант е, да се ползва м инимално количество от маслото, като обогатяване на друга маска, на маслена основа.

# 174
 HugАз пък така да го харесвам това масло от амла. Имайте предвид, че не омазнява като другите масла, бързо попива в скалпа и прави косата лъскава и мека. Освен това, лесно се отмива и прави скалпа леко сух след изсъхване. Мисля си, че момичетата със мазен скалп ще останат доволни от лекото засушаване. При мен провокира и по-дълго чист скалп и коса.
Определено е едно от моите масла Simple Smile  Hug

# 175
  • Sofia, Bulgaria
ani888 има нещо вярно за аромата, да.  Joy
Did-ko на мен също ми се отрази супер на косата. Има блясък, жизнена е,лъскава. Не усетих изсушаване на скалпа. А бе добре ми се отразява, но миризмата ...  Sick. Ще го преборя де и после ще си направя мое си  Party

# 176
  • в града на вечния купон
От къде  го купувате  това масло от амла?

# 177
NoshtenYastreb, можеш да капнеш някое етерично масълце за да смениш аромата. Мен не ми пречи ама аз и с такива адски смеси съм се клепала че.....
Моята косица си е перманентно суха и скалпът ми също и може би за това е по изсушаващо при мен.Забелязвам, че като го използвах 3 седмици на всяко миене косата ми се измърсяваше чак на 7-8 ден ( не омазняваше, а ставаше мръсна просто) вместо на 6-тия ден както си е при мен.

# 178
# 179
  • Somewhere far away
само със Спиди ли доставят от зоя? Sad

Общи условия

Активация на акаунт