По-бърз растеж на косата - тема 4

• 90 674
  • 720
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря ви за отзивите и съветите  Hug
lollytta ще го потърся този, който препоръчваш, ако не взимам този с хинин пък все ще го употребя  Peace
Чудя се дали да не пробвам и маската с желатин да си направя, да видя какъв ще е ефекта  Mr. Green
Някой пробвал ли я е? И дали ще има ефект ако вместо шампоан сложа балсам или маска за коса?

# 601
Аз с желатин искам да пробвам ,но нещо не мога да си я уцеля  hahaha

Откъснах си две листа алое дали мога да си омажа косата ?  Crazy

# 602
# 603
  • Sofia, Bulgaria
 Peace мерси Жана
лисичка ти какво не можеш да си нацелиш на маската?

# 604
  • ту тук, ту там
Алоето по принцип много изсушава, имай го предвид! Simple Smile

# 605
Ястребче, аз отговорих на Лисичката за алоето  Hug

Откъснах си две листа алое дали мога да си омажа косата ?  Crazy

Има специални измиващи балсами, които се ползват вместо шампоан, ама обикновен балсам, използван със същата цел, не знам дали ще стане, идея си нямам  Thinking
Освен да пробваш и да ни кажеш  Laughing Hug

# 606
  • Sofia, Bulgaria
Ооо извинявай.  bouquet
Аз имах предвид маската с желатин да я направя с балсам вместо шампоан. Laughing
С обикновен балсам съм пробвала по невнимание веднъж, обърках опаковките. Все едно не си бях мила косата изобщо  Naughty
съжалявам, че направих такъв мишмаш в темата  Peace Embarassed

# 607
Аз имах предвид маската с желатин да я направя с балсам вместо шампоан. Laughing
съжалявам, че направих такъв мишмаш в темата  Peace Embarassed
Joy
ще се разберем все някога, де  Hug
Ох, как обичам миш-маш, трябва да взема да си забъркам тия дни   Blush Laughing

# 608
Я, сега ме свенете, милички, как с балсам?
Мъчих се веднъж да смесвам желатина с маска и ми стана на топченца ама ситниии...ръсеше се като пърхот от косата Sick И вече с нищо не го смесвам освен с малко водичка Sad

# 609
  • Sofia, Bulgaria
Did-ko аз четох, че желатина се разтваря в топла вода и се оставя да престои така докато се разтвори напълно и чак след това се слага балсама.
Аз преди съм слагала в шампоана за миене без да правя маска и понеже не го чаках да набъбва като сипя желатина разбърквам и нагрявам със сешуара да се размекне съвсем и след това направо слагам на косата. Мисля и маската като я направя ако не ми се разтвори хубаво желатина пак със сешуара да го нагрея  Laughing

# 610
Благодаря ви  bouquet

Нощен ястреб , става ми на гранули този желатин и се отказах  hahaha

# 611
  • Sofia, Bulgaria
Ако ти се занимава пробвай със сешоара да го разтопиш. Аз бях много доволна като си го слагах в шампоана, а сега ще пробвам и маската.

# 612
Ако ти се занимава пробвай със сешоара да го разтопиш. Аз бях много доволна като си го слагах в шампоана, а сега ще пробвам и маската.
Благодаря ,може да се пробвам през уикенда.  Hug

# 613
  • sofiq
Ще ме светнете ли моля какъв е ефекта на желатина върху косата?

# 614
Много съм доволна от следната маска: Желтък, мед, капки арганово масло и какъвто балсам имате. Минимум четири часа. Косата придобива блясък. Също много ефективно е и последната вода, с която се изплаква косата да бъде отвара от коприва. Тогава няма никаква нужда от балсам и косата става прекрасна. Гъстата и хубава коса е природна даденост, също като бюста. Или го имаш или не.

Общи условия

Активация на акаунт