По-бърз растеж на косата - тема 4

• 90 668
  • 720
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia, Bulgaria
Ооооооооо лисичка чакам те с нетърпение да споделиш после  Peace. Би терябвало да подрежда, като четох какво значи ламиниране на коса точно това пишеше.
Ето снимка на ламинирана коса

Ама дали точно така изглежда наистина…  newsm78

# 631
Уха ,то това сигурно при фризьор е правено.
Аз чакам да се стопли вода в бойлера ,та може да си отвися повече от час  Whistling , досега нагрявах със сешоара да видим после какво ще стане , хи-хи.

# 632
При фризьор ще да е Wink аз ходих веднъж, ама косата ми стана такъв праз след процедурата, че се измих веднага щом се прибрах  Mr. Green

# 633
  • Sofia, Bulgaria
Е то 100% е при фризьор, аз и не съм го качила с идеята, че е правено в домашни условия. лисичка ще каже как става в домашни условия. Аз събота ще си нравя маската.
Просто се чудех дали при истинското ламиниране наистина ли така стои косата.
Poliiii и при теб ли беше толкова осезаема промяната? И още нещо, това ламиниране само едно измиване ли трае или ти си се измила веднага, просто за да намалиш ефекта му?

# 634
Така направих аз и да си кажа - много съм доволна ,косата наистина е подредена и се усеща много плътна Heart Eyes
Няма ги и тези хвърчащите ми краища Grinning

Определено за жълти стотинки си заслужава тази маска ,чудя се колко ли често може да се прилага ?

# 635
  • Sofia, Bulgaria
Страхотно. Много се радвам, че при теб има ефект, лисичка. Hug Относно честотата и аз никъде не съм срещала препоръка колко често може да се прави. Според мен по косата си ще усетиш кога отново ще има нужда от нея. Може да правиш "поддръжка" с желатин в шамооана за миене.
А ти как я направи маската с шампоан или с балсам/маска?
Мен малко ме притеснява да стоя с шампоан на главата толкова време. Въпреки, че съм правила маската с вит. С и шапоан за сваляне на цвета, ама то там идеята не е,че правиш нещо полезно за косата си, а че правиш най-малко вредното.

# 636
Нощен ястреб ,  Hug
Да, много ми хареса.
Аз я направих с маска на леко влажна коса ,после със сешоара около 10 мин , като на косата сложих фолио и отгоре хавлиена кърпа и така.

Да,ще гледам често да я правя ,поне веднъж седмично , заслужава си  Peace

# 637
  • Sofia, Bulgaria
Ох да, ти даже беше показала маската, с която ще го правиш. много съм разсеяна напоследък Tired.
Ще се желатинирам и аз в събота Mr. Green Мисля, че решението ти за веднъж седмично е много добро и в съчетание с останалите грижи, май скоро всички ще се хвалим с гриви  #Silly

# 638
Ами осезаемо е, защото съм с къдрава коса, а самото ламининиране представляваше изправяне с преса, която вкарва продукта в косъма и уж не трябвало да я мия 3дни, за да се задържи де/"ефекта"  Grinning ноо нямаше начин да ходя три дни така.

# 639
  • Sofia, Bulgaria
Poliii мерси за отговорът. Hug Явно е с нещо като терапевтична преса, процедурата. Аз питах от чисто любопитство дали ефекта е като на снимките.
Аз намерих инфо за честотата на маската ето тук http://stanislava-natural-beauty.blogspot.bg/2013/10/blog-post.html Пише, че трябвало веднъж на 3-4 седмици, но момичето я правило всяка седмица. Аз си мисля, че всяка коса индивидуално ще си покаже колко често ще има нужда, в зависимост от състоянието й, замърсеността на средата, честотата на миене и др. фактори.  Peace

# 640
А не остават ли разни бели неща по косата? Аз имам някакъв спомен, че съм си правила преди години, но едва го отмих  newsm78

# 641
  • Sofia, Bulgaria
Аз засега само в шампоана съм добавяла и никога не ми е оставало нищо бяло в косата. Да не би да не си разтворила хубаво желатина?

# 642
Възможно е..а в шампоана как точно? И какво констатирахте-сваля ли боя  Simple Smile

# 643
При мен всичко се отми нормално.За цвета не мога да кажа ,тъй като не се боядисвам.
Нощен ястреб ,и аз всяка седмица замислям да  я използвам ,пък фа видим. Hug

# 644
  • Sofia, Bulgaria
Ами принципа е същият, само че разтварям желатина направо в шампоана и за да се разтвори по-добре нагрявам със сешоар  Laughing след това си мия косата като с нормален шампоан, в смисъл, че не държа на глвата като маска.
Относно боята на мен от веднъж не ми я свали. Мисля, че не би трябвало да има свалящ ефект, ако наистина действа като ламиниране на косата и ако е вярно, че ламинирането запазвало цвета.  Peace
В събота като направя маската ще обърна специално внимание на цвета и ще споделя. (С червена коса съм и си личи дори и малко да падне от цвета)
лисичка след твоят отзив май и аз всяка събота ще я правя Grinning

Общи условия

Активация на акаунт