По-бърз растеж на косата - тема 4

• 90 647
  • 720
  •   1
Отговори
# 645
Аз така по-напред бях шибнала едно масло от жожоба при желатина  Joy
Какво ме прихвана не знам...И то се пресече  ама спира ли ме това smile3508
Няма да ви обяснявам как стоях 1 час намазана с туй нещо и как се ръсеше от където мина smile3521
Трай   бабо за хубост!  Mr. Green

# 646
Нощен ястреб , ще чакам и ти да дадеш отзиви  Hug

Дид-ко  hahaha

# 647
Ох, ми добре, освен и аз да пробвам с желатина, ама само после да не мога да го отмия, ще ви викам всички ястреби, лисички и т.н. да ме пощите  Laughing

# 648
Според мен добре се измива , аз сложих маската по дължините и далеч от корените  Peace

# 649
  • Sofia, Bulgaria
Poliiii събери ни цялата менажерия да помагаме  Joy
Did-ko много се смях как си ръсила  Joy. Между другото и аз се чудех дали не може да се сложи масло в маската, ма явно се пресича.
Задължително в събота ще се отчитам  Flutter

# 650
Здравейте, понеже преди време бях много доволна от лосиона на Себорал с чемерика, но го развалиха естествено  Laughing, та намерих един подобен, но на марката Христина. Въпросът ми е къде из Варна се продава марката, освен Елитис?  Hug
имат и шампоан за растеж и него съм го заплюла!

# 651
  • Бургас
Ееейййй, ама как само ме запалихте с тоз желатин в шампоан, ако знаете  #Crazy
Май и аз ще ръся пакетче желатин в някой от шампоаните,пък каквото стане  Hug Thinking

# 652
  • Sofia, Bulgaria
lollytta няма как да ти помогна за Варна. А как се казва този спрей? Аз от себорала засега съм доволна, но преди не съм го ползвала и не мога да направя сравнение.
karzz пробвай първо с количество за едно миене, ако не ти хареса ефекта да не си хвърляш целия шапоан.  Peace
Голяма мания ще се окаже този желатин  Joy

# 653
Тъкмо щях да пиша да пробвате с евтин шампоан, поне да не ви е яд после ако се наложи да го изхвърлите  Mr. Green hahaha

# 654
http://www.kozmetikahristina.com/bg/herbal-concentrate-seborrhea-and-hair-loss/ това е лосиона на Христина. А за този желатин аз имам много лоши спомени,не можах да се измия цяла седмица  Mr. Green

# 655
  • волно калдъръмче
Току-що пробвах желатина. Ефектът е ВАВ Crazy

Разтворих 1 с.л. желатин с 3 с.л. гореща вода. След като се разтвори добре, го смесих с балсама. Наложи се да добавя още малко вода, защото започна да се желира, преди да се е разтопил. После се измих с конския шампоан веднъж. При второто нанасяна на шампоана добавих и малко от желатиновата смес. Изчаках около минута и изплакнах. Сложих останалата част от балсама с желатин и веднага изплакнах. Да си призная, пищисах се, защото косата ми стана твърда, започна да скърца, да се заплита и си помислих, че съм направила голяма грешка, като не съм разредила желатина повече. Още при влажна коса се вижда ефектът. Всеки кичур е повдигнат, а косата стои по-плътна. Реших да си я оформя както обикновено (термозащита, четка и сешоар). Мислех, че ще падне голямо дърпане, но останах много приятно изненадана. Косата ми е подредена и с обем без допълнителните стилизанти, които използвам обикновено  Flutter

Ще видя как ще се държи днес и утре и ще пиша пак.

# 656
Заформяме се доста доволна група от желатина значи  bouquet

# 657
  • sofiq
Момичета аз отново се ядосах на майта коса....полагам какви ли не ежеседмични грижи и на нищо не прилича #Cussing out.Решила съм да я отрежа с поне 15-тина см....отново и после сигурно пак по познатия път....грижи...израстване и пак никакъв видим резултатто аман от пиене на добавки,мазане с масла,яйца заленчуци,плодове ....купуване на куп продукти....маса пари наливам в тия пет косъма и накрая пак да слушам коментари "Ама много ти е слаба косата" ; "Ама ти маски правиш ли и "; и т.н.

# 658
  • София
Имам нужда от спешна помощ, момичета! Със синапено масло на главата съм, купих си желатин, разтворих го 1:3 с.л вода и после го изсипах в чисто нов шампоан. След това под гореща вода държах шишенцето с шампоана доста време, въртях го. Дали се е разтопил и е годен за употреба вече? Как го ползвате точно? Тъй като се мия и с шампоан с Шилажит мумио, кое да слагам първо?  newsm78

Помагайте бързо, че трябва да се мия  Joy

# 659
  • Стара Загора
Ами осезаемо е, защото съм с къдрава коса, а самото ламининиране представляваше изправяне с преса, която вкарва продукта в косъма и уж не трябвало да я мия 3дни, за да се задържи де/"ефекта"  Grinning ноо нямаше начин да ходя три дни така.

Ходила съм на ламиниране на коса - фризьорката не използва преса, а само ми намаза косата със смес и престоях с шапка и кърпа около 15 минути. Използвах преди време изсветляващото желе на Лореал и мисля, че от него страшно много ми се увреди част от косата и затова ефектът от ламинирането не се вижда навсякъде.

Иначе и мен зарибихте с този желатин, ще пробвам скоро.

Общи условия

Активация на акаунт