По-бърз растеж на косата - тема 4

• 90 665
  • 720
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Имам нужда от спешна помощ, момичета! Със синапено масло на главата съм, купих си желатин, разтворих го 1:3 с.л вода и после го изсипах в чисто нов шампоан. След това под гореща вода държах шишенцето с шампоана доста време, въртях го. Дали се е разтопил и е годен за употреба вече? Как го ползвате точно? Тъй като се мия и с шампоан с Шилажит мумио, кое да слагам първо?  newsm78

Помагайте бързо, че трябва да се мия  Joy

И ще има ли проблем след шампоана с желатин да сложа маска за коса?  newsm78

# 661
  • Sofia, Bulgaria
Имам нужда от спешна помощ, момичета! Със синапено масло на главата съм, купих си желатин, разтворих го 1:3 с.л вода и после го изсипах в чисто нов шампоан. След това под гореща вода държах шишенцето с шампоана доста време, въртях го. Дали се е разтопил и е годен за употреба вече? Как го ползвате точно? Тъй като се мия и с шампоан с Шилажит мумио, кое да слагам първо?  newsm78

Помагайте бързо, че трябва да се мия  Joy

И ще има ли проблем след шампоана с желатин да сложа маска за коса?  newsm78

Аз салагам съвсем малко количество в дозата шампоан за миене. Изсипи си дозичката за миене в някаква купичка и ако няма топчета е готов за употреба, ако има загрей със сешоара, за да се доразтопи. За балсам/маска след шампоан с желатин няма проблем аз винаги си слагам. Относно шилажит не ползвам и не мога да те посъветвам. Според мен на миене ползвай само едно от двете.  Peace
ted. не се връзвай на такива изказвания. Не може всички да сме с лъвски гриви. Все пак колкото природата ни е дала толкова.  Hug не съжалвай за отрязаната коса. Аз моята преди седмица я отрязах с повече от педя и сега ми е до раменете. По-важно е да е здрава и да изглежда добре отколкото дълга  Flutter
На мен и днес не ми остана време да си направя маската с желатин  Tired Но мисля да се омажа с масла да спя и утре ще я направя и ще споделя.
Радвам се, че има толкова доволни  bouquet
Edit: lollytta мерси за линка, ще си го купя и него. Само него го нямам май  Laughing

# 662
Малко извън темата за масла, но като сте на море ползвате ли слънцезащитен продукт за коса? Ако да, какъв е? Заминавам след 5 дни и още се чудя какво да взема, защото косата ми става като метла...  ooooh!
Извинявам се за off topic-a.

# 663
  • Sofia, Bulgaria
pandishpandichka полазвала съм на лореал слъцезащитната серия Loreal Professionnel Solar Sublime и не е лоша. Една приятелка ползваше кокосово масло и беше също много доволна.  Peace

# 664
NoshtenYastreb, мерси  bouquet ще погледана спрея на Лореал, ако не пък ще си взема кокосово масло. Simple Smile

# 665
  • Бургас
Тъкмо щях да пиша да пробвате с евтин шампоан, поне да не ви е яд после ако се наложи да го изхвърлите  Mr. Green hahaha
Нощен ястреб  Hug , ако не ми хареса,ще го пробутам на мм  Laughing

# 666
После ще можеш само да му завиждаш на ТМ  hahaha Wink

# 667
Момичета ,вчера понеже се разчистих и реших пак да се омажа с желатин ,но тозипът действам на чиста и влажна коса , резултатът ми допадна много повече  Heart Eyes
Става една от любимите ми грижи за коса.

И да почерпя днес имам имен ден :

Скрит текст:

# 668
Честит Имен Ден, Лис  bouquet Hug
И на всички други именнички в темичката ни  Hug
Живи и здрави, обичани и дългокоси  Heart Eyes

# 669
  • София
Не знам от синапено ли масло или от желатина, но косата ми вчера стана прекрасна. Мека, гладка, лъскава. И все повече расте  bouquet

# 670
Здравейте! Мога ли да попитам от къде мога да си намеря червената маска за коса на миосотис и също кой точно конски шампоан използвате-прочетох за няколко марки такъв.

# 671
  • волно калдъръмче
Честит имен ден, малката лисичка!

Миосотис има в Елитис. А шампоанът е Дермокан

# 672
  • Sofia, Bulgaria
Честит имен ден лисичка Hug bouquet
Най-после и аз да направя маската  Heart Eyes много съм доволна
Почерпвам и аз набързо и изчезвам, че празника ни е довен, майка ми има
Скрит текст:

Весел празник на всички празнуващи  Party

# 673
         Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак...
    Здравейте, дами. Я, кажете какъв желатин ползвате, че и аз да се омацам с него.
 Много са ви зарибяващи грижите за гривите, ще ви следвам.

Честит празник на цветята!

# 674
  • волно калдъръмче
Докладвам за протокола:
Обикновено на втория ден след измиването косата ми е намачкана и трудно се поддава на оформяне. Много отслабна и се разреди заради системни третирания с бои и преси. Въпреки че предния ден съм ѝ слагала стилизант за обем, хубавата форма вече е само един приятен спомен. Това е и причината да я държа вързана. След желатина пак се намачка, но този път беше много по-лесно да я вкарам в ред. По-бавно се омазнява, стои здрава и не се заплита. Във възторг съм от желатиновата терапия. Косата ми е плътна, тежка и с обем - същата, каквато имах на 20 години.

Общи условия

Активация на акаунт