По-бърз растеж на косата - тема 4

• 90 632
  • 720
  •   1
Отговори
# 675
         Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак...
    Здравейте, дами. Я, кажете какъв желатин ползвате, че и аз да се омацам с него.
 Много са ви зарибяващи грижите за гривите, ще ви следвам.

Честит празник на цветята!

И на мен ми стана интересно за този желатин. Simple Smile

# 676
Честит празник на Всички цветенца в темичката Hug
Айде и аз в кюпа - мих с протеинов ш-н и се омазах с 2п. желатин разтворен във вода, а отгоре леко омазах с протеинова маска. Стоях 30 мин. (някъде четох, че е достатъчно) и изплакнах обилно. След това само кремче за връхчетата и кремче за сушене. Резултат - полирана, лъскава коса без фризи, гладка от корен до връхчетата. Охх, не съм я правила тая маска от миналото лято. Забравила съм колко е прекрасен резултата Heart Eyes Особено сега дето всичко ми стърчи по скалпа, и все ми е фризи косата. Желатина я укротява някак.... Peace
Много съм доволна, момичета, благодаря, че ми я припомнихте bouquet

# 677
  • Бургас
Такааа,дали съм разбрала правилно  newsm78 ще  питам пак  Embarassed
Пък и на другите момичета да им се разясни  Hug
1. Има ли значение в какъв шампоан ще се разтвори желатина?
2. Колко пакетчета желатин се слагат,коя марка препоръчвате?
3. Желатина се слага директно в шампоана и се награвя със сешоара за да се разтвори добре.Ще трябва и да престои малко време предполагам,преди да се измие косата с него?
4. Може да се използва и балсам след това,нали?

Май друго не се сещам  Embarassed за сега поне  Crazy

А и да попита,за конския шампоан Дермокан,на каква цена е?

# 678
  • Sofia, Bulgaria
1. Има ли значение в какъв шампоан ще се разтвори желатина? Не
2. Колко пакетчета желатин се слагат,коя марка препоръчвате? пишеше една пълна ч.л. на опаковка шапоан, но не беше уточнено колко мл. да е шампоана.  Аз лично си слагам всеки път в дозата за миене на върха на ч.л.
3. Желатина се слага директно в шампоана и се награвя със сешоара за да се разтвори добре.Ще трябва и да престои малко време предполагам,преди да се измие косата с него?разтварям дирекно в шапоана, като бъркам, оставям да престои колкото време имам и ако не се е разтворил нагрявам със сешоар
4. Може да се използва и балсам след това,нали? може маска или балсам без проблем. Аз задължително всеки път си слагам

Благодаря за пожеланията Hug
Само да кажа, че това с нагряването на желатина в шампоана със сешоар аз съм си го измислила, не съм го чела някъде. Да не подведа някой  Peace

# 679
Честит имен ден, малката лисичка!

Миосотис има в Елитис. А шампоанът е Дермокан
Благодаря Simple Smile А желатин само в шампоан или маска се слага или може само разтворен желатин във вода след шампоан?

# 680
  • Sofia, Bulgaria
sarnichkata някъде бях, чела и без маската/балсама да се прави, като съотношението беше същото (1 с.л. желатин, 3 с.л.вода), но не знам дали няма да е трудно да се разнесе. Ако пробваш сподели.
Искам да питам има ли доволни от Дермокан. Аз преди съм ползвала този http://www.drsfostersmith.com/images/Categoryimages/normal/p-294 … 39502-shampoo.jpg и хич не бях доволна.

# 681
  • Бургас
NoshtenYastreb  newsm51

# 682
sarnichkata някъде бях, чела и без маската/балсама да се прави, като съотношението беше същото (1 с.л. желатин, 3 с.л.вода), но не знам дали няма да е трудно да се разнесе. Ако пробваш сподели.
Искам да питам има ли доволни от Дермокан. Аз преди съм ползвала този http://www.drsfostersmith.com/images/Categoryimages/normal/p-294 … 39502-shampoo.jpg и хич не бях доволна.
Без маска също става но трябва бързо да се нанася, че се втвърдява много бързо желатина и лепне ужасно.  Peace

# 683
  • ту тук, ту там
За Дермокан няколко души споделихме, че сме доволни. Аз го купувам за 15 лв/500 мл. Литърът беше 25 лв май.

# 684
1. Има ли значение в какъв шампоан ще се разтвори желатина? Не
2. Колко пакетчета желатин се слагат,коя марка препоръчвате? пишеше една пълна ч.л. на опаковка шапоан, но не беше уточнено колко мл. да е шампоана.  Аз лично си слагам всеки път в дозата за миене на върха на ч.л.
3. Желатина се слага директно в шампоана и се награвя със сешоара за да се разтвори добре.Ще трябва и да престои малко време предполагам,преди да се измие косата с него?разтварям дирекно в шапоана, като бъркам, оставям да престои колкото време имам и ако не се е разтворил нагрявам със сешоар
4. Може да се използва и балсам след това,нали? може маска или балсам без проблем. Аз задължително всеки път си слагам

Благодаря за пожеланията Hug
Само да кажа, че това с нагряването на желатина в шампоана със сешоар аз съм си го измислила, не съм го чела някъде. Да не подведа някой  Peace
Аз в два пръста шампоан люснах половин пакетче желатин от 10 гр. Предполагам, че това количество ще ми стигне за още 4-5 пъти. Желатина си го разтворих като потопих шишето в една кофичка с гореща вода. Лесно се отми, обем кой знае какъв не забелязах. Ще си изразходвам забърканата смес и после ще пробвам с маска  Grinning

# 685
Аз желатин в шампоан не съм ползвала.

Ползвам го само като маска и много ми допада.

Благодаря за пожеланията  Hug

NoshtenYastreb ,честито и на вас  bouquet

# 686
Честит понеделник, желатинови красавици  Hug
След вчерашното мазане днес една тежка, подвижна, гъвкава косаааа  Crazy и гладкааа... Охх, не мога да спра да я пипам и да се оглеждам ( скоро ще напукам огледалото от красотЪ  Twisted Evil )
Върти ми се в главата...да ползвам желатина на всяко миене лиии... Thinking Ми искам постоянно такваз коса и туй-то  newsm47

# 687
Дид-ко ,хихи , и аз като теб се чувствам и искам постоянно да го ползвам ,но не знам ,хихи  Hug

Иначе аз ползвам обикновен желатин :

# 688
  • Sofia, Bulgaria
 Laughing аз също се чудя колко често да се мия с шампоан с желатин. За сега маската съм решила веднъж в седмицата да я правя.
Като съм се мила с желатинов шампоан на мен също косата ми става тежка, подредена и лъскава и има лек обем в корените, а по принцип много трудно и придавам обем в корените.  #Silly

# 689
NoshtenYastreb, Лисичка, мисля да пробвам 2-3 поредни миенета с такава маска да видя дали резултата ще е същия. Подозирам, че може и да ми пресуши косата ( връхчетата ми са чувствителни)
И понеже до сега все с протеинов ш-н съм ползвала ще опитам и с хидратиращ - да видя има ли разлика.
Слагам маска, че после лесно се отмива желатина. Мила съм се и само от желатин разтворен във вода- отмива се де ама 20 мин. вися с глава на долу под душа

Общи условия

Активация на акаунт