По-бърз растеж на косата - тема 4

• 90 635
  • 720
  •   1
Отговори
# 690
  • софия
Здравейте! Мога ли да попитам от къде мога да си намеря червената маска за коса на миосотис и също кой точно конски шампоан използвате-прочетох за няколко марки такъв.
И аз съм с Дермокан -редичък е доста,не ми харесва и на мирис ,но пък от 3 седмици наблюдавам отслабване на косопада и доста по лъскава коса.
Ще пробвам и желатина,пък да видим.

# 691
Здравейте момичета Simple Smile

Искам да си сгъстя косата, много е тънка, а след ражданията още повече. Споделете, ако нещо ви е помогнало bouquet

# 692
  • София

Искам да си сгъстя косата, много е тънка, а след ражданията още повече. Споделете, ако нещо ви е помогнало bouquet
Маслото от синапено семе. Peace

# 693
  • Sofia, Bulgaria

Маслото от синапено семе. Peace
Подкрепям напълно. Както и рициново масло също и най-вече важен е мсажа докато втриваш. От хининова вода също ми расте бебешка косичка може и нея да пробваш.  Peace
zibet13 не съм го пробвала. А какъв е положителнит ефект при теб- сгъстяване, спиране на косопад, растеж?

# 694
  • Karlovo
NoshtenYastreb как използваш хининовата вода ? Впръскваш я след къпане или масаж преди къпане ?

# 695
  • Sofia, Bulgaria
След къпане впръсквам и масажирам. С маслата също масажирам. Може и да ги комбинираш преди къпане маслена маска с масаж и след къпане хининова вода. Ако косопада ти продължава комбинирай с шампоан срещу косопад.

# 696
  • Бургас
Охххх,момичета,стана ми любопитно да ви видя буйните гриви  Hug Crazy
Благодаря ви за всички съвети,които давате.
Ще се запася и с рициново масло,и със синапено семе,а също и с хининова вода и се започва с голямото мазане и миене с желатин  #Crazy Hug

# 697
Благодаря, момичета Hug

А някакви прпорции има ли за маслата, семената?

# 698
  • sofiq

Искам да питам има ли доволни от Дермокан. Аз преди съм ползвала този

Аз го ползвам от скоро....категорично не е подходящ за отмиване на маслени маски след три измивания косата си остава мазна ConfusedЗа измиване без да съм нанасяла маска пак трябвай две нанасяния,консистенцията му е много редичка и го пресипах в шише с дозаторче иначе се исипва и отива в канала голямо количество.

Като цяло засега не виждам никаква разлика в положителна насока ,но ще си го ползвам и ще му дам шанс да ми хареса Peace

# 699
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря, момичета Hug

Ти за кои семена питаш? Пропорции за маслата ако ги смесваш на око и сама ще си уцелиш за твоята коса кой е най-добрият вариант. Аз лично рядко смесвам ползвам ги чисти рициновото само в корените и надолу някое друго. Ако искаш да ползваш рициново за цялата коса задължително го смеси, защото е много гъсто.

ted. мерси за инфото за Дермокан. Май приключих тотално с животинските шампоани  Laughing само тоя на котката не съм ползвала  Joy

karzz ти хубаво искаш да видиш буйни гриви, но аз моята преди 2 седмици я отрязах с повече от педя и половина и сега ми е до раменете Whistling

Скрит текст:
Преди

Сега

# 700
Благодаря, момичета Hug

Ти за кои семена питаш? Пропорции за маслата ако ги смесваш на око и сама ще си уцелиш за твоята коса кой е най-добрият вариант. Аз лично рядко смесвам ползвам ги чисти рициновото само в корените и надолу някое друго. Ако искаш да ползваш рициново за цялата коса задължително го смеси, защото е много гъсто.

Моя е грешката- масло от синапено семе Embarassed Значи и аз ще слагам в корените, че и без това ми се омазнява бързо косата.
Честита ти нова прическа Hug

# 701
  • Велико Търново
Нощен ястреб, късата прическа много ти отива Flutter

# 702
И аз те харесвам повече с новата прическа  Wink

# 703
NoshtenYastreb честита прическа. така наистина ти е доста освежено!

# 704
Момичета, прочетох последните няколко страници, в които сте писали за желатина, много полезна информация. Но искам да попитам в какво съотношение с вода да разтворя желатин на листа, и колко листа да ползвам за една маска. Само такъв намерих в магазина, и сега се чудя какво да го правя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт