Режимите на Ипократис - тема 15

• 119 468
  • 775
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Без добавена захар, но с извлечена от плодовете само захар. Сигурно е различен начина на усвояване, ама аз предпочитам да хапна една кайсия повече, отколкото една чаша сок.

За мен разликата е, че в корите на плодовете има фибри, а те са полезни. Аз също предпочитам плод пред сок.  Flutter

# 376
Здравейте, ипократки Simple Smile

Днес ми е ден 17 и съм 3 кг. надолу, които свалих още миналата седмица. След това не съм мръднала. Това не ме притеснява особено, защото общо исках да сваля 4 кг., пък и не съм много стриктна напоследък.

Писах на Ипократис веднъж, отговори ми някаква дама от екипа му и в общи линии ме остави в тъмното. Питах с какво мога да заменя киноата и тиквичките, тъй като ще пътувам в провинцията и няма да мога да си ги набавя, тя ми отговори, че пътуванията са нещо нормално  Crazy и да не се притеснявам, да хапна нещо подобно. За това и аз щях да се сетя Simple Smile

Иначе съм доволна, най-вече, че ограничих сладкото, което ми беше голям проблем преди.

Поздрави!

За киноата и аз попитах . Отговориха ми , че мога да заменя с нахут . Има консерви със сварен такъв и на една салата с пресен лук , зехтин и лимонов сок  ще е супер !

# 377
Здравейте,днес ми е 4-ти ден от началото на режима.Свалила съм 3.300кг.,чувствам се много добре,интересното е,че не изпитвам глад,само вечер малко ми пристъргва корема.Продължавам напред😀

# 378
  • София-Младост
Здравейте,днес ми е 4-ти ден от началото на режима.Свалила съм 3.300кг.,чувствам се много добре,интересното е,че не изпитвам глад,само вечер малко ми пристъргва корема.Продължавам напред😀
Ти направо препускаш надолу Simple Smile
И на мен не ми казват заменки, освен че месото може да се замени с месо и зеленчука с друг;) В диетата на Руми Илиева обаче пък изобилстваше от такива, така че и това не си е работа  Mr. Green
Учудваме обаче, че имам дни  които яденете е доста, а днес на обяд трябва да се задоволя с 300г домати, което си е 1 такъв и 100 г извара... Crazy
Сутринта обаче кантара ми се усмихна.Днес си купих фреш...като дава що пък не, но не прекалявам, само в краен случай.
Хубав ден, момичета!

# 379
А, ти си направо добре, моите 300 гр, домати вървяха само с 50 гр. извара Simple Smile И 300 грама грах и той с толкова извара Simple Smile

# 380
  • Berlin
Записче. 😄 Шегувам се, аз си взех един тримесечен режим от сайта, исках да видя какво представлява и в понеделник го започвам всъщност. Мааалко се изненадах от (според мен) мини количествата храна на ден, надявам се да не умирам от глад вечер. Ще се постарая да следвам режима, хубаво е, че имам разписание за всеки ден и за всяко ядене.

# 381
Аз пък съм на 4 ти ден от едномесечен курс . Грамажите са ми малки , дори зеленчуците са по 100гр. Не мога да излъжа , че не съм гладна ...ама пък се издържа . Поне за момента .

# 382
Ти направо препускаш надолу Simple Smile
И на мен не ми казват заменки, освен че месото може да се замени с месо и зеленчука с друг;) В диетата на Руми Илиева обаче пък изобилстваше от такива, така че и това не си е работа  Mr. Green
Учудваме обаче, че имам дни  които яденете е доста, а днес на обяд трябва да се задоволя с 300г домати, което си е 1 такъв и 100 г извара... Crazy
Сутринта обаче кантара ми се усмихна.Днес си купих фреш...като дава що пък не, но не прекалявам, само в краен случай.
Хубав ден, момичета!

Ехааа , това е направо превъзходно ! На мен ми писаха , че свалянето ще бъде по 1-1,5кг на седмица .

# 383
Здравейте, някой от вас бил ли е на режим, в който пържите няколко дни се яде по- малко следващите повече... споделете за резултати Simple Smile при мен нещата са мноого бавни, свалям по килограм на месец средно ... но мога да кажа,че свалям последни килограми ... и все пак много бавно Simple Smile

# 384
Последните кг. най-трудно падат.
Не се отчайвай.

# 385
Добро утро Simple SmileДнес съм с още 700гр. надолу,аз винаги така бързо свалям в началото,после има застой,ще видим какъв ще е крайния резултат.Засега нямам нито едно прегрешение,спазвам абсолютно стриктно,количествата ги меря до грам.Хубав,режимен ден на всички bouquet

# 386
Ден 19, общо 3,5 кг надолу, много добро общо състояние. Чувствам се отлично, явно свикнах на количествата и се справям даже и на око (после измервам на кантар и съм точна до грам) Grinning Едно нещо само ме дразни - когато питам за замяна на продукт (в случая варени яйца), някаква дама от екипа ми отговори, че затова е режим, за да се спазва и е редно от предния ден да си приготвим храната, за да не изпадаме в такива ситуации. Много се ядосах, наистина. Аз съм стриктен човек и не обичам да нарушавам обещания или режим, а тя един вид ми каза да си намеря яйца на всяка цена, за да не се отклонявам. Е, намерих си след обиколка из града, ама беше тъпо цялото това изказване.
Фрешове не пия, ям плодовете цели, гледам да спазя грамажа.
Влязох си в стари дънки, което е стимулиращо и след още два месеца си представям резултата Simple Smile

# 387
Във втория режим вече дава позволените замени. Само за информация. Предполагам вече сте разбрали основната идея, така че при извънредни ситуации, може да пробвате с това. Например 200 грама плодове имат по-малко калории от 50 грама ядки, така че първият месец не е добре да се заменят. Солети пък изобщо не са нужни, но ето примерно яйцето с какво може да се замени.
− пилешко = телешко = риба = черен дроб
− картофи = ориз = паста (спагети, макарони, пенне, кус кус и др.)
− сирене = всякакъв вид сирене с до 40 % масленост
А в третия месец е още по-ларж:
пилешко= телешко = риба = черен дроб = шунка (филе) = заешко = пуешко = морски деликатеси
(миди, скариди, октопд) = 400 г кисело мляко = 2 яйца и 50 г сирене (месото в уравнението е 150
г)
картофи= ориз = макаронени изделия (спагети, макарони, пенне, кус кус и др.) = боб = леща =
нахут = киноа
сирене= всякакъв вид сирене с до 40 % масленост 50 г сирене = 1 варено яйце = 30 г шунка
200 г плодове = 50 г сушени плодове = 30 г обикновени солети

# 388
Благодаря, полезно беше да знам Simple Smile

# 389
Здравейте,всички ли използвате хранителен режим направен лично за вас?
Защото по стари теми видях доста качени режими на Ипократис от други жени.Чудя се ако пробвам някой готов дали ще има ефект..  Blush newsm78

Как мислите вие?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт