Режимите на Ипократис - тема 15

• 119 469
  • 775
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте! Някой поръчвал ли е режим докато кърми? Аз имам един , който не е за тозибпериод, и ми се иска да видя горе долу какви са разликите между двата:) Благодаря предварително!
Аз бях на режим докато кърмих. В началото не беше проблем, защото имах достатъчно запаси, но като свалих 10 кг за месец и половина ( толкова ми бяха излишните горе долу), усещах празнота в гърдите колкото и вода да пиех. Тотава спрях режима и увеличих спорта.
                 Това наистина са достакилограми за кратко време..aз мисля, че при мен по-бавно ще се случат нещата. Режимът Ви много ли беше ограничаващ от към количество на храната ? Бихте ли споделили горе долу какво представляваше?
Оскъден си беше, но няма как да отслабваш ако не си в дефицит, нали  Mr. Green
Аз малко си увеличавах порциите. Примерно при 150 грама риба, хапвах 250. При 300 грама ориз - почти двойно изяждах. В свободния ден също гледах да ям повече, което ми помагаше в следващите 2 дни и към сряда пак усещах празни гърди..
Режимът беше с филия хляб/ плодове за закуска. Обядите бяха ориз/риба/месо. Вечерите -салата, парче сирене.. стандартно Simple Smile
  Благодаря, че споделихте! Мен ме притеснява само това да не ми спре кърмата, ако прекалено малко е количеството храна . Иначе е ясно , че няма как да се отслабне Simple Smile

# 361
Чувала съм от ендокринолог, че не е препоръчително да се отслабва по време на кърмене.
Беше нещо, че при отслабване всички токсини излизали с течностите и от там кърмата ставала отровна за детето.
Затова беше препоръчал след спирането му или да се мине на адаптирано мляко. Ако го яде бебето.
Не е лошо да поразпиташ преди диетата, може пък сега да има други становища.

# 362
Започвам режима от понеделник,купих си везна,утре смятам да заредя продукти за цялата седмица.Надявам се,че ще спазя всичко стриктно,стартирам от 73кг.

# 363
Започвам режима от понеделник,купих си везна,утре смятам да заредя продукти за цялата седмица.Надявам се,че ще спазя всичко стриктно,стартирам от 73кг.
Желая ти успех. През август стартирах със същото тегло, сега съм 60.

# 364
  • София-Младост
sunny29 , браво на теб!
Днес ми е първия свободен ден...като цяло седмицата мина доста добре. Единственото ми по-голямо прегрешение е повече от 1 чаша вино вечер и снощи изядох доста повече от 150 кг зеленчуци...но на прясната салата трудно устоявам. Близо кг надолу съм, но хубавото е че просто се чувствам по-лека.
 lucinda78 добре дошла и на теб!

# 365
Ала-Бала,  аз свалях бавно,  но важното в, че свалих желаното. Не се отчайвайте,  първият месец е най-труден и най-безвкусен,  после става по-лесно и по-вкусно.

# 366
  • София-Младост
На мен честно казано безвкусно не ми е, напротив...просто това със 150 г зеленчуци...при наличието на големи хубави пресни салатки, че и домати вече вкусни...както и да е. Затова пък 200 г риба понякога са ми и много. Нямам да свалям много, а по-скоро малко да се прибера и аз да се чувствам добре Simple Smile

# 367
Желая ти успех. През август стартирах със същото тегло, сега съм 60.
Благодаря ви,много съм мотивирана🤗

# 368
От началото на режима съм свалила трайно 3 кг. Това за 17 дни. Вече ми личи, че съм свалила, чувствам се добре и определено не изпитвам зверски глад Simple Smile

# 369
  • София-Младост
Еее браво на теб! Тъкмо щях да търся темата да пиа и аз. След първата седмица съм само малко надолу, има няма килограм. Обаче се чувствам по-лека  Mr. Green
Вие пишете ли на Ипократис въпроси? Че малко странно ми отговаря понякога...не конкретно както бих искала.
2 филии хляб имам в режима...какъв размер обаче не пише, хапвам такъв какъвто има, Бонус и без това не харесвам.
Писа ми, че мога да пия до 4 чаши фреш презп деня...че така няма да ипитам никога глад. само дето си мисля, че и да сваля няма, но да видим. Ако много ми пригладнее следобяд пиивам малко сок, но не прекалявам.
Довечера имам да изям 200 г спанак, 50 извара и 1 филия....що не е написал, че може да ям салата вместо спанак например? Че имам домашна такава, не друго;)
Вчера гледам, че бейби спанака 1 кутия е 125гр. , че аз две няма да мога да изям категорично, ще ми се изхабят зъбите от дъвчене Mr. Green

# 370
Това с фрешовете никак не му харесвам. Няма как да пиеш литър сок, който освен със захар с друго не е пълен и да отслабваш. Аз и така отслабвах с мижави 3 кг. на месец, не че не съм доволна, обаче с по литър сок на ден едва ли щеше да се случи. На мен комбинацията ми беше спанак с кисело мляко и сирене. Обичам спанак, обаче в тази комбинация ми се опра и ми го смени с краставица 200 гр.

# 371
  • София-Младост
Това попитах и аз фреш от моркови също мога да  пия..не, можело всякакви, но без добавена захар. Организмът по различен начин усвоявал сок и плод;)
На една голяма салата го виждам този спанак...с един сос зехтин+ лимон+някакви зеленолистни и за разкош филията на крутони.

# 372
Без добавена захар, но с извлечена от плодовете само захар. Сигурно е различен начина на усвояване, ама аз предпочитам да хапна една кайсия повече, отколкото една чаша сок.

# 373
Здравейте, ипократки Simple Smile

Днес ми е ден 17 и съм 3 кг. надолу, които свалих още миналата седмица. След това не съм мръднала. Това не ме притеснява особено, защото общо исках да сваля 4 кг., пък и не съм много стриктна напоследък.

Писах на Ипократис веднъж, отговори ми някаква дама от екипа му и в общи линии ме остави в тъмното. Питах с какво мога да заменя киноата и тиквичките, тъй като ще пътувам в провинцията и няма да мога да си ги набавя, тя ми отговори, че пътуванията са нещо нормално  Crazy и да не се притеснявам, да хапна нещо подобно. За това и аз щях да се сетя Simple Smile

Иначе съм доволна, най-вече, че ограничих сладкото, което ми беше голям проблем преди.

Поздрави!

# 374
Вие пишете ли на Ипократис въпроси? Че малко странно ми отговаря понякога...не конкретно както бих искала.
2 филии хляб имам в режима...какъв размер обаче не пише, хапвам такъв какъвто има, Бонус и без това не харесвам.

Аз му бях писала точно с въпрос за хляба - една филийка трябва да е около 20 гр. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт