Режимите на Ипократис - тема 15

• 119 470
  • 775
  •   1
Отговори
# 285
За 12дена, -3кг, -2см талия, -2см обиколка бедро Simple Smile

# 286
Здравейте!

Днес ми е 21 ден (свободен) от режима на Ипократис - поръчала съм си тримесечен. Започнах от 55 кг, сега съм 52 кг, но последната седмица не съм свалила нищо. Спазвам го почти без никакви провинения. Sad Писах му и той каза да не се притеснявам, а да си следвам режима. Надявам се резултатите да дойдат.

# 287
  • Варна
Започнах от 55 кг, сега съм 52 кг, но последната седмица не съм свалила нищо. Спазвам го почти без никакви провинения. :
Извинявай, а ти колко искаш да си?

# 288
Започнах от 55 кг, сега съм 52 кг, но последната седмица не съм свалила нищо. Спазвам го почти без никакви провинения. :
Извинявай, а ти колко искаш да си?

Целта ми е 48. Много съм ниска- около 1.50 см, не искам да ставам анорексична в никакъв случай  Mr. Green

# 289
Здравейтте да питам на някой случвало ли му се е да сваля да кажем 1 месец  и после да качи ей така от нищото 2 килограма .... (не говорим за след свободен ден, тогава е ясно, че ако се теглиш на следващиш ден си доста отгоре), спазвам режима абсолютно стриктно.

# 290
  • Варна
Polina Karakoleva А, добре.  Wink 2 кг на месец си е добре, при положение че нямаш да сваляш повече от 5 кг.

redHaired,
случвало ми се е, особено около цикъла. Изчакай да видиш дали няма да ти се махнат в следващите дни и ако не, питай Ипократис /ако си поръчала режима при него/.

# 291

gpym4e    мдаааа, на 4-я ден от цикъла се теглих, ще изчакам няколко дни и ако не ги махна ще му пиша, ходя при него ..... но при мен нещата вървят много тромаво , за месец и половина 3 килограма а съм стриктна ... и промени правим по режима, но аз като цяло от училище си имам проблеми с метаболизма...  ще видим какво ще стане Simple Smile

# 292
  • София
Здравейте и от мен,
днес си получих личния режим от Ипократис. Имам да свалям едни 10кг. като за начало. Начална дата си поставям 06,03,2017г. Надявам се на положителни резултати.  Praynig
Успех на всички които са се захванали с мисия "сваляне на килограми".  Peace

# 293
Почти един месец (без 2 дни)....от 55 на 52 кг и дотам Simple Smile Ще видим как ще е нататък, имам още два месеца. А през юли ми предстои сватба, имам още за сваляне, но трябва и аз да съм сериозна и да спазвам стриктно.

# 294
Привет момичета, bouquet
От днес и аз съм на режим на Ипократис. Стартирам с 65,00 кг. Rolling Eyes и целта ми е 55,00 кг. Поръчала съм си 3-месечен режим. Четейки сегашния си режим ми се струва мнооого храна. Така че съм спокойна, че няма да гладувам. Laughing
Ще се радвам да споделяме минусчета заедно. Simple Smile

# 295
Аз вече се отказах тотално от режима на Ипократис. Явно това не е моя режим. Не успях дори да си довърша третия месец от последно поръчания режим, но здраве да е!
Мисля обаче, че все пак след години лутане стигнах до начина на хранене, който ми допада и вдъхновява. Надявам се и резултата да е същия!
На всички пожелавам успех и постигане на целите!  Hug

# 296
Аз вече се отказах тотално от режима на Ипократис. Явно това не е моя режим. Не успях дори да си довърша третия месец от последно поръчания режим, но здраве да е!
Мисля обаче, че все пак след години лутане стигнах до начина на хранене, който ми допада и вдъхновява. Надявам се и резултата да е същия!

А защо се отказа? (Ако не е тайна, разбира се) Храната ли не ти стигаше или не виждаше резултати?  Simple Smile

# 297

А защо се отказа? (Ако не е тайна, разбира се) Храната ли не ти стигаше или не виждаше резултати?  Simple Smile
Не виждах резултати. Колкото и да се бях настроила втория път, че ще имам търпение отново не се получи. Ноооо пак казвам, че според мен всеки трябва да открие своя начин на хранене. На един действа едно на друг друго, на един му харесва едно на друг друго и така.

# 298
Въпреки че, не успях да довърша дори втория месец от режима, изгубените килограми не се връщат, ще започвам пак от начало.

# 299
Въпреки че, не успях да довърша дори втория месец от режима, изгубените килограми не се връщат, ще започвам пак от начало.

Това е най-важното - че свалените килограми не се връщат. Ако започнеш, ще отслабваме заедно и ще се подкрепяме. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт