Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVIII

• 74 929
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лу, със замах ме отказа от "Джой" Laughing.
От линка на Пипи общо-взето само Алмодавар не ме интригува.

# 196
A Walk In The Woods - много приятен, много лежерен, чудесно английско чувство за хумор  Heart Eyes Препоръчвам с две ръце  Laughing

Тъкмо влизах да пиша за филма. Та, както се казва +1  Laughing Чудесен филм за разпускане. Забавен, но и ти оставя леко чувство на носталгия. Накрая ми стана малко тъжно, че свърши.

# 197
  • Belgium
Джо, нищо няма да загубиш, уверявам те  Laughing

Джия, точно - и на мен накрая ми остана лек носталгичен вкус "в устата"  Laughing

# 198
  • в морето до колене
Аз уж най-сетне почнах да си отделям време за новите филми... и ги почнах някак отзад-напред, от Тарантино.
И не съм доволна. Нищо общо няма с Джанго, освен че и двата явно се водят вариации на тема спагети-уестърн...
В началото беше забавно - запознаването с героите, диалога. После взе да става еднообразно.  Rolling Eyes После взе да става досадно еднообразно.  ooooh! Накрая вече беше само досадно.  Crossing Arms И дълго.  Tired
И един Чайник за цвят.  Wink
Тук следва да поясня, че два дни преди гредата с Осморката гледах новата екранизация по Десет малки негърчета на Агата Кристи - е, Тарантино трябва да почете малко класика, за да си припомни КАК се разказва "какво всъщност се случи", без да е скучно на зрителите му, които отдавна сами са се сетили...
(Фабулата е очевАдно предвидима и почти всичко е ясно почти от самото начало, но едно нещо ми остана неясно до края - защо, защо?, защо?! по дяволите, Тим Рот се е съгласил да играе Кристоф Валц в ролята на... който се пада там от осмината.  #Cussing out)

Приятелят, който даде идеята да почнем с Тарантино, се счупи от извинения и днес ми обеща да ми се реваншира с Легенда.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 20:07 от мячик

# 199
Мяч, аз пък точно в началото дръпнах един сън, после се позаинтригувах кой завъртя опашка покрай печката с кафеника, и накрая пак подремнах, докато хвърча мозък (макар че Чайника в ролята на пъпеш ме накара да се хилна злорадо Twisted Evil)

Чакам с нетърпение да кажеш за "Легенда" Hug. И за "Тръмбо" и "Датското момиче" след това, че те са ми тазгодишните любимци.
Аз след малко ще опаткам Ул Смит и ще събера в един пост него и Рамплинг.

# 200
  • Belgium
Еййй, ама някой гледа ли "Датското момиче"?

Я да каже бързо отзиви или ако е обсъждано нейде назад, само кажете къде  Praynig

# 201
  • Варна/Лондон
На мен Легенда много ми хареса, но аз съм пристрастена към Том Харди. Невероятно играе това момче! Филмът може и да не е нещо кой знае какво, но само Том и ''брат му'' да гледаш, пак си е кеф. Беше ми интересна историята за старият Лондон и ''престижните'' квартали на мафията.  Peace

Да си призная, че и Завръщане гледах заради него и много повече ми хареса от ''лежането'' на Лео.  Laughing

# 202
Еййй, ама някой гледа ли "Датското момиче"?

Я да каже бързо отзиви или ако е обсъждано нейде назад, само кажете къде  Praynig
Моето мнение е на втора или трета страница тук, даже се ентусиазирах и правих скрийнове на ателието. Определено филм за голям екран, чакам премиерата тук, за да потретя гледането.

"Легенда" също е филм за кино- шарен и оригинален.

# 203
  • Belgium
Мерси, Джо, намерих ти мнението  Hug

Чакам го и аз с огромно нетърпение, само дето не знам тук кога ще е премиерата и дали няма да ми се наложи да го гледам в Белгия.

Ето тази снимка ме запали, мисля че ще е много "мой"  Heart Eyes

# 204
Първото гледане ми беше една обща лавина на емоции, при второто се хванах как се заглеждам в разни дребни детайли- как червилото върху устните на Еди беше положено неравномерно и това подсилваше ефекта, напластената спирала на Алисия, локвичката кучешка урина в сцената с чорапите.
Освен това бях изумена, като прочетох в едно ревю, че Еди не е ползвал дубльор в голата сцена, включително за близкия план- кой точно носител на Оскар позволява да му снимат гениталиите от сантиметри разстояние #Crazy

# 205
  • в морето до колене
Смътно подозирам, че когато е снимал тези сцени, още не е бил носител на Оскар.  Mr. Green

А иначе бях изненадана, когато каза в шоуто на Греъм Нортън, че по този проект се е работило от 12 години. Или пък не бях изненадана.  Simple Smile

# 206
Смътно подозирам, че когато е снимал тези сцени, още не е бил носител на Оскар.  Mr. Green
Може, нали не са снимали хронологично, а той си получи наградата в пауза между снимачните дни. И при все това- дори и при Фасбендър в "Срам" не беше дадена възможност за толкова детайлен поглед Mr. Green.
12 години, и на някакъв етап е била включена и Никол Кидман. Добре, че проектът се е забавил.

п.п. Уил Смит докарва доста добър нигерийски акцент Laughing

# 207
Току що приключих с гледането на Легендата. Сега вече не знам какво и въобще защо ще гледам, тъй като това е от филмите, за които си мисля, че по-добър просто не може да има.  Laughing Том Харди и Том Харди е велик в тази роля, а образът на лудия близнак е незабравим .  Heart Eyes

# 208
Аз другия близнак харесах. Не толкова защото беше животински магнетичен, а защото всъщност беше по-големият изверг от двамата. Последната му сцена е една от най-силните на Харди въобще.

# 209
Аз и другия харесах, но този беше неповторим образ. Обърках се всъщност кой Том Харди повече харесах.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт