Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVIII

• 74 886
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
  • Once there was a Hushpuppy...
Иска ми се да кажа и из няколко думи за доста коментираният напоследък  Датското момиче - http://www.imdb.com/title/tt0810819/
Дали защото съм ревлива или просто защото съм болна, но филма ме раздруса сериозно.
Ето ги и моите три изречения за него:

Изключително интересна история.
Брилянтна актьорска игра, фино замислена и поднесена история.
Трябва да се види Peace

Ще пиша повече в темата за Еди Редмейн Peace

По повод дискусията за Ейнар

Скрит текст:
Аз мисля, че първият доктор му намекна за хормонални смущения. От там и връзката с това, че имаше болки ниско долу. Аз не се усъмних, че може би е хермафродит. Днес го прочетох от коментарите Peace

Другият филм, който гледах и също така се присъединявам към препоръките е  В сърцето на морето
- http://www.imdb.com/title/tt1390411/

Първото, което ме впечатли бяха костюмите и грима.Страхотно добре свършена работа.
И разбира се, след това открих един нов за мен и много приятен млад актьор Крис Хемсуърт Heart Eyes С разкошен глас.
Много хубаво направена история с чудесни ефекти. Страхотна актьорска игра и единствената ми забележка към този филм е продължителността му. Сякаш след нападението на кита нещата можеха да бъдат малко посъкратени, интересът ми леко спадна Wink

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 19:05 от Hushpuppy

# 256
Кога излизат номинациите?

# 257
Току-що изгледах приятния израелски филм Cupcakes. Забавна и лека лента, която дори бих сложила в категорията на т.нар. семейни филми. Един разказ за музика и приятелство плюс среща с това, което се оказва една не чак толкова далечна култура. В никакъв случай не е шедьовър на кино изкуството, нито пък достига висоти в актьорското майсторство или режисурата, но не винаги търсим това в киното, нали, щом все пак послание е налице?

# 258
  • София
Кога излизат номинациите?

този четвъртък.

# 259
  • Ænima/Albuquerque
Снощи гледах Concussion и останах приятно изненадана от филма. Препоръчвам.

# 260
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да кажа че съм впечатлена от Еди ще е малко, даже нищо. Но останалата част от филма не ме зарадва особено. И не мога да разбера защо Алисия Викандер трябваше да играе роля на датчанка.
Търсих нещо назад и видях това- да вметна само, че Алисия Викандер е шведка, ако и да не изглежда на такава. Говори датски и играе в не един и два датски филма, всъщност големият и пробив е точно в такъв.
Горе-долу същият случай като Мария Боневи.

# 261
  • с трима мъже :)

За Оскарите ли говорим?

# 262
изгледах Carol
 много хубав филм
в известен смисъл е Broadback Mountain женска версия  Mr. Green

# 263
Кощунствено сравнение Shocked

Hellion- силен и въздействащ независим филм, бях позабравила колко автентичен актьор е Аарън Пол. И дечицата бяха убийствени!

# 264
Кощунствено сравнение Shocked

кой от двата не ти харесва?  Mr. Green

харесаха ми и двата, но искам да гледам Каръл в по-добро качество

# 265
# 266
кой от двата не ти харесва?  Mr. Green
Как мислиш? Mr. Green

# 267
# 268
  • София, България
Обявили са номинацииите за Оскарите
http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-35310418

# 269
Ще е голям смях ако Леонардо вземе Оскар заедно със Силвестър, а вероятността това да се случи е голяма.

hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт