Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVIII

• 74 899
  • 728
  •   1
Отговори
# 210
  • вятър в маслините, вятър над хребета
45 Years- разби ми сърцето този филм. Предполагам е до нагласа, най-вече емоционална, и на много хора ще се стори безумно скучен, а и повечето сме още далеч от подобен етап на финална равносметка в живота, но мен ме накара да плача на глас, което не ми се е случвало много, много отдавна заради филм. А финалът е толкова безнадежден, че ...
(Рамплинг заслужава абсолютно всяка награда тази година!)

The Big Short- хареса ми. Нищо ново и невиждано, просто добре направен филм, в който завръщащият се след "пауза" Гослинг има приятно и с нищо неизненадващо присъствие (освен може би с боядисаната коса). Добър каст, добра и оригинална хрумка с разясненията на финансови термини от знаменитости и дотам. Бейл е много готин с метълските си избухвания Mr. Green, но филмът почива изцяло върху раменете на Стийв Карел и точно неговият избухлив герой заслужава най-силни овации, вкарвайки морална нотка в неморалната история.

The Yellow Handkerchief- доживях да гледам филм,в  който Кристен Стюарт да не ме дразни Laughing. Вероятно защото самият филм е толкова хубав, че дори и тя прихваща от сиянието му Heart Eyes

Concussion- хем е типично по американски "патриотичен"- нашата игра, нашите ценности, нашите идеали, хем е всъщност доста добър филм. Дава различен поглед към една игра, която винаги съм намирала за отвратително варварска, но не съм подозирала до каква степен всъщност е такава. Кара човек да се позамисли каква цена плащат такива като мъжа на Жизел Бюндхен, за да са спортните герои на Америка и да си лягат с топмодел.

# 211
  • Ænima/Albuquerque
Да похваля The Big Short и аз, преди малко го изгледах. Много голям Карел! Поизнервих се леко на мотолявенето на героя на Бейл, но той така или иначе не беше постоянното екранно присъствие. Изригваше, иначе.  hahaha

Готин филм, чакам да му направят и качествени субтитри и ще повтарям.

# 212
Той Крисито горкият си има по принцип говорен дефект, може би заради заешката устна. Наистина трудно се следи без субтитри, но нали затова ни пуснаха Марго Роби Mr. Green.

# 213
  • Ænima/Albuquerque
Не, аз имах предвид, че по някаква причина бяха решили да конструират героя му така, сякаш мисълта му се движи толкова бързо, че чак си забравя думите, което водеше до едно дразнещо заекване.

Без субтитри ми се налагаше да се напъвам да чувам, особено на някои моменти, където музиката беше с приоритет пред говора. Дразнещо е, и допълнително ми усложняваше положението с разбирането на финансовите схеми.
Иначе обяснения бяха направени супер, да, макар че имам сериозен проблем с Марго Роби.  Crossing Arms

# 214
  • Belgium
The Big Short съм го приготвила и аз, днес-утре ще го гледам  Laughing

С тия ваши отзиви станах чак нетърпелива.

За Yellow Handkerchief подкрепям  Peace

# 215
  • Once there was a Hushpuppy...
Bone Tomahawk - http://prikachi.com/images/679/8561679V.jpg

Гледам хубав рейтинг Thinking
Аз си направих маникюра, гледайки го. Доволна съм Mr. Green, но бързо ще го забравя този филм Peace
Дори за губене на време не знам дали да го препоръчам.

# 216
# 217
  • София
Нещо за мъжката любов?
Планината Броудбек, може би?

# 218
Какво по-точно за мъжката любов?

Legend изгледах аз. Не успях да седна и да го изгледам от край до край, а за няколко вечери и като цяло не ми хареса. Първата част ми беше скучновата, гласът зад кадър - много странно решение, предвид хода на историята, освен това ме и дразнеше. Втората част е малко по-силна, с повече събития и някои запомнящи сцени.
Ако не беше Том Харди, да съм зарязала филма. Много секси Реджи и много смешен Рон. Проблемът с Рон беше, че не можа да ме убеди колко страшен и непредвидим е, нямаше го усещането за напрежение във въздуха около него. Комичният елемент, обаче, му се получи много добре.
Реджи, за мен, беше по-изненадващ и по-добре изграден образ. Химията между него и Франсис я имаше, но пък някак си не успях да видя голямата му любов към нея.
Като цяло, Харди и другите актьори ми харесаха, музиката и визията също, но за филма имах по-големи очаквания.

# 219
Химията между него и Франсис я имаше, но пък някак си не успях да видя голямата му любов към нея.
Да, на мен това ми беше единствената забележка при Реджи. Сексуална химия покрай бонбона бол, но не успяха да постигнат нищо отвъд това и оттам драмата и на двамата някак увисна, идвайки сякаш от нищото.

Жалко, че не ти е харесал, на мен ми беше любимото филмово канди тази година.

# 220
Ами може да е нямало голяма любов за показване. На мен нищо не ми липсваше, даже щях да се разочаровам малко ако сюжетът беше залитнал към розовите облаци.

п.п. Датското момиче излезе със субтитри в Зелката. Качих го и в облака.

Да кажа че съм впечатлена от Еди ще е малко, даже нищо. Но останалата част от филма не ме зарадва особено. И не мога да разбера защо Алисия Викандер трябваше да играе роля на датчанка.

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 11:40 от Анонимен

# 221
  • София
Да не е сексуален, а по-скоро за платонична любов или как да се изразя... ooooh!

# 222
Ами може да е нямало голяма любов за показване. На мен нищо не ми липсваше, даже щях да се разочаровам малко ако сюжетът беше залитнал към розовите облаци.

Никой не търси розови облаци, но може и да си права и  просто да е нямало голяма любов от негова страна.

# 223
Нямало е реално- той я е смазвал от бой и е кръшкал на поразия, а тя е била детенце и не е знаела как да се измъкне, изключая бутилката хапчета. Но от нейна страна е имало любов, а аз там точно не усетих. Освен това Емилка е много хот, но перверзно, не невинно, и това не се връзва с героинята никак.

# 224
  • Once there was a Hushpuppy...
Да не е сексуален, а по-скоро за платонична любов или как да се изразя... ooooh!

За Салвадор Дали гледах и мога него да ти препоръчам.
http://www.imdb.com/title/tt1104083/ - "Little Ashes"

Също и Игра на кодове, в който е загатнато за такава любов. Много дискретно е всичко.Той е от най-любимите ми филми Heart Eyes
http://www.imdb.com/title/tt2084970/ - "The Imitation Game"

И Милк, но там сякаш малко повече бе наблегнато на тази мъжка любов, вече съм позабравила Blush
http://www.imdb.com/title/tt1013753/ - "Milk"

Последна редакция: пт, 08 яну 2016, 13:20 от Hushpuppy

Общи условия

Активация на акаунт