Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVIII

• 74 874
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Няма да имаш удоволствието, като някои от нас, да спираш, да ставаш, да пушиш, да пиеш една бира, па пак да седнеш да гледаш.  Mr. Green
Или да подремнеш. Или да насолиш Иняриту във форума, докато се подготвяш психически за следващата доза дълги кадри на сняг и дим в небето.
 Grinning

# 286
  • в морето до колене
Лулумба, а кога всъщност е премиерата? Аз четох за 22 януари.
Ако е така, ще си приготвям сухата храна за следващия уикенд аз.  Laughing

# 287
  • Ænima/Albuquerque
Що? Ще си излизам от киното и ще си се разхождам. Само да не пропусна някоя ключова сцена или реплика.  Mr. Green

Да не стане така, че да излезеш и да не се върнеш повече?  hahaha

Леле, как се радвам, че не дадох пари.  Mr. Green

# 288
  • В Космоса
Леки разходчици тамън ще ти дойдат. Peace

# 289
  • Ænima/Albuquerque
Начи, ужасни сме! Може пък да им хареса на хората!  Flutter

# 290
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Пускам си "Марсианецът" аз. Днес ми се гледа комедия Mr. Green

Леле, как се радвам, че не дадох пари.  Mr. Green
И аз. Още повече се радвам, че не завлякох за пореден път и други нещастници на леов филм- още не са ми простили "Вълкът" и "Гетсби"  Laughing

# 291
  • В светлината на слънцето
Ще се жертвам за едното изкуство. Mr. Green
Лулумба, а кога всъщност е премиерата? Аз четох за 22 януари.
Ако е така, ще си приготвям сухата храна за следващия уикенд аз.  Laughing
Тогава тръгва, да. Peace

# 292
  • Ænima/Albuquerque
И аз. Още повече се радвам, че не завлякох за пореден път и други нещастници на леов филм- още не са ми простили "Вълкът" и "Гетсби"  Laughing

Кино-ситото ми е мноооооооого ситно вече.  Naughty

# 293
  • В Космоса
Но като не можеш да откажеш на любимия, натрисаш се на детските му блянове по Междузвездни войни и после се късаш от яд! Close

# 294
Наточила съм се за Лео на кино, ако не ми мине мечка път.
Laughing Laughing Laughing
Мечката е заета, няма ти мине път. Ок си.  Laughing Laughing Laughing

# 295
  • в сърцето на един мъж...
Fathers and Daughters- може би най-трогващият и мил филм на Ръсел Кроу. По принцип не го харесвам, но тази роля му залепна и успя наистина силно да ме развълнува.

На този му се чудех преди два дни, явно ще го гледам. Мерси Джо!

# 296
  • Belgium
И аз изгледах Carol и ми хареса, обичам я тази Кейт Бланшет  Laughing

За Еди в The Danish Girl нямам думи, то каквото и да кажа ще е малко. И сега ако на негов фон Лео вземе Оскара само с некъпаното си мучене и мотане из снега, просто не знам  Crossing Arms

Мъчих и The Big Short - добра е идеята, но нещо откъм реализция ми куца. Ако си мислят че са много оригинални снимайки Марго Роби и Селена Гомез, които да обясняват на умпа-лупмите що е то имотен балон и кредитна криза, просто не са познали.

В това отношение The Margin Call с Кевин Спейси е класи по-добър  Laughing

# 297
А, участва и Sarah Paulson! Как се справи тя? Много я харесвам! Heart Eyes
Семпличка на фона на кралица Кейт, но си е готина де. Бту нищо чудно, ако не внимаваш да изпуснеш две от ключовите реплики във филма, които тя ги казва.

# 298
 Concussion http://www.imdb.com/title/tt3322364/

Приятно ме изненада. Но не защото не бях подготвена за брилятната игра на У. Смит (никога не ме разочарова), а защото не очаквах подобна тематика. Не бях чела резюмето на филма, нито съм гледала трейлъра, и очаквах спортен филм с треньор-гуру и измъчен спортист, а като добавим и името на филма-съвсем. Прекрасен Уил, поостарял(сякаш В преследване на щастието не беше  толкова отдавна), но все така чаровен и старателен и тези влажни очи ме довършиха, отново. Отиват му такива филми.

# 299
Мъчих и The Big Short - добра е идеята, но нещо откъм реализция ми куца. Ако си мислят че са много оригинални снимайки Марго Роби и Селена Гомез, които да обясняват на умпа-лупмите що е то имотен балон и кредитна криза, просто не са познали.

В това отношение The Margin Call с Кевин Спейси е класи по-добър  Laughing

+1 с Карел хич не се разбираме,в допълнение Гослинг с тъмна коса, мазника от АХС и дразнещо фъфлещия Бейл определено не помогнаха.
Всъщност сцената с Марго във ваната беше единственото запомнящо се нещо от филма   Joy

пп Допълнен анализ на Керъл след второто гледане  Mr. Green
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=873378.msg32361230#msg32361230

Последна редакция: сб, 16 яну 2016, 22:24 от Mrs. Swift-Kloss

Общи условия

Активация на акаунт