Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLVIII

• 74 922
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
  • в сърцето на един мъж...
Има я и в арена и в зелката

# 91
Бг субтитри има ли някъде  / не открих с моето търсене / ?

# 92
Благодаря.  bouquet

# 93
  • В царството на игрите:)
Знам, че тук не е хубаво да се пита, но бъдете снизходителни Praynig Има ли го "Room" някъде? Питам тук, защото тук стана дума за него и...весело посрещане на Рождество Христово!!!!

# 94
Има го в Зелка без субтитри . И в Арена го има -сега видях . Пак без суб.

# 95
Бг субтитри има ли някъде  / не открих с моето търсене / ?

Ако за Датското момиче питаш - няма

# 96
За Room ми неше питането  bouquet

# 97
А ок, извинявай, за него не знам Embarassed

# 98
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Момичета, филмите, които имат български сутитри, обикновено ги качват в тракерите с тях. Ако пък ви вършат работа и английски, да помолим модератор да закачи в първи пост линкове към по-големите сайтове за такива? Аз лично ползвам основно два и поне за известните заглавия винаги има субтитри в тях.
http://www.opensubtitles.org
http://www.subscene.com

Весели празници  bouquet

# 99
Видях, че някои тука спомена 21 грама филма, който е много тежък. НЕ го препоръчвам на много хора да го гледат, ама филма е много дълбок и хубав, но може и да те вкара в депресии.

# 100
Снощи гледах The Revenant/Завръщането. Не е най-подходящият филм като за Бъдни вечер ...
Но ми хареса много!! Но не го препоръчвам обаче на хора със слаби нерви, някои сцени са просто ужасни...  Rolling Eyes
Плюс това е ужасно дълъг. Не бих си го причинила втори път.

# 101
  • Варна/Лондон
И аз като последните две момичета снощи си причиних Purge. Много хубав филм, ама не бих повторила отново. Тежък, брутален, на моменти ми идваше направо да спра, а не е като да не съм гледала драми. Препоръчвам го, но наистина не е за всеки. Мен ме сдуха яко. Tired

# 102
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Докато си отдъхваме от голямото ядене на единия празник и се готвим за това на другия, можем и да стартираме с избора на филм на годината Hug

Весел остатък от коледния ден Hug Аз отивам да гледам Тарантино Laughing

# 103
Наскоро ми попадна френската лента Une nouvelle amie и бих казала, че не е за всеки вкус, въпреки че не е особено тежка драма. Просто хвърля любопитен поглед върху една тема, която напоследък е във фокуса на т.нар. либерални медии - а именно смелостта да живееш като възможно най-автентичното си Аз. Особеното на този филм са и локациите, на които е заснет и тяхното по-скрито послание към разказаната история.
Играта на Ромен Дюри е достоверна, допадна ми. Но самият той ми се стори доста остарял за съжаление ;/

# 104
Аз отивам да гледам Тарантино Laughing

Какво ще гледаш на Тарантино?
За ядене не споменавай повече нищо.  Blush ooooh!

Аз стана два дни гледам анимация. Снощи А Christmas Carol, днес за добрия динозавър.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт